Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Fly til Freedom

Om

Fly til

Ser du etter en herlig ferie i solfylte California? Da er en reise til i California midt i blinken. Under besøket ditt i Freedom kan du tilbringe en ettermiddag ved Mystery Spot. Denne attraksjonen i Redwood Forest ligger på et sted med unormal gravitasjonsenergi, så ting er litt annerledes her. Det er et godt utvalg av hoteller i , men det finnes også mange private ferieboliger og moteller.

Under besøket i kan du tilbringe en ettermiddag på stranden Natural Bridges State Beach, som ligger like i nærheten. Dette nydelige naturområdet har naturlige steinbroer like utenfor tidevannslinjen. Fra stranden kan du kaste et blikk utover sjøen og prøve å få øye på sel, oter eller migrerende hvaler. Det kommer til å bli en minneverdig dag.

Finne flybilletter til

Du ønsker helt sikkert å finne så billige flybilletter til som mulig, men du må huske på at det er en lang reise til California, så selv om du finner et skikkelig billig fly til , må du regne med å betale litt. Et godt tips for å finne de rimeligste billettene, er å benytte søkeverktøyet vårt, siden det lar deg sortere de tilgjengelige billettene etter pris.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Det er mange forskjellige flyselskaper du kan velge mellom når du skal fly til , men du må regne med minst én mellomlanding. Flybillettene med én mellomlanding er imidlertid ofte mye dyrere enn de med to mellomlandinger. Hvis du er heldig med begge mellomlandingene, kan du regne med at en flyreise til tar omtrent 18 timer.

Som nordmann kan du reise til USA på ferie uten visum, takket være Estas «Visa Waiver Programme», men du må huske å registrere deg på internett i databasen til Esta før avreise. Gjør du ikke dette, vil du bli nektet adgang til USA.

Fly til Norman Y. Mineta San Jose internasjonale lufthavn (SJC)

Denne flyplassen er oppkalt etter San Joses tidligere ordfører, Norman Minetai, og er flyplassen som ligger nærmest . Det er en stor flyplass med omtrent 12,5 millioner passasjerer innom årlig. Flyplassen har to terminaler, A og B, og den har to rullebaner. Du finner alt av fasiliteter som du forventer å finne på en så stor flyplass, som restauranter, butikker og barer – for å nevne noe. ligger omtrent 70 kilometer sør for flyplassen. Et alternativ er å fly til San Francisco internasjonale lufthavn, som ligger omtrent 115 kilometer nordøst for .

For å komme deg fra flyplassen til er det buss, drosje eller en av de mange appene som tilbyr transport som gjelder. Bussen bruker lang tid og krever flere bussbytter, så denne transportformen anbefales ikke. Dersom du har planlagt å leie bil i , er flyplassen et fint sted å hente bilen, siden du da slipper tenke på noen annen form for transport. Du finner alle de store bilutleieselskapene på flyplassen. Med bil tar det omtrent en times tid fra flyplassen til .

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Freedom
Ankomstflyplassens IATA-kode SJC