Billige flyreiser til Delhi

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 317 kr for enveisflyvninger og 3 578 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Delhi

Delhi er Indias nest største storbyområde, noe som ikke sier helt lite. Vær forberedt på svimlende folkemengder, men også svimlende vakre byggverk. Delhi er et sentrum for kunst, mote, utdanning og turisme, for å nevne noe. Hvis du virkelig ønsker å oppleve en kultur med dype røtter og en heftig blanding av modernitet og rike tradisjoner, er en reise til Delhi noe for deg. Hvis du er på jakt etter flybilletter til Delhi, er det bare å ta i bruk søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne et billig fly til Delhi, så du i stedet kan bruke pengene dine på noe morsomt. Den oversiktlige listen du får opp, og som kan sorteres etter billige flybilletter, gjør det enkelt å ikke betale for mye. Bestill hotell i Delhi samtidig, så kan du spare enda mer!

Se og gjøre i Delhi

Store deler av Delhi har en spennende arkitektur og unike byggverk. Et av disse er det røde fortet, som ble bygget av mannen bak Taj Mahal. Den gamle keiserens hovedbolig, Khas Mahal, er også et praktfullt skue. Mumtaz Mahal, det gamle juvelpalasset, bør du også få med deg. I dag er dette et museum med gratis adgang som stiller ut blant annet tekstiler og våpen. Andre obligatoriske severdigheter, som i tillegg er vernet av Unesco, er Humayuns gravkammer og Qutub-komplekset, med blant annet en minaret på hele 72,5 meter. Delhi simpelthen flommer over av museer, monumenter og byggverk med spennende historie. Husk også at du ikke må glemme å kose deg med all den nydelige maten innimellom sightseeingen!

Flyreiser til Delhi fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til Delhi fra Norge, må du stort sett regne med en mellomlanding, noe som fører til at reisen tar rundt ti timer. Det er til gjengjeld mange forskjellige flyselskaper som tilbyr reiser til Delhi, så det skal aldri være noe problem å finne en åpning for den eksotiske ferien din. Det er heller ikke en lang flyreise, tatt i betraktning at du vil ankomme en destinasjon som er såpass fjern fra vår egen.

Du må huske på å søke om turistvisum senest fire dager før avreise og tidligst 30 dager før reisestart. Det er mulig å søke elektronisk om å få turistvisum ved ankomst. Husk også på at du må ha returbillett i orden og nok penger på konto til å forsvare et turistopphold.

Indira Gandhi internasjonale flyplass

Flyplassen ligger vest for byen, med kort avstand til sentrum. Flyplassen har blitt veldig fin og moderne i nyere tid, og rangeres faktisk som en av de beste i verden. Dermed kan du finne alt du noen gang vil trenge av moderne fasiliteter og litt til. Vær obs på at du på returreisen bør beregne å være på flyplassen minst tre timer før avgangen din, noe som er indisk standard. Kommunikasjonsårene til sentrum er utmerkede, men hvorfor ikke benytte anledningen til å ordne en leiebil? Du kan til og med forhåndsbestille blant mange forskjellige firmaer og plukke opp nøklene ved landing. Selv om det er veldig beleilig med leiebil i Delhi, oppfordrer vi deg også til å være spesielt årvåken i den tette indiske trafikken.

Informasjon om flyreiser til Delhi

Ankomstflyplass Delhi
Ankomstflyplassens IATA-kode DEL

Populære flyvninger til Delhi

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 317 kr for enveisflyvninger og 3 578 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.