Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Nairobi

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Nairobi

Om

Fly til

Hvis du drømmer om en unik og eksotisk ferie på det afrikanske kontinentet, kan en reise til være midt i blinken for deg. Det er mye spennende å se i Kenyas hovedstad, men Giraffe Center er en attraksjon du bare må få med deg. På denne unike attraksjonen kan du komme ansikt til ansikt med disse høye og litt merkelige. er et svært populært reisemål for turister som skal på safari, så det er nok av hoteller i å velge blant.

Safari er en opplevelse du kommer til å huske lenge, og i ligger nasjonalpark. I denne parken, som ligger i nærheten av sentrum av , får du se dyr du tidligere bare har sett i dyrehager, i det fri. Her kan du få øye på løver, geparder og sebraer, eller se på flodhestene som koser seg i små vann langs turstiene.

Finne flybilletter til

Det er ikke så lett å finne billige flybilletter til , det er nemlig en lang flytur du legger ut på. Det er imidlertid ikke noen vits å bruke mer tid på å lete etter flybilletter enn du må, og med søkeverktøyet vårt er det enkelt å finne et så billig fly til som mulig.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Du kommer deg ikke direkte til med fly fra Norge, til det er avstanden for stor, nærmere bestemt 7 181 kilometer i luftlinje. Med godt tilrettelagte mellomlandinger er det mulig å gjennomføre flyreisen fra Oslo til på i overkant av 20 timer, da med to mellomlandinger. De fleste flyvningene mellomlander i USA, og derfor er det viktig at du registrerer deg i Estas database når du bestiller din flyreise til . Du må nemlig være registrert i denne databasen selv om du bare mellomlander i USA.

Så lenge du ikke skal være turist i Belize i over 30 dager, trenger du ikke visum. Det holder med pass, men husk at dette må være gyldig i inntil seks måneder etter planlagt utreisedato.

Fly til Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn (NBO)

Denne flyplassen er hovedflyplassen i , med over syv millioner passasjerer årlig. Flyplassen er oppkalt etter Jomo Kenyatta, Kenyas første president og statsminister. Du finner flyplassen i forstaden Embakasi, omtrent 15 kilometer sørøst for Nairobis sentrale forretningsområde. Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn har to terminaler, der terminal 2 hovedsakelig benyttes av lavprisselskaper. I terminal 1 er det både spisesteder og kiosker, og det er også flere butikker på flyplassen. For å komme deg fra flyplassen til Nairobi kan du ta buss eller drosje. Planlegger du derimot å leie bil i , er flyplassen et ypperlig sted for å finne en leiebil til oppholdet.

Fly til Wilson lufthavn (WIL)

Denne flyplassen er mye mindre, og den har flyvninger til mange regionale flyplasser i Kenya. Dette er med andre ord en flyplass du vil benytte deg av kun hvis du skal fly videre fra til et annet sted i Kenya.

Informasjon om flyreiser til Nairobi

Ankomstflyplass Nairobi
Ankomstflyplassens IATA-kode NBO

Populære flyvninger til Nairobi

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.