Billige flybilletter til Darwin

Billige flyreiser til Darwin

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 10 341 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Japan Airlines

Fly til Darwin

Fly til Darwin

Darwin er en smeltedigel av mangfold og ønsker turister fra hele verden velkommen. Selv om byen er liten, er den full av historie og kultur, og har et stort utvalg museer og gallerier. Darwin har også ulike typer utendørsaktiviteter som dyreparker, naturreservater og strender. Siden dette reisemålet først nå blomstrer som turiststed, er flyreisene fortsatt rimelig mesteparten av året.

De beste tidspunktene å fly til Darwin på

Høysesong:

Når det tørre været kommer til Darwin, kommer turistene også. Været er på sitt beste fra juni til august, med varme, lyse dager og betydelig lavere luftfuktighet. Det nydelige været i denne sesongen gjør den perfekt for å utforske de mange utendørsaktivitetene her, for eksempel titte på solnedgangsmarkedet på Mindil Beach, spasere gjennom den botaniske hagen eller leke i Darwin bølgebasseng.

Mellomsesong:

Mellomsesongen i Darwin er fra april til mai, og så i september igjen. Klimaet er litt uforutsigbart i disse månedene, og går fra tørt og behagelig, til fuktig og trykkende. Til tross for det skiftende været, er mellomsesongen fortsatt et godt tidspunkt for et besøk siden flybillettene til Darwin er rimelige og det er lite folk, slik at du kan utforske byen i fred.

Lavsesong:

Månedene fra oktober til og med mars er lavsesong i Darwin. Selv om denne perioden anses som den våte årstiden, kommer det fortsatt turister til byen for å se de frodige grøntområdene og den fargerike floraen som dukker opp i disse månedene. Det er vanligvis enkelt å finne billige flyreiser til Darwin i lavsesongen, men du bør være klar over at regntiden kan innebære tropiske sykloner.

Informasjon om flyplassen i Darwin og transport

Darwin International Airport (DRW)
Avstand: 13 km nordøst for sentrum
Selv om det kan bli litt dyrt hvis du reiser på budsjett, er leiebil det mest praktiske transportmiddelet. Hvis dette ikke er et alternativ, kan du også ta buss eller taxi. Et av de mest økonomiske alternativene er den lokale bussen, selv om dette ikke er like pålitelig som de andre.

Ofte stilte spørsmål