Billige flybilletter til Cardiff

Billige flyreiser til Cardiff

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 605 kr for enveisflyvninger og 1 894 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Lufthansa
KLM
Scandinavian Airlines
KLM
Lufthansa
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Cardiff

Som hovedstaden i Wales, er Cardiff et senter for handel, finans, kultur, historie og kunst. Byens beliggenhet i en bukt gjør at den i flere århundrer har vært kjent som en skipsfartshavn. Nå tiltrekker Cardiff seg besøkende som er interessert i walisisk kultur, ivrige historieentusiaster og de som liker det travle og urbane med denne moderne hovedstaden. Flybilletter til Cardiff fra europeiske knutepunkter kan være forholdsvis rimelig, og det gjør denne byen til et utmerket ferievalg.

Fly til Cardiff lander på Cardiff internasjonale flyplass fra de fleste europeiske storbyer. Det er hoteller i Cardiff med praktisk beliggenhet i nærheten av flyplassen. Mange av hotellene i sentrum tilbyr også skyttelbuss når du skal nå et fly.

Cardiff tilbyr besøkende hele fem slott innenfor bygrensen, og noen av disse er bygget på grunnmurene til gamle romerske fort. Cosmeston middelalderlandsby rett utenfor byen vil også gi besøkende et innblikk i hvordan livet var på den tiden da slottene i Cardiff beskyttet byen.

Cardiff er en moderne og livlig by som har festivaler hele året som feirer regionens musikk, kultur og mat. Byen er også kjent for sine utmerkede shoppingmuligheter og designerbutikker. Fotball- og rugbyfans bør få med seg en kamp på Millennium Stadium.

Reisende som ønsker en ferie i Cardiff med alt inkludert, kan bruke Expedias utmerkede reiseverktøy for å finne informasjon om leiebil og hoteller i nærheten av Cardiff flyplass i tillegg til flybilletter. Når du bestiller flybilletter til Cardiff, vil Expedia tilby en ekstra rabatt når du også bestiller hotell eller leiebil samtidig. Ofte får du de beste prisene ved å samle alle reisebehov i én pakke til lav pris.

Hvis du trenger reiseforsikring, finnes det spesialtilbud som omfatter dekning som en del av flyreisepakken til Cardiff. Du kan også søke på Expedias nettsted etter tilbud på populæreaktiviteter i Cardiff. Så ikke nøl med å utnytte all informasjonen på Expedia.no i dag for å finne billige flyreiser til Cardiff og alt det andre du trenger for å gjøre ferien i Wales til et fantastisk eventyr.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Cardiff?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Cardiff (CWL-Cardiff internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Cardiff (CWL-Cardiff internasjonale flyplass) fra sentrum av Cardiff?
Hvis du planlegger å bo sentralt i Cardiff, kan det være lurt å sørge for transport til byen før du lander. Sentrumsområdet ligger omtrent 14 km fra Cardiff (CWL-Cardiff internasjonale flyplass).
Kan jeg fly til Cardiff nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Cardiff, før flyet letter. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Cardiff?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Cardiff, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Cardiff med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Cardiff, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Cardiff?
Reisende som planlegger å reise til Cardiff, kan velge å lande på to hovedflyplasser. Bristol (BRS-Bristol internasjonale flyplass) ligger 35 km fra bykjernen, og Cardiff (CWL-Cardiff internasjonale flyplass) ligger 14 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Cardiff?
15 flyselskaper flyr til Cardiff fra 107 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Cardiff?
KLM og easyJet har ofte flyvninger til Cardiff. Fly med KLM fra Oud-Zuid, er blant de mest populære alternativene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Cardiff?
Med ca. 846 direkteflyvninger hver uke, vil du befinne deg i Cardiff før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Cardiff avreise fra?
Flyvninger til Cardiff fra flyplasser i Gamlebyen, Dublin og Oud-Zuid, blir fort utsolgt.
Hvor lang er flyturen til Cardiff?
Hvis du skal fly til Cardiff fra Gamlebyen, kan du forvente å være i luften i ca. 2 t og 14 min. Reiser du fra Dublin, bør regne med å være i luften i 1 t og 4 min. Fra Oud-Zuid tar det rundt 1 t og 18 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Cardiff så rimelig som mulig?
Som alle erfarne reisende sier – ikke vent med å bestille. Billettprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen måte å dra i land knallgode tilbud på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de minst travle. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en god pris. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Cardiff?
Hvis du ikke planlegger, kan det være utfordrende å reise. Men det er ingen grunn til panikk. Du kan følge disse praktiske tipsene for å få en komfortabel start på reisen til Cardiff.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først bør du pakke pass, reisedokumenter, kredittkort og viktige medisiner. Deretter tar du med noe som får flyturen til å gå litt raskere. Det kan være en spennende bok og en PC med bra TV-serier. Er planen å ta en lur, er en komfortabel nakkepute og et par øretelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du pakke tannbørste og deodorant, så du føler deg frisk og opplagt når du er fremme.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, kniver, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som skøyter og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Pepperspray og skytevåpen, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke stedet for å vise frem den nyeste moten. Du bør ha på komfortable klær og ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet er i luften. Flate og litt romslige sko er også lurt.
  • Den alvorlige tilstanden med navnet dyp venetrombose (DVT) er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å unngå utviklingen av denne tilstanden er det smart å gjøre fot- og benøvelser mens du sitter i setet. Det kan også være lurt å ha på kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Cardiff?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at turen til Cardiff går av stabelen uten problemer. Les gjennom tipsene våre for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen må de aller først sjekke at du har gyldig pass og reisedokumenter før du får gå videre. Derfor er det lurt å ha dette lett tilgjengelig.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, jakke, nøkler og andre ting som mynter i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar alt dette av deg når det nærmer seg din tur.
  • All elektronikk, inkludert laptop og telefon, må dessuten gjennomlyses.
  • Ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være en god idé å ha på lette joggesko.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med om bord. Hvis du må ha med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Cardiff
AnkomstflyplassBristol internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeBRS
AnkomstbyBristol
Pris for flyreisen2 488 kr

Populære flyvninger til Cardiff

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 605 kr for enveisflyvninger og 1 894 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Lufthansa