Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Fly til Mazatlan

Om

Fly til

En reise til er perfekt for deg som er på jakt etter det herlige strandliv. er en by i Mexico, nærmere bestemt i delstaten Sinaloa. Takket være hele 20 kilometer med sandstrender, bestemmer stadig flere seg for å besøke denne blomstrende turistbyen. Det er nok av overnattingsmuligheter i byen, men det frister kanskje mest med hoteller i ved stranden?

De siste årene har byens historiske kjerne blitt restaurert og tiltrukket seg mange kreative sjeler. I denne gamle bykjernen finner du et bredt utvalg av utekafeer, unike shoppingmuligheter og gateselgere. Reiser du med barn, er Mazatlán Aquarium en sikker vinner. Her er det flere enn 200 fiskearter fordelt på over 50 akvarier.

Finne flybilletter til

De fleste som skal til Mexico ønsker gjerne å finne så billige flybilletter til som mulig, og det er noe søkemotoren vår kan hjelpe deg med. Den gjør det enkelt å finne et billig fly til , siden de tilgjengelige billettene til destinasjonen kan sorteres etter forskjellige kriterier, blant annet pris.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Det er ikke mulig å fly direkte til fra Norge, det er nemlig en lang reise du legger ut på. Du må regne med minst to mellomlandinger, og de raskeste flyvningene bruker rundt 18 timer på strekningen. Siden du må mellomlande et par ganger, har det ikke så mye å si hvilken norsk by du reiser fra, reisetiden blir omtrent den samme uansett. Det er mange selskaper som gjerne selger deg en flyreise til , blant annet KLM, Lufthansa og British Airways.

Som nordmann trenger du kun pass for innreise til Mexico, og du kan oppholde deg 180 dager i landet. Turistvisum innvilges automatisk ved innreise.

Fly til General Rafael Buelna internasjonale lufthavn (MZT)

Denne flyplassen er den viktigste internasjonale lufthavnen i delstaten, og tar seg også av mange innlandsflyvninger. Flyplassen har én terminal og to rullebaner, og den ligger omtrent 20 kilometer sørvest for . På flyplassen er det et godt utvalg av fasiliteter, blant annet spisesteder og en duty free-butikk. Årlig er omtrent en million passasjerer innom flyplassen.

For å komme deg fra flyplassen til har du valget mellom buss og drosje. Mange hoteller har egne busser som kjører rett fra flyplassen til hotellet, men det er også mulig å ta en buss inn til sentrum. Dersom du har planlagt å leie bil i , er flyplassen et ypperlig sted for nettopp dette. Flere store selskaper driver med bilutleie på flyplassen, og med bil bruker du bare 20 minutter inn til bykjernen.

Andre flyplasser du kan fly til

Det er ingen andre store flyplasser i nærheten av , så du må finne et utrolig godt tilbud for at det skal være verdt å fly til en annen flyplass og deretter brukes svært mange timer på å komme deg videre til .

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Mazatlan
Ankomstflyplassens IATA-kode MZT