Billige flybilletter til Luleå

Billige flyreiser til Luleå

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 034 kr for enveisflyvninger og 2 127 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS

Fly til Luleå

Flyvninger til Luleå

Luleå er en koselig by i Sverige som ligger ganske langt nord i landet, ikke så langt fra grensen til Finland. Byen er kjent som en av landets større skolebyer, og den har blant annet et universitet. For nordmenn som skal på ferie til Luleå, er det nesten bestandig enklest å fly. Det tar ganske mange timer å kjøre fra Norge – uansett hvor i landet du bor. Luleå har sin egen flyplass, Luleå lufthavn, noe som bidrar til å redusere reisetiden betraktelig. Det er imidlertid ingen direkteflyvninger fra Norge til denne flyplassen, så du må regne med en mellomlanding. For å finne billige flybilletter til Luleå anbefaler vi deg å bruke Expedia. Her hos Expedia gjør vi vårt beste for å gjøre reisen din så billig som mulig. Du finner også gode priser på leiebil og hotell i Luleå hos oss.

Når du har bestemt deg for å reise til Luleå, er det greit å vite litt mer om flyreisen. Siden det ikke er noen direkteflyvninger, er sjansen stor for at du vil måtte mellomlande i Stockholm. Dette gjør reisetiden en del lengre enn om du hadde sluppet mellomlandingen, men det går allikevel mye fortere enn å kjøre. Det er mange flyvninger til Luleå fra Stockholm hver dag, så du er ikke låst til et gitt tidspunkt på dagen. At det er såpass mange flyvninger bidrar også til å presse prisene på flyruten. En fordel med mellomlandingen er at du får sett mye av Sveriges flotte natur på flyet fra Stockholm til Luleå.

Kulturelle opplevelser i Luleå

Det er mye spennende man kan gjøre som turist i Luleå. Byen er blant annet kjent for sine flotte kirker, som er vel verdt en titt. Den største kirken er Nederluleå kirke, og den ligger midt i byen. En mer spesiell kirke finner du i Gammelstad kirkeby. Denne kirkebyen er den mest populære turistattraksjonen i Luleå-området, og du må ta buss i rundt 30 minutter fra Luleå sentrum for å komme deg dit.

Fly til Luleå fra flyplasser i Norge

Siden du uansett må mellomlande på vei til Luleå, har det mindre betydning hvilken flyplass du reiser fra i Norge. De fleste større flyplassene har direkteflyvninger til Stockholm, som er stedet hvor du må bytte fly. Flyturen fra Stockholm videre til Luleå tar omtrent 1 time og 15 minutter.

Luleå lufthavn

Denne flyplassen er den største flyplassen nord i Sverige, og den femte største flyplassen i Sverige. Hvert år er rundt 1 million passasjerer innom flyplassen, og de fleste av disse reiser til og fra Stockholm. Du finner det meste av fasiliteter på flyplassen. Det er også en tax-free-butikk, hvor du kan handle med deg noe godt hjem, og flere restauranter.

Flyplassen ligger omtrent 10 km sørøst for Luleå, og du har flere alternativer for å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum. Hvis du har tenkt å ha leiebil i Luleå, kan du hente leiebilen på flyplassen. Kjøreturen inn til sentrum tar rundt 10 minutter. Dersom du ikke vil kjøre selv, kan du ta buss eller drosje.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Luleå

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 034 kr for enveisflyvninger og 2 127 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Lufthansa