Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Hoi An

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Hoi An

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hoi An

Flyvninger til Hoi An

Drømmer du om en feriedestinasjon der du har vakre strender, markeder med dyktige skreddere og fantastisk mat på ett og samme sted? I så fall kan Hoi An være stedet for deg.

Havnebyen Hoi An ligger på østkysten av Vietnam og tiltrekker seg reisende fra hele verden. Byens historie går tilbake flere tusen år – den var en gang hovedhavnen i Champa-kongedømmet som styrte krydderhandelen med Indonesia i flere århundrer.

I dag kan man fortsatt se hvordan handelen med andre nasjoner har hatt innflytelse på arkitekturen og infrastrukturen her. Hvis du er fascinert av Sørøst-Asias skikker og handelstradisjoner, vil en solfylt ferie i Hoi An være midt i blinken.

Flyreiser til Hoi An fra Norge

Du kan fly til Hoi An fra flyplasser i Norge med så lite som to mellomlandinger. Reisetiden ligger som regel på rundt 20 timer, litt avhengig av hvor du mellomlander og hvilket selskap du flyr med. På Expedia kan du sammenligne ulike flyvninger og se hva andre reisende mener om de forskjellige flyselskapene. Er du tidlig ute med planleggingen, kan du finne billige flybilletter til Hoi An.

Flyplassen du lander på, ligger i byen Na Dang, 28 kilometer fra Hoi An. Derfra kan du reise til Hoi An med kollektivtransport eller taxi på så lite som en halv time. Mange hoteller tilbyr henting på flyplassen, men dette må avtales i forkant. På Expedia kan du se de ulike typene hoteller i Hoi An.

Aktiviteter i Hoi An

En av byens største attraksjoner er markedene der du kan få skreddersydd antrekk til en rimelig penge (husk at du kan prute!). Du kan også finne en rekke skjønnhetsbehandlinger og massasjetilbud på markedsområdet.

Andre anbefalte severdigheter er gamlebyen med japanske handelshus, kinesiske templer og tidligere tevarehus. Sa Huynh-kulturmuseet og Den japanske bro er andre stoppesteder du absolutt ikke bør gå glipp av.

For å se mye av byen på kort tid kan du leie sykkel og ta deg rundt på egen hånd. Ta en sykkeltur til stranden for å ta et avbrekk fra shoppingen og sightseeingen i bykjernen.

Greit å vite

Det er muligheter for å leie bil i Hoi An og ellers i Vietnam, men ettersom trafikkbildet er svært ulikt fra norske forhold, kan det være tryggere å være passasjer. De lokale innbyggerne har et annet forhold til fartsgrenser, tuting og bremsing enn det de fleste nordmenn har, så sørg for at sjåføren er en erfaren bilfører før du setter deg inn i en taxi eller shuttlebuss. Du bør også avtale pris med sjåføren før du begynner reisen – hvis ikke risikerer du å måtte betale blodpris for en kort biltur.

Hvis du skal reise lange strekninger med buss, bør du være obs på at sjåførene ikke alltid stopper med jevne mellomrom. Noen ganger kan det gå lenge mellom hver gang du kan kjøpe mat og strekke på bena, så planlegg reisen ut ifra dette.

Gjør et raskt søk i dag for å finne flybilletter til Hoi An.

Informasjon om flyreiser til Da Nang

Ankomstflyplass Da Nang internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode DAD
Ankomstby Da Nang