Billige flyreiser til Lyon

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 142 kr for enveisflyvninger og 1 630 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Lyon

Flyvninger til Lyon

Dette er en sjarmerende fransk by som bør oppleves, og du kommer deg dessuten lett med fly til Lyon. Kjappe søk hjelper deg med å finne flyreiser hit, og er du tidlig ute med bestillingen, kan du dessuten få tak i billige flybilletter.

Lyon blir ofte kalt ʺverdens kulinariske hovedstadʺ og anses av mange å være Frankrikes gourmetby nummer én. I tillegg til å friste med svært god mat, er Lyon en estetisk vakker by og kan tilby livlige dager og kvelder for alle i reisefølget. Du finner moderne og historiske severdigheter, restauranter du vil tilbake til igjen og igjen, og shoppingmuligheter som er en storby verdig.

Fly til Lyon fra flyplasser i Norge

Du kan bestille en flyreise til Lyon fra flere norske byer – Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger – og det er absolutt mulig å finne billige flybilletter til Lyon. Lyon lufthavn, Saint Exupéry er hovedlufthavnen her og ligger omtrent 25 km sydøst for byen. Det er en relativt stor lufthavn og betjener store områder i det sørøstlige Frankrike.

Dette er Frankrikes nest største byregion med sine omtrentlige 2,2 millioner innbyggere, og det er ingen problem å finne hotell i Lyon som passer deg. Byen ligger der elvene Saône og Rhône renner sammen, noe som er med på å gjøre byen spesielt innbydende. Det er nok av hoteller å velge mellom i storbyen, så en reise til Lyon har alle ingrediensene som skal til for å sørge for at det blir en utmerket ferie.

Når du ankommer og forlater Lyon

Flyplassen i Lyon har også det meste du kan forvente av en internasjonal lufthavn. Du har tilgang til et godt utvalg av tax free-varer i butikkene, og det finnes flere spisesteder på området, hvis du har litt tid å slå i hjel og har lyst på en siste smakebit fra gourmetbyen Lyon.

Fra flyplassen kan du reise videre med tog, ekspresstrikk, buss eller drosje. Toget, TGV-en, kan du også ta videre både mot nord, sør, øst og vest. Alpene ligger ikke langt unna, så du kan vurdere om du vil legge inn en ekstra overnatting der. Ekspresstrikken ʺRhônexpressʺ tar deg med inn mot sentrum og forbinder flyplassen med resten av kollektivnettet i Lyon. Den går ganske ofte og fortsetter å gå til siste fly har landet. Alternativt kan du ordne med leiebil i Lyon. Du kan velge å hente den på flyplassen når du ankommer, eller du kan hente den i sentrum etter å ha sjekket inn på hotellet.

Bestill en flyreise til Lyon og utforsk byen og området rundt

Lyon kalles også ʺLysbyenʺ. Hver kveld lyses omtrent 200 severdigheter opp og gjør kvelden i Lyon mye mer stemningsfull. I tillegg har byen flere historiske bygninger og ruiner – de romerske teatrene og gamle Lyon. Er du glad i vin, så ligger det flere vingårder i området, som er kjent for sin Beaujolais, Côte-rôtie og Côtes du Rhône. Kanskje du finner en ny, rød eller hvit favoritt.

Lyon vil overraske og overbevise deg med sine vakre promenader elvelangs og utsøkte restauranter. Det er ingen grunn til ikke å fly til en av Frankrikes perler. Bestill flybilletter til Lyon allerede i dag!

Informasjon om flyreiser til Lyon

Ankomstflyplass Lyon
Ankomstflyplassens IATA-kode LYS

Populære flyvninger til Lyon

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 142 kr for enveisflyvninger og 1 630 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.