Billige flybilletter til Namsos

Billige flyreiser til Namsos

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 955 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Namsos

Som navnet antyder, ligger Namsos ved utløpet av elva Namsen. Byen var tidligere kjent for sin omfattende trelastindustri, som vokste frem på grunn av nærheten til skogsområdene i Namdalen og tilgangen til havet via Namsenfjorden. I dag er byen kanskje bedre kjent som trønderrockens hovedstad. Byen har fostret mange store musikere, og hver vår arrangeres Namsos Rockfestival med både lokale og nasjonale navn på plakaten. I Namsos finner du også Rock City – et nasjonalt ressurssenter for pop og rock som har høstet mange lovord for utstillingene sine.

Du kan fly til Namsos via Namsos lufthavn, og det er daglige flyreiser til Namsos fra Trondheim, Mosjøen, Rørvik og Bodø. Overnatting i Namsos finnes både i form av trestjerners hoteller, pensjonater og moteller. Gå inn på Expedia.no for å finne hotell i Namsos.

I begynnelsen av 2. verdenskrig, nærmere bestet på Hitlers fødselsdag den 20. april 1940, ble Namsos bombet sønder og sammen. Det innebar at mesteparten av byen måtte bygges opp igjen i etterkrigstiden. Det er derfor en moderne by som møter deg når tar fly til Namsos. Du finner flybilletter til Namsos på Expedia.no

Severdigheter i Namsos

Ved siden av rockemuseet og rockefestivalen, er Norsk Sagbruksmuseum en av byens viktigste attraksjoner. Det liger idyllisk til ved Namsenfjorden, og her kan du oppleve et sagbruksmiljø slik det var i gamle dager, med utgangspunkt i det gamle Spillum Dampsag & Høvleri. Fortsatt produseres det trelast her på gamle maskiner fra 1884, blant annet Norges eldste dampsag.

Ta fly til Namsos

En ferie i Namsos gir rike muligheter for friluftsliv. Rundt Namsos by finnes det flere små topper som er fine mål for kortere fotturer. Skardefjellet ligger en knapp times gange fra parkeringsplassen i Fossbrenna. Underveis passerer du Alhusvannet, som er et utmerket fiskevann, og fra toppen har du utsikt til Langvatnet, der det også er fisk å få. Andre toppturer kan gå til byfjellet Klompen (114 m.o.h.), Svartfjellet (245 m.o.h.), Vattafjellet (240 m.o.h.), Spillumsfjellet (449 m.o.h.) og Hemnafjellet (679 m.o.h.), som ligger på grensen mot Namdalseid kommune.

Om vinteren er det fine lysløyper i områdene rundt byen, og både Namsos-området og Namdalen for øvrig er et eldorado for jegere, fiskere og andre friluftsfolk. I fjellheimen i Nord-Trøndelag finnes ikke mindre enn 450 kilometer med oppmerkede løyper, og Turistforeningen har 14 hytter der.

Namsos er også et godt utgangspunkt for padleturer i Namsenfjorden.

For lettere å komme seg rundt i det vakre området, er det greit å leie bil i Namsos. Du finner flere av de store utleiebyråene både i sentrum og på flyplassen. På Expedia.no finner du gode tilbud på leiebil i Namsos.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Namsos?
Namsos (OSY-Høknesøra) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til OSY fra sentrum av Namsos?
OSY ligger bare en kort tur med taxi fra sentrum av Namsos. Du finner den 5 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Namsos nå?
Sørg for at reisen til Namsos går knirkefritt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Namsos?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Namsos, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Namsos med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Namsos, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Namsos?
Reisende som planlegger å reise til Namsos, kan velge å fly til to hovedflyplasser. Namsos (OSY-Høknesøra) ligger 5 km fra sentrum, og Idre (IDB) ligger 75 km unna.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Namsos?
Hvis du planlegger å fly til Namsos, har du få alternativer. Kun ett flyselskap betjener ruten, så du bør være tidlig ute for å få et godt tilbud.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Namsos?
Wideroe tilbyr de fleste flyvningene til Namsos. De fleste velger å fly med Wideroe fra Vikna.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Namsos?
Det er mye enklere å fly til et nytt sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal reise til Namsos, så finnes det rundt 21 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Namsos avreise fra?
De mest populære flyvningene til Namsos har avreise fra flyplasser i Vikna, Rørvik og Trondheim.
Hvor lang er flyturen til Namsos?
Hvis det er Vikna du reiser fra, kommer du til å være i luften i ca. 20 min før du ankommer Namsos. Fra Rørvik tar det ca. 20 min, og fra Trondheim 30 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Namsos så rimelig som mulig?
Som alle erfarne jetsettere sier – ikke vent for lenge med å bestille. Prisene er vanligvis høyest når avreisedatoen nærmer seg. Du bør også se litt rundt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du være heldig å finne knallgode priser ved å fly til en av de mindre. En annen måte å spare litt på er å kunne bestille på kort varsel. Hvis du kommer over et fantastisk tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Namsos?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du planlegger før du drar. Ta en titt på noen av våre reisetips, slik at du får en pangstart på ferien til Namsos.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en behagelig flytur er å være forberedt. Begynn med det viktigste: pass, billett, bankkort og medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som elektroniske enheter eller noe interessant å lese på. Mange tar også med seg ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettartikler som tannbørste, våtservietter og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, kan det være lurt å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, knivblader, aerosolbeholdere og blekemidler. Sportsutstyr som skistaver og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Pepperspray og pistoler, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør alltid være førsteprioritet når du skal finne ut hva du skal ha på om bord. Det er også viktig å ta på behagelige sko ettersom det er vanlig å få hovne føtter. Romslige, lukkede sko er et bra valg.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å unngå at dette skjer, bør du gå rundt i kabinen når du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker er også med på minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Namsos?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at turen til Namsos blir enkel og problemfri. Du bør ta en titt på noen nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Først må du vise ID og reisedokumenter i sikkerhetskontrollen. Ha dette innen rekkevidde, så du slipper å lete.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene for alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt jakker og kåper. Alt må gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert mobil og nettbrett, må også skannes separat.
  • Ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Det er ikke tillatt å ta med kniver og andre skarpe gjenstander på flyet. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Namsos
AnkomstflyplassHøknesøra
Ankomstflyplassens IATA-kodeOSY
AnkomstbyNamsos
Pris for flyreisen955 kr

Populære flyvninger til Namsos

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 955 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe