Billige flyreiser til Marseille

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 764 kr for enveisflyvninger og 3 353 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Marseille

Flyvninger til Marseille

Marseille er en fransk by som ligger ved Middelhavets kyst, helt sør i landet. Det er faktisk Frankrikes eldste by, og den er en eksotisk smeltedigel for mange forskjellige kulturer. Man skulle tro dette førte til at mange turister oversvømte byen, men de fleste turistene velger i stedet å reise til Nice og Cannes – som ikke er så langt unna. Du kan derfor se frem til en ferie i en autentisk fransk by hvis du velger å reise til Marseille. Med søkeverktøyet vårt her på Expedia.no kan du bestille flybilletter på en enkel og grei måte. Verktøyet lister opp alle billige flybilletter til Marseille på en oversiktlig måte – så du enkelt kan velge et billig fly til turen din. Hvis du velger å bestille leiebil og hotell i Marseille samtidig som fly, sparer du enda mer!

Opplevelser i Marseille

Basilique Notre Dame de la Garde er det mest kjente bygget i Marseille. Den romersk-bysantinske kirken ble oppført på 1880-tallet, og ligger på en høyde omtrent 150 meter over havet. Det er gratis å besøke kirken, så vi anbefaler deg å ta turen for å se dette flotte byggverket. Hvis du liker museer, kan du starte med en tur til Musée d’Histoire de Marseille. Dette museet ligger midt i sentrum, og det stiller ut gjenstander som stammer helt tilbake fra byens spede begynnelse. Et annet museum det er verdt å besøke, er Musée des Docks Romains i gamlebyen. Her stilles det ut gjenstander fra dagliglivet i det romerskbefestede Marseille.

Flyreiser til Marseille fra flyplasser i Norge

Det er mange forskjellige selskaper du kan fly med når du har tenkt deg til Marseille. Felles for dem alle, er at du må regne med en mellomlanding underveis. Lufthansa, KLM, Air France og Finnair er bare noen av selskapene som flyr strekningen. Du må regne med en flyreise på rundt fem timer fra du forlater Oslo til du lander på flyplassen i Marseille.

Siden Frankrike er en del av Schengen-samarbeidet, kan du i utgangspunktet reise til landet uten både visum og pass. Det norske passet er imidlertid eneste godkjente gyldige ID-bevis i Frankrike for nordmenn, så det er derfor viktig at du tar med deg passet allikevel.

Marseille Provence lufthavn

Denne flyplassen består av to terminaler som ligger rett ved hverandre. Det er en ganske stor flyplass med et godt tilbud. Det er blant annet flere hoteller på flyplassen samt en rekke barer, kafeer og restauranter. Når det kommer til shopping, er det stort sett taxfree-butikken du må klare deg med. Fra flyplassen inn til Marseille er det 25 kilometer, og det går jevnlig busser inn til sentrum. Det er selvfølgelige også mulig å leie bil på flyplassen, og dersom du uansett har tenkt å ha leiebil i Marseille, er det et godt tips å avtale av leiebilen hentes på flyplassen når du lander.

Informasjon om flyreiser til Marseille

Ankomstflyplass Marseille
Ankomstflyplassens IATA-kode TLN