Billige flybilletter til Halden

Fly til Halden

Skal du fly til Halden eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Halden. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Halden eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Halden eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Halden?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Sandefjord (TRF-Torp).
Kan jeg fly til Halden nå?
For å finne den seneste informasjonen om flyreiser til Halden kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Halden?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Halden, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Halden med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Halden, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Halden?
Det finnes totalt 35 flyselskaper som forbinder Halden med 110 flyplasser.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Halden?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS har de fleste flyvningene til Halden. Mesteparten av flyvningene ankommer fra Trondheim, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Halden?
Det er utrolig enkelt å arrangere en uforglemmelig reise til Halden når du kan velge fra 2369 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Halden avreise fra?
Mange reisende reiser fra flyplasser i Gamlebyen, Bergen og Trondheim når de skal til Halden.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Halden?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Gamlebyen til Halden tar det vanligvis ca. 2 t og 51 min. Fra Bergen tar det ca. 3 t, mens det fra Trondheim tar 1 t og 2 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Halden?
Som alle bereiste jetsettere sier – ikke bestill for sent. Prisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. Du bør også undersøke litt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du være heldig å finne knallgode priser ved å fly til den minste. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å finne frem lommeboka når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Halden?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å reise. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse praktiske tipsene for å få en behagelig start på ferien til Halden.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en knallbra flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Vi begynner med det viktigste: pass, reisedokumenter, bankkort og medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som PC eller noe godt lesestoff. Husk også ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettartikler som tannbørste, leppepomade og et klesskift er også lurt å ha i håndbagasjen.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe gjenstander som en saks eller en lommekniv som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er lett antennelige eller eksplosive produkter som aerosolbokser og brennstoff samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Hovedmålet er å være så komfortabel som mulig. Du bør kle deg lagvis i pustende klær og ha med en genserjakke i tilfelle det er kaldt på flyet. Det er også lurt å velge et par flate, behagelige sko ettersom det er mulig at føttene og anklene blir litt hovne i løpet av reisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge støvlene i hovedbagasjen.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å forhindre dette bør du gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker er også et tips for å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Halden?
Trikset er å klargjøre alt før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten er du om bord på flyet til Halden før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en flott start på reisen:

  • Først må du vise ombordstigningskort og reise-ID i sikkerhetskontrollen. Ha dette i nærheten, så du ikke lager kø.
  • Deretter er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien en kort stund. Mobil, PC og andre elektroniske enheter må også gjennomlyses.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som tannkrem og parfyme, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det kan være smart å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du blir bedt om å ta dem av i sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du putte dem i kofferten du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Halden
AnkomstflyplassHalden
Ankomstflyplassens IATA-kodeOSL