Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Kiel

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Kiel

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kiel

Kiel er en havneby nord i Tyskland med nærmere 250 000 innbyggere. Byen er landets viktigste cruiseskip-havn, og ferger som er opptil 60 meter høye legger til her. Når du bestiller en storbyferie til Kiel, kan du oppleve kulturen og atmosfæren og ikke minst handle, i en av Tysklands større byer. Kiel er for øvrig vennskapsby med både Oslo og Drammen.

Flyreiser til Kiel

Med flybilletter til Kiel lander du mest sannsynlig på Hamburg lufthavn. Dette er den nærmeste større flyplassen. Flytiden fra Oslo er bare på en og en halv time. Det er også mulig å benytte Kiel lufthavn, men her er det bare mindre fly som lander.

Ting å gjøre i Kiel

Når du har ordnet deg billige flybilletter til Kiel bør du ta en tur å se på Nikolaus-kirken. Dette er den eldste bygningen i byen, som ble reist på 1200-tallet. Rådhuset i Kiel kan også være et morsomt innslag på turen. Her har de en paternosterheis du kan prøve! Den botaniske hagen er også verdt et besøk. Hagen er fint inndelt i temaer, og drivhus gjør at det er noe å se selv om vinteren.

Du kan også besøke sjøfartsminnesmerke i Laboe rett utenfor Kiel. Her står blant annet ubåten U-995 fra andre verdenskrig. Denne er åpen for publikum, så her kan du få et unikt innblikk i livet i en ubåt. En flyreise til Kiel kan altså by på mye spennende krigshistorie! Ellers bør du få med deg handlegaten Holtenauer Strasse, med et stort utvalg av butikker. Er du glad i å handle kan du også ta turen innom kjøpesenteret Sophienhof.

Billige fly til Kiel

Når du har bestemt deg for å fly til Kiel og Hamburg lufthavn, lander du på en av de travleste flyplassene i Tyskland. I 2012 ble flyplassen utnevnt som den mest passasjervennlige flyplassen i Europa.

Flyplassen har et stort service-tilbud, og trenger du hjelp med noe er det bare å henvende seg i informasjonsskranken. De kan hjelpe deg med alt fra å reservere hotellrom i Kiel til å vise deg hvor dusjene på flyplassen befinner seg. På flyplassen finner du også blant annet en tannlegetjeneste og en massasjetjeneste. Det er mulig å leie konferanserom her, og du kan kjøpe tilgang til VIP-området.

Du finner et stort utvalg av restauranter og cafeer på flyplassen. Her kan du få alt fra et gourmetmåltid til et smørbrød. Flyplassen har også over 40 butikker å velge mellom. Vareutvalget er svært stort og strekker seg fra dagligvarer, makeup, klær, suvenirer og bøker til mobiltelefonutstyr.

Hvis du ønsker å benytte leiebil i Kiel, kan du ordne det slik at du kan plukke opp bilen allerede på flyplassen. Hamburg ligger 95 km sør om Kiel. Når du følger motorvei A7 nordover, tar det deg cirka en time og tjue minutter å kjøre. Det går også direktebusser fra flyplassen til Kiel, eller du kan ta toget inn til Hamburg sentralstasjon og bytte tog der.

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Kiel
Ankomstflyplassens IATA-kode HAM