Billige flybilletter til Kiruna

Billige flyreiser til Kiruna

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 424 kr for enveisflyvninger og 2 821 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS

Fly til Kiruna

Sveriges nordligste by er et eksotisk reisemål, også for andre nordboere. Byen ligger nord for polarsirkelen, så her kan man oppleve midnattssol og mørketid. Byen har mye å by på, både innendørs og utendørs, og det er spesielt verdt å nevne ishotellet i nærheten, som bygges opp hvert år av is fra elven Torne ¬– det står fra desember til april. Når du skal kjøpe flybilletter til Kiruna, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med det finner du billige flybilletter til Kiruna, samtidig som prosessen med å kjøpe flybillett er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Kiruna samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev Kiruna

Kiruna ligger langt nord i Skandinavia og er et sant vinterparadis. Her er det et vell av muligheter til å stå på ski, både langrenn, alpint og snowboard, eller du kan prøve deg på hundesledekjøring, isfiske og snøscooterhopping. Det nevnte ishotellet ligger i Jukkasjärvi, drøyt 17 km fra sentrum, og er et av områdets største turistattraksjoner. Hotellet er laget av is i sin helhet, og hvert år inviteres ulike kunstnere til å dekorere de forskjellige delene av bygget. Ishotellet inneholder både bar, kapell, resepsjonsområde og hall, og dessuten rom som har plass til mer enn hundre gjester. Fra Kiruna er det dessuten kort vei til Kebnekaise, Sveriges høyeste fjell, og med den fantastiske naturen og det ekstreme klimaet som alltid er å finne rett utenfor døren, vil man snart innse at ordet ”eksotisk” kan dekke mer enn sandstrender og palmer.

Flyreiser til Kiruna fra flyplasser i Norge

Det går ikke fly til Kiruna direkte fra Norge, og man må beregne en mellomlanding. Ofte skjer flybytte i Stockholm når man skal besøke Lapplands hovedstad. Når det er sagt, så har du som regel et godt utvalg av reisetidspunkter å velge mellom når du skal reise til Kiruna. Flyreisen til Kiruna fra Stockholm tar om lag en og en halv time, og i tillegg kommer reisetiden fra Norge. Expedia.no er et perfekt sted å starte når du skal skaffe deg oversikt over ulike reisealternativer.

Alle de nordiske landene er med i den nordiske passunionen, og statsborgere i nordiske land trenger i utgangspunktet ikke å ha med pass ved reiser innenfor Norden. Imidlertid skal man alltid kunne bevise sin identitet når man blir bedt om dette på reiser. Ofte er det tilstrekkelig med annen type legitimasjon, men pass er ofte mest gangbart i utlandet generelt sett.

Kiruna lufthavn

Kiruna lufthavn er Sveriges nordligste flyplass og ligger rundt ti kilometer fra sentrum. Det er en relativt liten flyplass med et årlig passasjerantall på under 200 000, og der finner du alle vanlige fasiliteter du forventer av en mindre flyplass, som matservering, suvenirbutikk, postkasse og tilgang til trådløst Internett. Det går flybusser fra fyplassen cirka tretti minutter etter hver ankomst, og taxi er også tilgjengelig. En annen mulighet er å leie bil i Kiruna – det er lett og praktisk å hente denne på flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Kiruna

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 424 kr for enveisflyvninger og 2 821 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS