Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Kos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kos

Fly til Kos

Kos er en utrolig flott øy i Hellas som passer for de aller fleste. Her finner du mange strender der du kan grave tærne ned i varm sand mens du nyter utsikten ut over et turkisblått hav. Solen er på sitt sterkeste mellom klokken 12-15, da er det vanlig å ta en siesta. Det kan være smart å følge denne rutinen, i alle fall er det anbefalt å være nøye med solkremen. Høres ikke dette deilig ut? Vent, det er flere grunner til å lete etter billige flybilletter til Kos.

Kos har lenge vært et yndet reisemål for mange. Du finner både direktefly til Kos og charterreiser dit. Fra Oslo tar flyturen drøyt fire timer. Fra flyplassen til Kos by tar det rundt 45 minutter med buss. Flyplassen ligger relativt sentralt plassert, så om du har ordnet overnatting på Kos andre steder enn i Kos by, så tar det uansett ikke mer enn 45 minutter å komme seg dit.

Kontrastfylte Kos

Kos har et imponerende kulturelt spekter å vise til. For å få med seg det øya har å by på, kan det være et godt alternativ å leie bil på Kos, kanskje for et par dager. Du kan også velge å leie motorsykkel eller moped. En reise til Kos kan inneholde alt fra frodig, grønt naturlandskap til italiensk, gresk og tyrkisk arkitektur. Kos by er en moderne havneby som inneholder både et nyere handlesenter og gamle bygninger. Et kraftig jordskjelv i 1933 gjorde det nødvendig med gjenoppbygning av byen. Derfor finner du både innslag av italiensk og tyrkisk pregede bygninger her.

Ønsker du å grave litt dypere i historien, kan du besøke et museum som har en fin samling av hellenske og romerske funn på Kos. Museet ligger på Frihetstorget i sentrum av byen.

Rundt hele øya ligger sandstrendene spredt som perler på en snor og bare venter på å bli oppdaget. Lambi-beach er hovedstranden i Kos by. Ellers har du Tingaki og Paradise Beach som er et populært mål hvis du velger å bruke sykkel eller har leid deg en moped. Sistnevnte er et yndet sted for den yngre garde. På den andre siden av øya, ved Kefalos, ligger Agios Theologos. Dette er et virkelig idyllisk sted. Strendene er mange, og bruker du litt tid på å planlegge, kan du helt sikkert finne en strand som ikke er veldig mye besøkt og kan by på litt roligere omgivelser.

Fly til Kos og bruk leiebil

Etter en flyreise til Kos vil det krible i kroppen etter å utforske øya. Kos har mange små landsbyer og severdigheter spredt rundt på øya. Om du velger å benytte deg av leiebilmulighetene på Kos, så har du god anledning til å få med deg mange av disse flotte stedene. På steder som Kefalos og Zia kan du nyte deilig mat mens du betrakter livet og utsikten rundt deg. Kardamena og Mastihari er typiske badebyer, og i nærheten av Mastihari finner du Lido Waterpark som har ulike typer basseng og flere sklier. Å ta med barna dit en dag kan være en kjærkommen avveksling for de minste. Pyli er kanskje den landsbyen som er minst preget av turisme, men alt er relativt. Dette er en liten, men vakker landsby, der du kan stoppe for å nyte kalde forfriskninger eller et måltid på en av tavernaene på torget. Det er kjekt med leiebil på Kos!

Expedia hjelper deg gjerne med bestilling av leiebil, hotell og flybilletter til Kos. God tur!

Populære flyvninger til Kos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.