Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Buenos Aires

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Buenos Aires

Beste alternativer for fly til Buenos Aires

Flyturene kan være både korte og lange avhengig av hvor du reiser fra og hvor mange stopp du har. Hvis du har en lang flyreise, kan det være verdt å vurdere å kjøpe billetter på førsteklasse. Prisen for førsteklassebilletter til Buenos Aires er ofte høyere enn økonomiklasse, men komfortnivået er ofte verdt den ekstra kostnaden. Det finnes mange flere alternativer for flybilletter til Buenos Aires enn flytid og klasse. Du kan velge å kjøpe refunderbare flybilletter, velge mellom flere ulike flyselskaper og også velge etter avreisetidspunkt. Expedia gir deg mulighet til å sortere flyreiser til Buenos Aires etter avgang- og ankomsttider, mellomlandinger og pris slik at du finner det beste alternativet.

Billige flybilletter til Buenos Aires

Du kan få billige flybilletter til Buenos Aires gjennom Expedia. Akkurat som flyreiser til Buenos Aires kan variere i lengde, varierer de også i stor grad i pris. Få billetter på lavprisfly til Buenos Aires ved å legge turen til lavsesongen. Siden Buenos Aires ligger på den sørlige halvkule, er lavsesongen fra april til august når temperaturene er lavere. Vinteren varer fra juni til september med milde temperaturer over 10 °C. Du vil se at flybilletter til Buenos Aires er mye rimeligere på denne tiden av året, enn i sommermånedene fra desember til februar. Prisene på flybilletter til Buenos Aires kan øke med hele 50 prosent når temperaturene stiger.

Bestill flybilletter til Buenos Aires hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Turistinformasjon for Buenos Aires

Når du bestiller flyreiser til Buenos Aires, bør du være klar over noen av kravene til innreise i Argentina. Hvis du ankommer via Ministro Pistarini Intl. Airport, trenger du ikke betale innreiseavgiften som kreves på noen av de andre flyplassene i landet. Du må ha et gyldig og uskadet pass for å komme inn i landet. Mange besøkende i Argentina tar en rask tur til Uruguay med buss eller ferje. Dersom du velger å besøke dette nabolandet, må du ha med deg reisedokumentene dine.