Billige flybilletter til Kypros

De beste byene å besøke i Kypros

Billige flyreiser til Kypros

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 508 kr for enveisflyvninger og 1 255 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Air Serbia
Air Baltic
Ukraine International Airlines
Aegean
Norwegian Air Shuttle
British Airways
Finnair
Air Serbia
Air Baltic
Air Serbia
Ukraine International Airlines
Aegean
Lufthansa
Finnair
Lufthansa
Austrian Airlines

Fly til Kypros

Fly til Kypros

Du kommer deg enkelt med fly til Kypros fra de fleste norske flyplasser, og det tilbys flere flyvninger med ulike flyselskaper til og fra denne vakre øya som ligger øst for Hellas og sør for Tyrkia. Expedia kan by på billige flybilletter til Kypros, og du kan også spare penger på å bestille overnatting og leie av bil samtidig.

Kypros er den tredje største øya og et av de mest populære turistmålene i Middelhavet, og Expedia kan hjelpe deg med å enkelt bestille en solreise til Kypros. Utgravinger på øya har vist at det har vært bosettinger her i over 9000 år, noe historieinteresserte kan glede seg over når de besøker øya. De fleste turistene velger imidlertid å reise hit på grunn av de flotte naturlige omgivelsene, de vakre strendene, det innbydende havet og alle de spennende kulturminnene.

Flyvninger til Kypros fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til på Kypros fra Oslo Lufthavn (OSL) ukentlig i sommersesongen med flere ulike flyselskaper, og denne turen tar omtrent 4,5 timer. Flyr du fra en annen norsk flyplass eller utenom høysesongen, må du belage deg på å antakeligvis måtte mellomlande ett eller flere steder, det være seg i Oslo eller en annen nordeuropeisk by, og/eller i Athen.

De aller fleste turistene velger å bestille flybilletter til Kypros om sommeren, når temperaturen er på sitt høyeste og det tilbys en rekke direkteflyvninger dit. Det er mulig å finne billige flyreiser til Kypros i høysesongen, men det er lurt å være tidlig ute med bestillingen, da dette er et populært reisemål. Kypros er også et populært reisemål i høst- og vinterhalvåret, med svært behagelige temperaturer til langt utpå året.

Fly til Kypros Larnaka lufthavn (LCA)

Larnaka internasjonale lufthavn (LCA) ligger Sør-Øst på Kypros, og er øyas hovedinnfallsport når det gjelder turistnæring og flytrafikk. Det er en relativt liten flyplass med kun én passasjerterminal som fungerer som et viktig knutepunkt for reisende mellom Europa og Midt-Østen.

Larnaka lufthavn (LCA) ligger omkring 4 km utenfor Larnaka by. Du kommer deg lett fra flyplassen og dit du skal med buss eller drosje, og mange av øyas hoteller tilbyr dessuten transport til og fra flyplassen. Øya er liten i utstrekning, så uansett hvor langt du skal av gårde, vil du ikke bruke lang tid på å komme deg dit.

Hvor du kan overnatte

Når du har valgt datoene for din flyreise til Kypros, kan du begynne å planlegge hvor du vil overnatte. Du har mange valgmuligheter på Kypros, og enten du besøker øya for å slappe av på stranda med kjæresten, feste med venner eller utforske naturen med familien, vil du finne et sted som passer for deg. Overnatter du i Larnaca vil du kunne nyte en by som er en fin blanding av gammelt og nytt, med flotte strender, et livlig uteliv og en hyggelig atmosfære. Besøk Pafos Sør-Vest på øya for å se spennende kulturminner og dersom du ønsker et flott utgangspunkt for fotturer i Troodos-fjellene eller på Akamas-halvøya. Et annet populært sted er Limassol, som kalles “lille Paris”, med et pulserende uteliv, spennende severdigheter og en gammel bykjerne. Kypros har absolutt noe for enhver smak!

Uavhengig av hvor du vil overnatte på Kypros, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Kypros på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Kypros.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Kypros som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Kypros, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Kypros!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Kypros under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Kypros tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Kypros, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.