Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Mykonos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Mykonos

Mykonos er en av Hellas’ mange øyer, og er ved siden av Santorini kanskje en av de mest kjente blant nordmenn. En reise til Mykonos byr på turkisblått hav så langt øyet kan se, vakre strender, god temperatur og fantastisk mat – alt du trenger for en perfekt ferietur. Prisene på fly varierer en del i forhold til sesongen, men det er ikke noe problem å finne billige flybilletter til Mykonos hvis du er ute i god tid. Det er flere forskjellige flyselskaper som har ruter til den vakre øya, blant annet Lufthansa og Aegean. Det kan være lurt å benytte søkeverktøyet vårt på Expedia.no for å finne billig fly til Mykonos, siden du da kan sortere listen etter pris.

Det er naturlig nok det gode klimaet og strendene som først og fremst får oss nordmenn til å legge ferien til Mykonos – og strender er det ingen mangel på. De beste ligger sør for Mykonos by og heter Paradise og Super Paradise. Det er også en liten strand i byen, men den egner seg best for en rask dukkert. På strendene er det gode muligheter for forskjellige vannsporter, som vindsurfing, dykking og vannski. Med hotellrom på Mykonos har du også mange andre muligheter, og den kritthvite kirken Paraportiani er vel verdt et besøk. Det sies at det er utrolige 700 kirker og kapeller rundt om på øya. Tar du turen nord i gamlebyen, kommer du til Alefkandhra-kvartalene. Disse kvartalene omtales også som Lille Venezia, for her står husene på påler i havet.

Flyreiser til Mykonos fra flyplasser i Norge

Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Mykonos, vil du raskt se at det ikke er noen direkteruter til øya fra Norge. Du må som oftest regne med to mellomlandinger, men det er noen flyruter som bare har én mellomlanding. Prisene varierer veldig, og i lavsesongen betaler man ofte rundt halvparten av det man må betale i høysesongen – selvfølgelig også avhengig av hvor tidlig du kjøper billetten. Reisetiden varierer veldig, men det er mulig å komme seg til øya på rundt fem timer. De fleste flyrutene oppgir imidlertid en reisetid som er mye lenger, siden de legger inn en overnatting i Athen – for deretter å fly videre til Mykonos tidlig neste morgen.

Mykonos nasjonale flyplass

Når du setter deg på et fly til Mykonos, er det denne flyplassen du til slutt lander på. Det er en mellomstor flyplass i antall passasjerer, med rundt 800 000 passasjerer årlig, men det er ikke stort av fasiliteter på flyplassen. Den ligger omtrent fire kilometer fra sentrum, og det er ikke noen flybuss eller lignende du kan benytte deg av. Det er drosje som gjelder, noe som du nok setter pris på etter en lang reise. Dersom du skal leie bil på Mykonos, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen når du lander. Flere utleieselskaper holder til på flyplassen, så det er ikke noe problem å få ordnet det.

Informasjon om flyreiser til Mykonos

Ankomstflyplass Mykonos
Ankomstflyplassens IATA-kode JMK

Populære flyvninger til Mykonos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.