Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Essen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Essen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Essen

Flyvninger til Essen

Essen er en by ved elva Ruhr i Nordrhein-Westfalen i Tyskland. Her bor det over en halv million mennesker, og byen er en av de større i landet. Kull- og stålindustri var de dominerende næringene i byen helt til etterkrigstiden. De siste tiårene har det vokst frem en sterk servicenæring her, og mange av landets største firmaer har sine hovedkontorer her. Velger du en storbyferie til Essen kan du oppleve alt det denne byen har å by på.

Flyreiser til Essen

Når du skal fly til Essen er Düssendorf internasjonale lufthavn den nærmeste flyplassen. Den ligger rundt 20 km sørvest for Essen. Ønsker du å benytte leiebil i Essen, har de et svært godt utvalg av biler på flyplassen.

Når du skal på en flyreise til Essen, kan du også benytte flyplassen i Köln som ligger cirka en times kjøretur unna Essen. Eller du kan velge den noe mindre Dortmund lufthavn som ligger 37 km øst for Essen.

Severdigheter i Essen

I Essen er det flere interessante historiske bygninger du kan besøke, for eksempel den gamle synagogen, slottet Hugenpoet eller Villa Hügel som ble bygget av den kjente forretningsmannen Alfred Krupp. Eller hva med en tur i gamlebyen i bydelen Kettwig? Rådhuset som rager hele 120 meter over bakken er det største i hele Tyskland. En tur i museet Folkwang kan også anbefales. Hvis du er glad i å handle, er kjøpesenteret på Limbecker Platz et sted du bør få med deg. Med et par billige flybilletter til Essen kan du oppleve dette og mye mer.

Fly til Essen

Når du har flybilletter til Essen kan du glede deg til å besøke en av de store byene i Tyskland. Har du fått direktebilletter fra Oslo til Essen, tar denne flyturen i underkant av to timer. De fleste flyvningene innebærer imidlertid en mellomlanding, og da varer turen gjerne et par timer lenger.

Düsseldorf internasjonale lufthavn er den tredje største flyplassen i Tyskland, og flyplassen håndterer over 20 millioner passasjerer årlig. Flyplassen har tre terminaler og to rullebaner og kan håndtere selv de største passasjerflyene. Her finner du også alt du ønsker av fasiliteter, fra gode spisesteder og butikker til Internett, stellerom for småbarn og VIP-områder.

Det går regelmessig både tog og busser fra og til flyplassen. Velger du å benytte en taxi fra flyplassen til Essen, har du også muligheten til det. I Essen er det gode forbindelser rundt i byen både med t-bane, busser og trikk.

Opplevelser i Essen

Uansett hvilken tid på året du reiser til Essen, kan du delta på mange arrangementer her. Essen har for eksempel et stort julemarked i desember. Eller ta turen når den store musikkfestivalen Essen.Original arrangeres i september. Det er også forestillinger både i operaen og på teateret året rundt.

Du kan velge mellom mange hoteller i Essen. Ønsker du å bruke mye tid på handling, kan du velge et hotell i nærheten av de store handlegatene Kettwiger Strasse og Limbecker Strasse. Skal du på en av de mange messene i Essen, finner du en egen informasjonsskranke for messene i terminal B på flyplassen i Düsseldorf.

Informasjon om flyreiser til Düsseldorf

Ankomstflyplass Düsseldorf internasjonale lufthavn
Ankomstflyplassens IATA-kode DUS
Ankomstby Düsseldorf