Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Hanoi

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Hanoi

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hanoi

Vietnam er et land rikt på historie, kultur og opplevelser, og Hanoi er et naturlig sted å starte og/eller avslutte reisen. I de senere årene har landet utviklet seg til å bli et av de mest populære reisemålene i Asia, og det har noe for alle – både deg som trenger en avslappende og eksotisk ferie, og deg som helst trår dine egne stier på reise. Når du skal kjøpe flybilletter til Hanoi, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med det finner du billige flybilletter til Hanoi og omegn, og det gjør prosessen med å kjøpe flybillettene veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Hanoi samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev Hanoi

En reise til Hanoi tar deg til en pulserende storby, med en av verdens raskeste voksende økonomier, som er vel verdt et besøk i seg selv. Samtidig er byen et ideelt utgangspunkt når man ønsker å oppleve andre deler av landet. Det er mulig med dagsturer til Ha Long Bay, og dersom man ønsker å oppleve andre steder, er strandparadiset Nha Trang og den sjarmerende byen Hội An også å anbefale. Sammenlignet med metropolisen Ho Chi Minh-byen i sør, er Hanoi preget av en langt mer tradisjonell atmosfære, der man finner utmerkede eksempler på byggekunst fra kolonitiden. Når det er sagt, må det nevnes at byen også har mange utmerkede barer og restauranter – der mat og drikke gjerne koster en brøkdel av hva det gjør i Norge.

Flyreiser til Hanoi fra flyplasser i Norge

En rekke forskjellige selskaper setter opp fly til Hanoi, blant annet tar SAS, Thai Airways International og Aeroflot deg deler av veien. Ingen av dem flyr imidlertid direkte fra Norge, og du må beregne minst én mellomlanding. Med én mellomlanding bør du belage deg på en flyreise på minst 14 timer. Det er flere flyvninger til byen daglig, så du er ikke låst til et gitt tidspunkt.

Norske borgere som skal på ferie til Vietnam i inntil 30 dager, trenger ikke visum. Pass må imidlertid være gyldig i minst seks måneder fra innreisedatoen, og ved innreise må man som turist kunne fremvise returbillett, billett til et tredje land eller annen dokumentasjon som sannsynliggjør utreise innen 30 dager. Det anbefales på generelt grunnlag å undersøke med flyselskapet om dette godtar passasjerer som reiser uten visum i passet, og å kontakte Vietnams ambassade eller konsulat for informasjon om gjeldende innreiseregler.

Noi Bai internasjonale lufthavn

De aller fleste internasjonale flygninger til Hanoi går via Noi Bai. Den moderne flyplassen fikk i 2014 en ny terminal som tar hånd om alle internasjonale ankomster og avreiser. På flyplassen finner man alle fasiliteter som forventes på en moderne flyplass, som butikker, restauranter og andre tjenester. Noi Bai ligger 45 kilometer nordøst for sentrum av Hanoi, og det er gode kommunikasjonsmuligheter inn til byen med både buss, minibuss og drosje. Hvis du planlegger å ordne deg med leiebil i Hanoi, kan du avtale at bilen skal hentes på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Hanoi
Ankomstflyplassens IATA-kode HAN