Billige flyreiser til Mexico by

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Mexico by

Flyvninger til Mexico City

Mexico City, som faktisk egentlig heter Ciudad de México, er hovedstaden i Mexico. Det er en enorm by med et litt frynsete rykte, men byen er et viktig knutepunkt for å komme seg videre til landets mer turistorienterte byer. Bruk Expedia når du skal bestille flyreisen din, og du er sikret billige flybilletter til Mexico City. Dersom du i tillegg bestiller hotell i Mexico City samtidig kan du spare enda mer!

Det er ingen som flyr direkte fra Norge til Mexico City, men en rekke av de største europeiske selskapene tar deg til byen med kun én mellomlanding – en flytur som tar i overkant av 15 timer. Det er imidlertid vanlig å regne med en reisetid på rundt 18-20 timer fra du går på flyet i Norge.

Når du reiser til Mexico City, møtes du av en by med stor historisk viktighet, og i byen bugner det over av kulturtilbud. Kontrastene i byen er store, og du finner alt fra flotte katedraler og grønne parker til en ordentlig slum. Det kan være smart med leiebil i Mexico City siden byen ha ikke kollektive transportmidler til alle deler av den store byen.

Byens naturlige hjerte ligger i Mexico Citys historiske sentrum, som på ingen måte er byens vakreste området. Zócalo, et av verdens største bytorg, er midtpunktet, og det er omgitt av mange av Mexicos eldste bygninger. Det er ingen by i verden som kan by på flere museer og gallerier enn Mexico City, og en attraksjon du absolutt bør få med deg, er det Nasjonale Antropologiske Museum. Her finner du en fabelaktig og fascinerende samling av gjenstander og skatter fra tidsperioden før spanjolene annekterte landet. Maya- og Aztec-kulturen fra rundt om i hele landet er godt representert.

Som norsk statsborger trenger du ikke ordne med visum før du reiser til Mexico. Du mottar i stedet et turistvisum ved innreise, som du trenger sammen med passet ditt for å få reist ut av landet igjen. Dersom du har mistet turistvisumet ditt, bør du sørge for at du har svært god tid på flyplassen før flyet ditt går. For å ordne et nytt visum henvender du deg til migrasjonskontoret.

Flyreiser til Mexico City Juarez internasjonale flyplass

Denne flyplassen er den aller travleste i Latin-Amerika, og i 2014 var nesten 40 millioner passasjerer innom flyplassen. De to terminalene på flyplassen er fylt med butikker og restauranter, så det er nok å ta seg til mens du venter på flyet ditt på flyplassen.

Fra flyplassen og inn til sentrum av Mexico City er det omtrent 5 kilometer. For å komme deg til sentrum har du valget mellom T-bane, buss og drosje. T-bane er det billigste alternativet, og koster bare noen kroner. Det er også en rekke selskaper som driver med bilutleie på flyplassen, og med Expedia kan du raskt og enkelt bestille en leiebil du plukker opp når du ankommer flyplassen.

Mexico City Juarez internasjonale flyplass lever imidlertid på lånt tid, siden presidenten i 2014 annonserte at New Mexico City internasjonale flyplass skal bygges. Den nye flyplassen skal erstatte den gamle, og vil ha én stor terminal på 560 000 kvadratmeter og tre rullebaner.

Informasjon om flyreiser til Mexico by

Ankomstflyplass Mexico by
Ankomstflyplassens IATA-kode MEX

Populære flyvninger til Mexico by

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.