Billige flyreiser til Karlskrona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 568 kr for enveisflyvninger og 2 763 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Karlskrona

Flyvninger til Karlskrona

Karlskrona ligger idyllisk til ved kysten, nesten helt ytterst på Sveriges sydspiss. Byen er kjent for å være en av de svenske byene med flest antall soltimer per år. Det er mye som skjer i Karlskrona, og det er spesielt populært å besøke skjærgården her om sommeren. Der finnes et flust av fine strender her hvor du kan tilbringe noen timer. Byen har en liten flyplass ca. 30 minutter utenfor sentrum. Når du har bestemt deg for å reise til Karlskrona, anbefaler vi deg å søke på Internett. Her kan du finne et billig fly til Karlskrona, og en oversikt over alle tilgjengelige billetter, som du kan sortere etter for å finne flybilletter til Karlskrona som passer for deg. I den oversiktlige listen kan du sortere etter billige flybilletter til Karlskrona. Bestill leiebil og hotell i Karlskrona samtidig som fly, og du kan kanskje spare enda mer.

Opplevelser i byen

Karlskrona er stedet å dra for deg som liker å nyte livet. Herlig svensk skjærgård venter på deg i byen, som har ca. 65 000 innbyggere. Pakk med deg piknikkurv, ta en ferge ut til en av øyene og senk skuldrene. Hvis du liker litt mer action, kan kanskje en runde golf være noe? Karlskrona har flere fine golfbaner du kan spille på. Byen er også flott å besøke for barnefamilier, med lekeland, badehall og en bondegård hvor du kan ri på hest, kjøre traktor og klappe de andre gårdsdyrene. Det finnes også et bilmuseum i byen, som inneholder mange klassiske biler som helt sikkert vil gi deg en nostalgisk følelse. Det er også flere andre museer samt en bowlinghall og en botanisk hage her.

Flyreiser til Karlskrona fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til Karlskrona må du først innom Stockholm Arlanda. Dit flyr både SAS og Norwegian, og flytiden fra Oslo blir totalt på minst fem timer. Med mindre du bestemmer deg for en ekstra natt i storbyen Stockholm før du reiser videre. Du kan også fly til Gdynia i Polen for deretter å ta ferge det siste stykket. Kanskje noe for den eventyrlystne?

Siden Sverige er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du i utgangspunktet verken pass eller visum for å komme deg over grensen. Husk imidlertid på at pass er det eneste godkjente ID-beviset for nordmenn i Sverige, så det er viktig at du tar det med. Når du sjekker inn på hotell eller skal leie bil i byen, er det lurt å ha med seg passet for ekstra sikkerhet.

Ronneby flyplass

Denne flyplassen er relativt liten. Det er i grunn bare SAS-fly fra Stockholm som lander der, men den har alle fasiliteter du forventer av en flyplass. Hvis du har tenkt å ordne deg med leiebil i Karlskrona, er det et godt tips å bestille leiebil på forhånd som du henter på flyplassen. Da kan du kjøre den lille halvtimen som kjøreturen til byen tar selv, og du står fritt til å utforske byen og regionen rundt.

Informasjon om flyreiser til Karlskrona

Ankomstflyplass Kalmar
Ankomstflyplassens IATA-kode KLR
Ankomstby Kalmar

Populære flyvninger til Karlskrona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 568 kr for enveisflyvninger og 2 763 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.