Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Capri-øya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Capri-øya

Den lille italienske øya Capri som ligger fem kilometer fra Napolibukten, har vært et yndet feriested i flere århundrer. Det sies at flere av Romas keisere hadde luksusboliger på øya, deriblant keiser Tiberius som var kjent for sin ekstravagante livsstil.

En ferie til Capri tiltrekker seg turister fra verden over grunnet en slående vakker natur med grotter og klipper i sjøgrønt vann, hvite steinhus i en sjarmerende byggestil og ikke minst den romantiske italienske atmosfæren.

I juli og august er Capri ganske tettpakket med turister, men utenom høysesongen er det et fredelig og avslappende feriested. Hvis du er interessert i en flyreise til Capri, bør du lese videre.

Reis fra Norge til Capri

Selv om du ikke kan fly til Capri, er ikke reiseveien lang fra flyplassen i Napoli. Hit kan du fly fra norske byer som Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim med så lite som én mellomlanding. Avhengig av hvilket flyselskap du velger når du kjøper flybilletter til Capri via Napoli, kan du mellomlande i spennende byer som Istanbul, Brussel, Frankfurt eller Zurich. Hvis du er riktig eventyrlysten, kan du forlenge oppholdet der du mellomlander for å få en storbyopplevelse med på kjøpet. Reisetiden fra Norge til Napoli kan ta så lite som fire og en halv time. Når du har landet, kan du ta buss eller taxi til fergeleiet Molo Beverello. Derfra går det hurtigferger til Capri som tar deg over til øya på under en time. Bare denne fergeturen i seg selv er en opplevelse.

Ting å gjøre

Når du har ankommet øya, ligger mulighetene foran deg. Du kan utforske med buss, kabelbane og til fots, men fordi det ikke er tillatt med besøkende kjøretøy, kan du ikke leie bil på Capri. Hvis du velger å leie bil på flyplassen i Napoli, må du gjøre en avtale om å sette denne fra deg ved fergeleiet.

Men å ikke ha bil på Capri er absolutt ingen hindring. Det er lett å komme seg rundt med kollektivtransport for å se de ulike attraksjonene. Ting du bør få med deg under en ferie til Capri, er ruinene etter en av Tiberius’ mange villaer, Augustus’ hager og ikke minst den berømte blå grotten.

Capri er også et godt utgangspunkt for utflukter. Hva med en båttur langs kysten eller et besøk til Pompeii?

Overnatting

Du finner utrolig mange sjarmerende hoteller på Capri. Mange av overnattingsstedene kan skilte med både basseng og en fenomenal utsikt. De mest eksklusive hotellene har luksus som oppfyller behovene til besøkende verdensstjerner, men det finnes minst like mange rimelige alternativer på øya. De enklere overnattingsstedene som bare tilbyr en seng og frokost, er ofte overraskende tilfredsstillende – både fordi det frister å spise middag på restaurant uansett, og fordi utsikten og byggestilen i seg selv gjør oppholdet til noe særegent.

Se på Expedias nettsider for å lese hva andre har sagt om stedene de har besøkt. Men husk at før du bestiller hotellet, bør du prøve å slå kloen i billige flybilletter til Capri.