Billige flyreiser til Helsingborg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 653 kr for enveisflyvninger og 3 526 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Helsingborg

Helsingborg er et nokså ubeskrevet blad blant de mange populære destinasjonene langs den svenske vestkysten. Allikevel er det mange nordmenn som velger akkurat å reise til Helsingborg i ferien, og særlig om sommeren, i båt. Helsingborg betjenes av en ganske liten flyplass som ikke mottar flyvninger fra Norge, så den som vil reise hit, må belage seg på i alle fall én mellomlanding – for eksempel i Stockholm. Allikevel, for den som er villig til å undersøke på egen hånd, er det mange billige flyreiser til Helsingborg på markedet.

Det finnes et godt utvalg av hotell i Helsingborg, som både henvender seg til forretningsreisende og turister. Selv om nordmenn ofte kjører rett igjennom byen på vei til Danmark, anbefales det å ta en rast her på et av byens mange overnattingssteder. Dette er ikke noe problem når man kommer med fly til Helsingborg. Helsingborg betjenes av Ängelholm Helsingborg lufthavn, som ligger omtrent tre og en halv mil, eller en liten halvtimes kjøretur, unna byen.

Helsingborg er en forholdsvis stor by, med omtrent 100 000 innbyggere, et tall som økes betraktelig i sommermånedene. Hvis du flyr til Helsingborg, ankommer du flyplassen som ligger ved byen Ängelholm, og kan velge mellom en rekke kollektivtilbud inn til byen. Et alternativ hvis du leter etter ekstra billige flyreiser til Helsingborg, innebærer at du tilbringer litt lengre tid på veien, og flyr inn til København. Herfra kan du regne med å bruke omkring én time på å kjøre til Helsingborg. Hvis du har lyst til å leie bil i Helsingborg, vil du finne et enda større utvalg av kjøretøy i København enn du vil i Helsingborg.

Norske statsborgere kan besøke Sverige passfritt så lenge de vil. Selv om de anbefales å alltid reise med pass, trenger du ikke å gå gjennom noen som helst form for kontroll når du ankommer Helsingborg. Det gjør at når du ankommer flyplassen, er du raskt ute av terminalbygget, og kan begynne ferien med én gang. Det er mye flott historie i Helsingborg, som en gang var blant de aller mektigste byene i denne delen av Sverige – mye takket være plasseringen ved inngangen til Øresund.

Hvordan fly billig til Helsingborg

For den som er villig til å lete litt etter de gode tilbudene, er det alltid lett å finne billige flybilletter til Helsingborg. Du kan bestemme de aller fleste forholdene rundt flyturen din når du søker på nettet. Enten du vil ha raskest mulig tur, billigst mulig billett, eller kanskje du har lyst på litt ekstra service med business-klasse?

Når går det lavprisfly til Helsingborg?

Det kan noen ganger være lettere å finne flere og bedre billetter til Helsingborg i høysesongene, særlig skoleferiene. Men det er samtidig disse billettene som blir fortest utsolgt, så det sterkeste stalltipset, er å følge med med jevne mellomrom, og slå til når billettene er på sitt billigste for det tidspunktet som passer deg best. De aller beste flyrutene er tross alt de som dekker dine behov for å nyte ferien aller best, enten det er ved å spare deg tid eller penger – eller begge deler.

Informasjon om flyreiser til Helsingborg

Ankomstflyplass Helsingborg
Ankomstflyplassens IATA-kode AGH

Populære flyvninger til Helsingborg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 653 kr for enveisflyvninger og 3 526 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.