Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Cardiff

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Cardiff

Som hovedstaden i Wales, er Cardiff et senter for handel, finans, kultur, historie og kunst. Byens beliggenhet i en bukt gjør at den i flere århundrer har vært kjent som en skipsfartshavn. Nå tiltrekker Cardiff seg besøkende som er interessert i walisisk kultur, ivrige historieentusiaster og de som liker det travle og urbane med denne moderne hovedstaden. Flybilletter til Cardiff fra europeiske knutepunkter kan være forholdsvis rimelig, og det gjør denne byen til et utmerket ferievalg.

Fly til Cardiff lander på Cardiff internasjonale flyplass fra de fleste europeiske storbyer. Det er hoteller i Cardiff med praktisk beliggenhet i nærheten av flyplassen. Mange av hotellene i sentrum tilbyr også skyttelbuss når du skal nå et fly.

Cardiff tilbyr besøkende hele fem slott innenfor bygrensen, og noen av disse er bygget på grunnmurene til gamle romerske fort. Cosmeston middelalderlandsby rett utenfor byen vil også gi besøkende et innblikk i hvordan livet var på den tiden da slottene i Cardiff beskyttet byen.

Cardiff er en moderne og livlig by som har festivaler hele året som feirer regionens musikk, kultur og mat. Byen er også kjent for sine utmerkede shoppingmuligheter og designerbutikker. Fotball- og rugbyfans bør få med seg en kamp på Millennium Stadium.

Reisende som ønsker en ferie i Cardiff med alt inkludert, kan bruke Expedias utmerkede reiseverktøy for å finne informasjon om leiebil og hoteller i nærheten av Cardiff flyplass i tillegg til flybilletter. Når du bestiller flybilletter til Cardiff, vil Expedia tilby en ekstra rabatt når du også bestiller hotell eller leiebil samtidig. Ofte får du de beste prisene ved å samle alle reisebehov i én pakke til lav pris.

Hvis du trenger reiseforsikring, finnes det spesialtilbud som omfatter dekning som en del av flyreisepakken til Cardiff. Du kan også søke på Expedias nettsted etter tilbud på populæreaktiviteter i Cardiff. Så ikke nøl med å utnytte all informasjonen på Expedia.no i dag for å finne billige flyreiser til Cardiff og alt det andre du trenger for å gjøre ferien i Wales til et fantastisk eventyr.

Informasjon om flyreiser til Bristol

Ankomstflyplass Bristol internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode BRS
Ankomstby Bristol