Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Linköping

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Linköping

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Linköping

Flyvninger til Linköping

Linköping er en by som ligger i Östergötlands län i Sverige. Med sine ca. 100 000 innbyggere er det for en storby å regne, og det er mange grunner til å ville besøke nettopp Linköping. Landskapet byr på flotte tur- og vintersportsområder, attraksjoner, shopping og uteliv. Det er dermed mye spennende å både se og oppleve når du drar på ferie til Linköping, og flere nordmenn har i det siste blitt oppmerksomme på denne sjarmerende byen. Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Linköping, gjør du lurt i å benytte søkeverktøyet her på Expedia.no. Det viser deg alle billige flybilletter til Linköping i en oversiktlig liste, noe som gjør det enkelt for deg å velge et billig fly til turen din. Hvis du bestiller hotell i Linköping samtidig som du bestiller fly, kan du spare enda mer.

Opplevelser i Linköping

Linköping er et sted som sømløst forener naturopplevelser med det urbane. Her finner du sjarmerende landsbygd, turområder og en flott kanal, som på vinteren aktiviserer skøyteløpere i alle aldre. Linköping byr også på sin helt egne elgpark, for deg som lar deg fascinere av skogens konge. Linköping katedral er det lokale mekka for de arkitekturinteresserte, men gamlebyen har også mange fascinerende sider. Kunstinteresserte kan nyte flere gallerier og dessuten Linköpings egne Kunsthallpassasje. Shoppingtilbudet er også sammensatt i Linköping; her finnes de store merkevarene og de unike nisjebutikkene om hverandre. For de sportsinteresserte finnes det både ishockey og fotball i toppklasse å la seg rives med av!

Flyreiser til Linköping fra flyplasser i Norge

Det er ikke noe problem å komme seg til Linköping siden byen har sin egen flyplass, men det er ingen direkteflyvninger til byen fra Norge. Dette innebærer at en flyreise til Linköping fort tar ganske mange timer. Det nederlandske flyselskapet KLM har hyppige avganger til Linköping, noe som innebærer en mellomlanding i Amsterdam, uansett hvor i Norge du måtte reise fra. Linköping er derfor kanskje ikke stedet for en weekendtur, siden mye av tiden du har til rådighet vil gå med til flyreisen. Linköping er uansett en by som fortjener at du tar deg tid til den, og uavhengig av oppholdets lengde vil du aldri kjede deg!

Sverige er en del av Schengen-samarbeidet, og norske statsborgere trenger verken pass eller visum for å fly til Linköping. Det er med andre ord ingenting som står i veien for å dra på en spontantur til denne flotte byen.

Linköping lufthavn

Linköping lufthavn er en relativt liten flyplass, med mange internasjonale flyvninger. Du finner de fleste nødvendige fasiliteter på flyplassen, og transportmulighetene til sentrum er utmerkede. Hvis du ønsker å utforske Linköping helt i ditt eget tempo og ha større fleksibilitet, anbefaler vi at du reserverer en leiebil i Linköping. Forhåndsbestiller du via Expedia.no kan du sette deg rett i bilen etter ankomst og gjøre ferien din enda mer minneverdig.

Informasjon om flyreiser til Linköping

Ankomstflyplass Saab
Ankomstflyplassens IATA-kode LPI
Ankomstby Linköping