Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Larnaca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Larnaca

Flyvinger til Larnaca

Ønsker du en ferie med strand, sol og avslapning, samt historiske severdigheter og muligheter for morsomme vannsportaktiviteter? Da kan Larnaca være noe for deg. Dette er Kypros tredje største by, og hevdes også å være øyas eldste by, med bevis for beboelse for opptil år 1000 f. kr. Larnaca kan fått sitt navn fra det greske ordet larnakes, som betyr sarkofag, etter funnene av flere tusen sarkofager på 1800-tallet. Hvis du vil reise til Larnaca, kan du finne flere gode tilbud på fly til Larnaca her på Expedia.

Expedia har oversikt over en rekke flyselskaper som tilbyr flybilletter til Larnaca, blant annet Austrian Air, Lufthansa og Aegean, og gjør det enkelt å finne gode tilbud for reisedatoene dine. For å få det billigst mulig flyreiser til Larnaca, kan det hende du må mellomlande, noe som gir deg en perfekt mulighet til å få mer ut av reisen din. Fly for eksempel fra Oslo lufthavn med Lufthansa via München, og spis en god lunsj eller få med deg de mest interessante severdighetene før du flyr videre til Larnaca internasjonale lufthavn, Kypros’ største flyplass.

Larnaca internasjonale lufthavn ligger ca 4 km sørvest for sentrum av Larnaca. I 2009 ble flyplassen oppgradert med en ny terminal med kapasitet til 7,5 millioner flere reisende hvert år. Du kan komme deg til og fra flyplassen ved hjelp av bil, taxi eller offentlig transport. Expedia kan også hjelpe deg med å finne leiebiler i Larnaca hvis du skulle ønske dette.

Aktiviteter og severdigheter

Når du har ankommet reisemålet ditt, er det bare å sette i gang med utforskingen. Larnaca har et lite bysentrum, der det meste er i gangavstand. Bruk en dag på å gå gjennom gatene og få med deg severdigheter som den ortodokse St. Lazarus-kirken fra 800-tallet, moskeen Hala Sultan Tekke og Larnacasjøen – der tusenvis av flamingoer overvintrer hvert år.

Hvis du er på jakt etter unike shoppingmuligheter, finnes det flere steder i Larnaca som selger blonder og sølvtøy av høy kvalitet fra nabolandsbyen Lefkara, som er kjent for dette håndtverket. Det finnes også en rekke uavhengige gullsmeder og urmakere som lager håndlagede smykker og klokker av høy kvalitet.

Larnaca kan også by på et bredt spekter av morsomme aktiviteter for ethvert behov. Dykk for eksempel ned til Zenobia-vraket, som ligger noen få hundre meter fra havnen. Eller besøk de berømte arkeologiske utgravingene i Khirokitia fra en neolittisk bosetting, som er på UNESCOs verdensarvliste. Hvis du har med barna, kan aktiviteter som kamelparken, der du kan se, ri på og mate kameler, være en flott opplevelse for hele familien.

Finn billige flybilletter til Larnaca

Larnaca er et fantastisk og allsidig reisemål for både strandliv, kultur og aktiviteter. Hvis du ønsker å oppleve alt dette og mer, kan Expedia hjelpe deg med å finne billige flyreiser til Larnaca. Bare angi reisedatoene dine, så lager vi en komplett oversikt over flyvingene. Hvis du bestiller fly og hotell i Larnaca samtidig, kan vi også hjelpe deg med å finne flere gode pakketilbud for reisen din.

Informasjon om flyreiser til Larnaca

Ankomstflyplass Larnaca internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode LCA
Ankomstby Larnaca

Populære flyvninger til Larnaca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.