Billige flybilletter til Loen

Billige flyreiser til Loen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 628 kr for enveisflyvninger og 1 254 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Loen

Loen ligger idyllisk til innerst i Nordfjorden, og både den fantastiske naturen og den flotte atmosfæren gjør Loen til et populært reisemål for turister. Det er ikke mulig å fly rett til Loen, men det er flere flyplasser ikke så alt for langt fra bygda. Når du har bestemt datoene for din reise til Loen, og du er klar for å kjøpe flybilletter, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia.no sitt søkeverktøyet. Med søkeverktøyet finner du enkelt billige flybilletter til Loen, samtidig som du kan spare mye på å bestille leiebil og hotell i Loen samtidig som din flyreise.

Naturopplevelser i Loen

En av de mest populære attraksjonene i Loen, er en tur til den mektige Briksdalsbreen. Breen er veldig bratt og stuper ned i den trange dalen fra 1200 m.o.h. Det arrangeres guidede turer som tar deg med til breen, hvor du kan prøve deg på bresafari, brevandring eller noen av de andre spennende aktivitetene. Hvis du er på jakt etter mer spenning, kan du prøve deg på Via Ferrata – en klatresti i fjellsiden som er sikret med stålwire. Den tar deg opp til 1010 m.o.h., hvor du finner Europas lengte hengebro og har fantastisk utsikt.

Flyreiser til Loen fra flyplasser i Norge

Det er to flyplasser du kan velge å fly til når du skal til Loen, Førde lufthamn, Bringeland og Ørsta-Volda lufthamn. Sistnevnte er den nærmeste av de to, og på begge flyplassene er det Widerøe som står for flyvningene. Det er omtrent like mange flyruter fra begge flyplassene, og den eneste forskjellen er at Ørsta-Volda lufthamn har direkterute til Sogndal, mens Førde lufthamn, Bringeland i stedet har direkterute til Florø.

Ørsta/Volda lufthamn, Hovden

Det er i overkant av 120 000 passasjerer innom denne flyplassen årlig, noe som gjør denne lokale flyplassen til den fjerde største av Norges lokale flyplasser. Det er imidlertid begrenset med fasiliteter på flyplassen, men gjestene har i det minste tilgang til trådløst Internett og et hittegodskontor.

Fra flyplassen til Loen er det omtrent 75 km, en strekning du bruker omtrent 1 time og 10 minutter på med bil. Velger du å kjøre buss, tar turen omtrent 1 time og 30 minutter.

Førde lufthamn, Bringeland

Førde lufthamn, Bringeland ligger på Bringeland, omtrent 15 km fra Førde sentrum. Flyplassen åpnet i 1986, og har i dag i overkant av 80 000 passasjerer årlig. Siden flyplassen er såpass liten, har den begrenset med fasiliteter. Du har imidlertid tilgang til trådløst Internett og en hittegodstjeneste. Hvis planen din er å ha leiebil i Loen, kan det være lurt å avtale så leiebilen hentes på flyplassen.

For å komme deg fra flyplassen til Loen er leiebil det klart beste alternativet. Dersom du skal ta buss, må du bytte en rekke ganger i løpet av turen, og turen tar veldig mye lengre tid enn å kjøre selv. Strekningen på 125 km gjør du unna på omtrent 2 timer med bil, og i løpet av kjøreturen vil du se spektakulær natur. Deler av veistrekningen går langs Jølstravatnet, og det er mange koselige småsteder langs veien hvor du kan stoppe for en kaffe.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Loen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 628 kr for enveisflyvninger og 1 254 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe