Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Lima

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Lima

Flyvninger til Lima

Drømmer du om en søramerikansk ferie? Expedia.no kan gjøre drømmene til virkelighet. Bestill en av våre billige flyreiser til Lima, og du vil kunne oppleve Perus historiske severdigheter, frodige jungler og uforlignelige kultur på en uforglemmelig tur. I tillegg gjør vi det enkelt å spore opp de siste rabattene og spesialtilbudene. Å reise jorden rundt har aldri vært enklere.

Billige flyreiser til Lima: ting å utforske

Lima er et variert reisemål med en rekke dynamiske nabolag, staselige torg og fargerike restauranter. Gjør det meste ut av turen til Lima ved å starte i hjertet av det hele: Lima Centro. Dette sentrale distriktet, som er delt inn i fire forskjellige områder, tilbyr en uslåelig innsikt i byens fortid og nåtid. Ta turen til UNESCO-verdensarvstedet Centro Historico for å se den største klyngen av historiske bygninger og kongelig torg, sjekk ut Barrio Altos for noen av regionens eldste bygninger, eller dra til Barrio Chino for å få et glimt av den peruanske China Town. Santa Beatriz er noe man heller ikke må gå glipp av; her finner du en av områdets beste parker for å slappe av, gå turer og se på folkelivet.

Med flybilletter til Lima får du selvfølgelig tilgang til mye mer enn bare sentrum. Når du bestiller et av de billige spesialtilbudene på fly til området, vil du kunne oppdage de skjulte skattene i Miraflores. Dette nydelige nabolaget er fullpakket med restauranter, småbutikker og vidstrakte hager, og ingen tur til byen er komplett uten et par timer – eller noen dager – i dette distriktet. Hvis du kjøper flybillettene til Lima i god nok tid, finner du kanskje også rabattilbud på feriepakker.

Informasjon om bestilling og priser

Klar til å planlegge turen? Bruk reiseverktøyene på Expedia.no til å søke etter tilbud, sammenligne priser og kjøpe flyreiser. Vi gir deg også tilgang til utvalget vårt av restplasser, feriepakker og viktige ting til turen, slik at du kan se severdighetene du har lyst til å se, uten at det går ut over budsjettet. Gjør deg klar til å omgi deg med Perus vakreste bybelysning.