Billige flybilletter til Girona

Billige flyreiser til Girona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 393 kr for enveisflyvninger og 789 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
TAP Portugal
SAS
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Lufthansa

Fly til Girona

Girona er en by i det nordlige Catalonia, og ikke bare det: Den er også hovedstaden i den katalonske provinsen Girona. Med sine nesten 100 000 innbyggere er den for en storby å regne, selv om det finnes andre spanske byer som er adskillig mer kjent. Flyplassen Girona-Costa-Brava lufthavn ligger 10 kilometer sør for byen, og har mye internasjonal trafikk. Spesielt siden Ryanair begynte å bruke flyplassen som et knutepunkt, har Girona opplevd stødig vekst. Vi anbefaler deg å bruke søkeverktøyet på Expedia.no når du skal bestille flybilletter til Girona. Oddsene er også gode for at du finner svært billige flybilletter til Girona.

Opplevelser i Girona

Alle gode ferieopplevelser starter med et bra sted å bo. Ønsker du å bo på hotell i Girona, finner du billige og bra alternativer her. Bestiller du i tillegg en pakkereise til Girona, får du et enda bedre tilbud samtidig som du kan utforske mer av byen og området rundt den. Girona er en flott destinasjon for alle som liker arkitektur. Du vil se en heftig miks av stilarter, noe som skyldes de mange okkupasjonene byen har vært utsatt for opp gjennom årene. Besøk kafeene i de smale gatene, utforsk det gamle jødiske nabolaget og lær om byens rike historie. Girona er kjent for et bra uteliv, så sett av en kveld til å slå deg løs på dansegulvet. Eller du kan være sporty, og i stedet slå løs på golfballer på en av de omkringliggende golfbanene.

Flyreiser til Girona fra flyplasser i Norge

For å komme deg fra Norge til Girona kan du velge å benytte deg av flere forskjellige flyselskaper, for eksempel Norwegian, Wizz, LOT og Transavia. Likevel vil du oppleve å kunne finne de billigste billettene fra Sandefjord med Ryanair. Det er derimot vanlig med en mellomlanding, med mindre du bestiller reisen veldig tidlig. Det er mange flyvninger til Girona daglig, noe som gjør destinasjonen til et svært tilgjengelig sted for nordmenn.

Både Norge og Spania er en del av Schengen-samarbeidet, noe som innebærer at du i utgangspunktet ikke trenger verken pass eller visum for å fly til Girona. Vær imidlertid klar over at pass er det eneste godkjente ID-beviset for nordmenn i Spania, så det er derfor viktig at du allikevel tar med deg passet.

Girona Costa Brava lufthavn

Girona Costa Brava lufthavn er en moderne og stor flyplass, med alle nødvendige fasiliteter. Du kan benytte deg av et stort utvalg innen shopping, restauranter, kafeer og barer. Tidligere var flyplassen ganske rolig, men trafikken har eksplodert siden 2000-tallet. Girona er nå den nest viktigste flyplassen i Barcelona-området. Det er mange måter å komme seg fra flyplassen på, men vi anbefaler likevel å bestille en leiebil gjennom Expedia.no. Hvis du forhåndsbestiller leiebil i Girona, gjør du det enda enklere og billigere for deg selv, og du kan bare plukke opp nøklene ved landing. Dermed gjenstår det bare å nyte fantastiske feriedager i Girona eller området rundt!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Girona

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 393 kr for enveisflyvninger og 789 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Vueling Airlines