Fly til Kochi

Flyvninger til Cochin

Cochin, eller Kochi som den er bedre kjent som, er en by som ligger helt på sørspissen av India. Det er flere muligheter å velge mellom om du ønsker å fly til Cochin, men det er ikke mulig å fly direkte fra Norge. De fleste flyreiser har to mellomlandinger, ofte Amsterdam og Dubai eller Doha. Ønsker du å reise til Cochin, og du skal kjøpe flybilletter til Cochin, bør du bruke søkeverktøyet her på Expedia, som er meget enkelt. Med våre verktøy finner du enkelt et billig fly til Cochin, fordi du får en total oversikt over alle flyvninger, som igjen kan vise deg billige flybilletter til Cochin. Bestiller du leiebil og hotell i Cochin via våre nettsider samtidig som fly, kan du spare enda mer.

Opplevelser i Cochin

Cochin er er havneby med om lag 600 000 innbyggere. Som en tidligere meget viktig handelsby for europeere som eksporterte krydder fra India, var byen et ypperlig sted å sende båtene til og fra, grunnet sin beliggenhet på sørkysten av landet. Byen har en meget høy standard og er godt utbygd, takket være dens historiske viktighet, og sammenlignet med mange andre byer i India er Cochin en veldig flott og moderne by, med de aller fleste fasiliteter. I byen ligger forøvrig et av Indias største kjøpesenter. Byen har mange historiske flotte bygninger og en avansert arkitektur, godt påvirket av vestlig innflytelse. Cochin er en vakker by som har noe for de aller fleste, enten du foretrekker kultur, flotte bygninger, slappe av på stranden eller bare nyte det varme været.

Flyreiser til Cochin fra flyplasser i Norge

Cochin flyplass ligger om lag 30 kilometer nord for byen. En flyreise til Cochin fra Norge tar mellom 15 og 19 timer, avhengig av hvilke mellomlandinger du velger. Fra Norge går det kun fly fra Gardermoen, via Amsterdam, og så videre østover enten via Dubai eller Doha.

Når du reiser til India, må du ha med pass. I India, og Asia generelt, er du helt avhengig av å ha med pass som identifikasjonspapir, da de enkelte steder kan være ganske strenge på dette. I tillegg må du søke om visum før du reiser, noe du enkelt kan gjøre via den norske ambassadens nettsider. Beregn noen ukers behandlingstid, så vær ute i god tid!

Cochin internasjonale lufthavn

Cochin lufthavn er en av Indias travleste flyplasser. Selv om dette er den første flyplassen som ikke ble fullt finansiert av staten, er den også en av de mest moderne og flotte. Indias største flyselskap, Air India Express, har også sine hovedkontorer ved flyplassen. Beregn litt ekstra tid for å komme gjennom pass- og visumkontrollen, da det kan være nokså travelt på flyplassen til tider. Ønsker du å ha leiebil i Cochin, bør du ordne dette på forhånd, enten via våre nettsider, eller direkte med reiseoperatøren. Vær oppmerksom på at det å kjøre i India kan være nokså utfordrende, så mange foretrekker å ta buss eller drosje i stedet, noe det ikke er noen mangel på.

Informasjon om flyreiser til Kochi

Ankomstflyplass Kochi
Ankomstflyplassens IATA-kode COK