Billige flyreiser til Bremen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 972 kr for enveisflyvninger og 1 610 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Bremen

Flyvninger til Bremen

Bremen er en vakker havneby nord i Tyskland. Hansabyen er kjent for sitt trivelige middelaldersentrum og behagelige atmosfære.

I løpet av en ferie til Bremen kan du besøke gallerier og museer, nyte en kald en på Beck’s-bryggeriet og reise tilbake i tid i brosteinsbelagte smug i bydelen Schnoor.

På vinterstid gjør flotte julemarkeder og skøytebaner Bremen til et sjarmerende sted å feriere.

Fly til Bremen fra Norge

Du kan fly til Bremen fra byer som Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim på mellom tre og fem timer med en mellomlanding i en annen europeisk storby, som Amsterdam eller København. Planlegger du godt, kan du gjøre et kupp på flybillettene. Sammenligne tilbudene fra ulike flyselskaper og finn flyreiser til Bremen som passer deg. Ikke glem at du kan forlenge mellomlandingen og få med et opphold i en spennende by uten ekstra kostnader.

Flyplassen i Bremen, Bremen Flüghafen, ligger kun 3,5 kilometer fra sentrum. Du kommer deg enkelt inn til byen med trikk eller taxi til en rimelig penge. Hvis du vil reise på egen hånd, kan du leie bil.

Flyreiser til Bremen som passer deg

Fordi du har valget mellom så mange ulike flyselskaper og ruter, har du friheten til å planlegge flyreisen etter egne ønsker, enten du reiser med barn, med kjæresten eller de eldre i familien. Du kan ofte finne billige flybilletter til Bremen hvis du er ute i god tid, men du kan også få en god deal med siste liten-kjøp hvis du skulle trenge et avbrekk i hverdagen.

Utforsk Tyskland utenfor Bremen

Enten du velger leiebil i Bremen eller du liker deg best på sykkel, er Tyskland et ideelt sted for rundreiser på egen hånd. Fra Bremen kan du dra videre til andre byer som Bremerhaven, som var en viktig emigrasjonshavn i tiden da mange europeere dro for å søke lykken i USA. Derfra kan du utforske kystlinjen videre før du reiser inn mot Hamburg for å beundre den gotiske arkitekturen, eller over grensen til Nederland og Amsterdam.

Tempoet i trafikken er ofte høyt, men veiene er gode å kjøre på og du kommer langt på kort tid.

Hvis du vil oppleve noe annet enn storby, byr den tyske landsbygden på idyllisk landskap og fine sykkelstier.

Reiseinformasjon om Bremen

Tyskland har omtrent samme klima som Norge og er litt varmere enn Oslo året gjennom. Bremen er spesielt vakker på klare vårdager, men den behagelige sommervarmen gjør også byen til et flott sted å feriere i juli og august.

Tyskere snakker godt engelsk, så det er ikke noe problem å bli forstått. Det kan likevel være nyttig å ta med en lommeordbok for å få mest mulig ut av besøk til mer avsidesliggende steder utenfor Bremen.

Hoteller i Bremen og ellers i Tyskland kjennetegnes av en spesiell gjestfrihet og villighet til å imøtekomme gjestenes behov. Et søk på Expedia gir deg mange gode alternativer. Derfra kan du kontakte overnattingsstedene om spesielle ønsker før du bestiller. Start søket nå og finn hoteller og flybilletter til Bremen!

Populære flyvninger til Bremen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 972 kr for enveisflyvninger og 1 610 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.