Billige flyreiser til Kalmar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 3 401 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Kalmar

Kalmar er en by sørøst i Sverige ved Østersjøen. Byen har i dag i underkant av 40 000 innbyggere. Stedet har vært en viktig by for både Sverige og hele Skandinavia, og du finner mange historiske bygninger her. En tur til Kalmar kan absolutt anbefales for den som er interessert i tidligere storhetstider.

Flyreiser til Kalmar

Med flybilletter til Kalmar lander du på byens egen flyplass som ligger fem km utenfor sentrum. Dette er en liten flyplass og det kan være vanskelig å finne direktefly hit. Med en mellomlanding tar flyturen fra tre timer.

Ting å gjøre i Kalmar

Når du har bestilt deg overnatting i Kalmar, bør du få med deg de største attraksjonene i byen. Et besøk på Kalmar slott der Kalmarunionen som samlet hele Skandinavia i 1397 ble vedtatt, er vel verdt et besøk. I byen finner du også domkirken som er en av to domkirker uten egen biskop i Sverige. En annet interessant severdighet er Sveriges lengste bilbro som går fra Kalmar til Öland. Broen er i overkant av seks kilometer og sto ferdig i 1972.

Ta også noen dagsturer i området når du først har ordnet deg billige flybilletter til Kalmar. På Öland kan du for eksempel besøke Bergholms slott og fyret Långe Jan, eller ta en tur til en av strendene. Eller du kan ta en tur til Eksjø som er en hel by bestående av trehus. Byen har fått atskillige priser for sin bygnings- og kulturhistoriske verdi.

Billige fly til Kalmar

Kalmar lufthavn var i utgangspunktet en militær flyplass, men den sivile luftfarten startet allerede på 1950-tallet. Dette er en relativt liten flyplass med et årlig passasjerantall på rundt 250 000. De fleste flyvningene går til andre byer i Sverige og Skandinavia, i tillegg er det en del charterflyvninger herfra. Terminalen åpner en time før første avgang om morgenen og stenger cirka 30 minutter etter siste ankomst.

En flyreise til Kalmar er et godt utgangspunkt for en ferie i Småland i Sverige. Det er greit å komme seg til og fra flyplassen med lokalbuss som går hvert 20. minutt. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Kalmar, er det et godt utvalg av utleiefirmaer på flyplassen. Turen inn til sentrum er kort, så det koster deg ikke all verden å benytte en taxi heller.

På flyplassen finner du både cafe og restaurant, samt muligheter til å handle litt til flyreisen. Det er ikke minibank her, så sørg for å ha med noe kontanter hvis du trenger det før du kommer til byen. I Sverige må du vise ID ved innsjekking og ombordstigning, selv om du er innenfor Schengen-området. Så husk gyldig ID som for eksempel pass.

Både Oskarshamn lufthavn, Ronneby lufthavn og Växjö lufthavn ligger innen en radius på 100 km fra Kalmar. Så hvis du ikke får plass på et fly til Kalmar, kan du benytte en av disse flyplassene.

Informasjon om flyreiser til Kalmar

Ankomstflyplass Kalmar
Ankomstflyplassens IATA-kode KLR

Populære flyvninger til Kalmar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 3 401 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.