Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Los Cabos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Los Cabos

Billedskjønn utsikt, luksuriøse rekreasjonssteder og avslappende strender i overflod: Los Cabos er en tropisk drøm. Dette fantastiske reisemålet på kanten av Baja California Sur i Mexico er en klar favoritt blant globetrottere som vil tilbringe litt tid i solen og nyte den pulserende, lokale atmosfæren. Uansett om du tar en liten helgetur eller planlegger en lenger ferie, er flyreiser til Los Cabos billetter til paradis.

Flybilletter til reisemål i Los Cabos

Los Cabos er delt inn i tre distrikter, og hvor du velger å feriere avhenger av hvordan du vil bruke tiden. Liker du litt liv og røre, kan du bestille en av spesialprisene for Cabo San Lucas. Dette området, som kalles Main Town, er det beste stedet å prøve ut vannsport, slikke sol på livlige strender og boltre deg i det berømte nattelivet.

San Jose del Cabo har derimot en mer tradisjonell sjarm. Her finner du en rekke familieeide restauranter, lokale butikker og historiske severdigheter langs brosteinsbelagte gater. Costa Azul, som ligger like i nærheten, er et flott sted for surfere.

Er du på jakt etter en feriepakke som inkluderer billige flybilletter til Los Cabos? Sjekk rabattprisene på reiser til Corridor. En gang i tiden var dette bare en del av motorveien mellom Cabo San Lucas og San Jose del Cabo, men nå bugner området av eksklusive hoteller, førsteklasses golfbaner og fredelige strender. Ta et fly til dette reisemålet, og skjem deg bort med avslappende luksus.

Informasjon om bestilling og priser

Når du er klar til å planlegge reisen til varmere strøk, kan du bruke reiseverktøyet vårt for å søke etter flyreiser til Los Cabos, finne de siste tilbudene på lokale attraksjoner og kjøpe flybilletter. Med Expedia har det aldri vært lettere å kjøpe billige flyreiser til Los Cabos.