Billige flyreiser til Hannover

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 012 kr for enveisflyvninger og 1 401 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Hannover

Hannover er hovedstaden i Niedersachsen, en av de tyske delstatene. Byen er bant annet kjent for de mange messene som arrangeres der, som verdens største datamesse CeBIT. Messene er imidlertid bare én av grunnene til at du bør dra på ferie til Hannover, byen har også mye annet spennende å by turister på. Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Hannover, bør du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med dette verktøyet er det enkelt å finne et billig fly til Hannover. Den oversiktlige listen du får opp med alle flyvningene kan sorteres etter en rekke kriterier, blant annet pris, noe som gjør det enkelt å se alle billige flybilletter. Hvorfor ikke bestille hotell i Hannover samtidig som fly? Du kan spare penger på å bestille flere produkter samtidig.

Opplevelser i Hannover

Det er veldig mye du må få med deg første gang du er i Hannover, men reiser du med barn er det ingen tvil om at du må ta turen til den fantastiske dyreparken. Dyreparken heter Erlebnis Zoo Hannover, og det er lett å se at dyrene har det godt i denne parken. Parken er utformet med barn i tankene, så her kan barna virkelig slå seg løs og kose seg. Få også med deg Herrenhauser Garten, et imponerende hageanlegg, og Hannover Rathaus, byens fantastiske rådhus – som bare er ett av mange eksempler på fantastisk arkitektur i Hannover. Hvis du vil se en kamp med det lokale fotballaget Hannover 96, tar du turen til HDI Arena.

Flyreiser til Hannover fra flyplasser i Norge

Selv om mange nordmenn reiser til Hannover på ferie, er det ikke noen direkteflyvninger til byen. Det er imidlertid mange selskaper som flyr deg dit med en mellomlanding, så du kan velge mellom flere daglige avganger. Blant selskapene som flyr ruten er Lufthansa, KLM, Swiss og Air France. Med optimal reiserute kan du regne med en flyreise til Hannover fra Oslo som tar i overkant av fire timer.

Tyskland er en del av Schengen-samarbeidet, noe også Norge er, så du trenger i utgangspunktet verken pass eller visum for å ta deg over grensen til Tyskland og til Hannover. Du må imidlertid huske på å ta med deg passet ditt, siden passet er eneste godkjente ID-beviset for nordmenn i Tyskland.

Hannover lufthavn, Langenhagen

Hannover lufthavn, Langenhagen er en fin og moderne flyplass som har det meste av fasiliteter. Det er blant annet flere restauranter, forskjellige butikker og banktjenester i terminalene. Fra flyplassen inn til Hannover er det bare tolv kilometer, så det er virkelig en sentrumsnær flyplass. Dersom du har tenkt å ordne deg med leiebil i Hannover, kan det være lurt å bestille den på forhånd og avtale at den skal hentes på flyplassen når du lander. Det er imidlertid ikke noe must med leiebil, for du kan nemlig også ta toget fra jernbanestasjonen på flyplassen og inn til Hannover sentrum.

Populære flyvninger til Hannover

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 012 kr for enveisflyvninger og 1 401 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.