Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Casablanca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Casablanca

Flyvninger til Casablanca

Hvis du ønsker å dra på en eksotisk ferie utenom det vanlige, kan Casablanca være destinasjonen for deg! I denne hovedstaden vest i Marokko står opplevelsene i kø – enten det er kultur, historie, shopping eller ørkenvandring som frister. Populære turistmål er blant andre den majestetiske Hassan II-moskéen, Anfaplace-kjøpesenteret og stranden like ved, samt den gamle bydelen, eller medinaen, med fargerike markeder. Du kan også velge mellom en rekke varianter av ørkenturer fra Casablanca og ut i Sahara, med eller uten kameler.

Det er ideelt å dra på ferie til Casablanca om våren og tidlig på sommeren når temperaturene er behagelige og folkemengdene mindre enn i juli og august.

Mange hoteller i Casablanca er åpne året rundt. Hvis du fristes av luksuriøse omgivelser, basseng og sjøutsikt, kan du garantert finne et passende overnattingssted uten å lete lenge. De mindre og overnattingsstedene med mer særpreg ligger i den gamle bydelen.

Fly til Casablanca fra Norge

Du kan fly til Casablanca fra norske byer som Oslo, Trondheim og Sandefjord med bare én mellomlanding, for eksempel i Frankfurt eller München. Total reisetid kan være så lite som seks timer, men dette avhenger av tiden det tar å mellomlande. Ikke glem at du kan forlenge mellomlandingen din og oppleve enda en storby på reisen uten ekstra kostnader!

Når du har landet på Mohammed V-flyplassen 30 kilometer sørøst for Casablanca, kan du reise inn til byen på litt under en time med tog eller buss. Taxier og leiebiler er også tilgjengelige fra flyplassen.

Finn billige flyreiser til Casablanca

Hvis du er ute i god tid, kan du finne billige flybilletter til Casablanca, uansett om du skal på pakketur med storfamilien, eller planlegger en vennetur for å nyte glamorøs luksus. Skreddersy flyreisen for deg og reisefølget ditt. Er du av den impulsive typen? Du kan være heldig og finne flybilletter til Casablanca i siste liten til overraskende lave priser. Sjekk reisetilbudene på Expedia i dag!

Reiseinformasjon om Marokko

Hvis du ønsker å reise ut av Casablanca for å se mer av landet, kan du legge ferden mot steder som havnebyen Tanger eller innlandsbyene Fez og Marrakech. Du kan leie bil i Casablanca og ellers i Marokko, men husk at trafikkbildet er et annet enn i Norge, så sjåføren bør ha god erfaring bak rattet.

Pruting er vanlig på marokkanske markeder. Du kan gå ned til en tredjedel av oppgitt pris, men vær høflig og gi gjerne litt tips i retur.

Marokko er et relativt liberalt muslimsk land, men vær bevisst på at bare skuldre og korte skjørt og shorts ikke er vanlig utenfor turistområdene. Under fastemåneden ramadan er mange butikker og restauranter stengt, så planlegg reiser rundt i landet med dette i bakhodet.

Med mindre du skal være i Marokko mer enn tre måneder, trenger du ikke visum for innreise. Du bør har vaksiner mot hepatitt A og B, samt difteri, stivkrampe, kikhoste og polio. Husk at vaksinene må tas i god tid før avreise. God tur!

Informasjon om flyreiser til Casablanca

Ankomstflyplass Mohammed V
Ankomstflyplassens IATA-kode CMN
Ankomstby Casablanca

Populære flyvninger til Casablanca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.