Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Kypros

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kypros

Fly til Kypros

Du kommer deg enkelt med fly til Kypros fra de fleste norske flyplasser, og det tilbys flere flyvninger med ulike flyselskaper til og fra denne vakre øya som ligger øst for Hellas og sør for Tyrkia. Expedia kan by på billige flybilletter til Kypros, og du kan også spare penger på å bestille overnatting og leie av bil samtidig.

Kypros er den tredje største øya og et av de mest populære turistmålene i Middelhavet, og Expedia kan hjelpe deg med å enkelt bestille en solreise til Kypros. Utgravinger på øya har vist at det har vært bosettinger her i over 9000 år, noe historieinteresserte kan glede seg over når de besøker øya. De fleste turistene velger imidlertid å reise hit på grunn av de flotte naturlige omgivelsene, de vakre strendene, det innbydende havet og alle de spennende kulturminnene.

Flyvninger til Kypros fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til på Kypros fra Oslo Lufthavn (OSL) ukentlig i sommersesongen med flere ulike flyselskaper, og denne turen tar omtrent 4,5 timer. Flyr du fra en annen norsk flyplass eller utenom høysesongen, må du belage deg på å antakeligvis måtte mellomlande ett eller flere steder, det være seg i Oslo eller en annen nordeuropeisk by, og/eller i Athen.

De aller fleste turistene velger å bestille flybilletter til Kypros om sommeren, når temperaturen er på sitt høyeste og det tilbys en rekke direkteflyvninger dit. Det er mulig å finne billige flyreiser til Kypros i høysesongen, men det er lurt å være tidlig ute med bestillingen, da dette er et populært reisemål. Kypros er også et populært reisemål i høst- og vinterhalvåret, med svært behagelige temperaturer til langt utpå året.

Fly til Kypros Larnaka lufthavn (LCA)

Larnaka internasjonale lufthavn (LCA) ligger Sør-Øst på Kypros, og er øyas hovedinnfallsport når det gjelder turistnæring og flytrafikk. Det er en relativt liten flyplass med kun én passasjerterminal som fungerer som et viktig knutepunkt for reisende mellom Europa og Midt-Østen.

Larnaka lufthavn (LCA) ligger omkring 4 km utenfor Larnaka by. Du kommer deg lett fra flyplassen og dit du skal med buss eller drosje, og mange av øyas hoteller tilbyr dessuten transport til og fra flyplassen. Øya er liten i utstrekning, så uansett hvor langt du skal av gårde, vil du ikke bruke lang tid på å komme deg dit.

Hvor du kan overnatte

Når du har valgt datoene for din flyreise til Kypros, kan du begynne å planlegge hvor du vil overnatte. Du har mange valgmuligheter på Kypros, og enten du besøker øya for å slappe av på stranda med kjæresten, feste med venner eller utforske naturen med familien, vil du finne et sted som passer for deg. Overnatter du i Larnaca vil du kunne nyte en by som er en fin blanding av gammelt og nytt, med flotte strender, et livlig uteliv og en hyggelig atmosfære. Besøk Pafos Sør-Vest på øya for å se spennende kulturminner og dersom du ønsker et flott utgangspunkt for fotturer i Troodos-fjellene eller på Akamas-halvøya. Et annet populært sted er Limassol, som kalles “lille Paris”, med et pulserende uteliv, spennende severdigheter og en gammel bykjerne. Kypros har absolutt noe for enhver smak!

Uavhengig av hvor du vil overnatte på Kypros, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia.