Billige flyreiser til Bergamo

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Bergamo

Flyvninger til Bergamo

Bergamo er den pittoreske hovedstaden i provinsen Bergamo, ca. 50 kilometer øst for Milano. Byen befinner seg i skjæringspunktet mellom Posletten og foten av Alpene, og har en befolkning på vel 120 000. Byen deles gjerne i øvre Bergamo (Bergamo alta) og nedre Bergamo (Bergamo bassa), og den ligger i regionen Lombardia i det nordlige Italia. Det er tre flyplasser i nærheten av byen. Linate og Malpensa ligger i Milano, mens Orio al Serio Internasjonale Flyplass er den nærmeste av dem. Med andre ord er oddsen god for å finne billige flybilletter til Bergamo. Bestilling av flybilletter kan også gjøres veldig enkelt, hvis du benytter deg av søkeverktøyet på Expedia.no. Du får opp en oversiktlig liste over billige flybilletter, så du enkelt kan finne et billig fly til Bergamo. Bestiller du flybilletter, leiebil og hotell i Bergamo samtidig, kan du spare enda mer penger.

Opplevelser i Bergamo

Bergamo er en spennende og vakker by. Start for eksempel med å ta banen fra nedre til øvre Bergamo. Derfra kan du ta en ny bane opp til San Vigillo-åsen, hvor det er spektakulær utsikt og en sjarmerende landsby. Du bør også orientere deg godt i den fascinerende gamlebyen, og ellers finnes det mange interessante severdigheter og museer i sentrum. En ferie til Bergamo bør for eksempel inkludere en tur innom arkeologisk museum, vitenskapsmuseet eller Donizetti-museet. Liket du kunst, bør du også sjekke ut GAMeC, byens kunstgalleri for samtidskunst.

Flyreiser til Bergamo fra flyplasser i Norge

Ryanair flyr direkteruter til Bergamo, noe som ofte betyr ekstremt billige flybilletter, mens de fleste flyselskapene har flyruter til Milano. Spesielt gunstig er det hvis du flyr fra Oslo-området. Ryanair fra Rygge er ofte billigst, mens du fra Gardermoen har mange flere avganger å velge mellom blant de andre flyselskapene.

Linate lufthavn

Denne flyplassen ligger sju kilometer fra Milano, og brukes hovedsakelig til innenlandsflyvninger og ruter til utvalgte europeiske storbyer. For øvrig er det mange fasiliteter på flyplassen; restauranter, puber og butikker. Du finner også lett gode transportmuligheter til Milan, slik at du kan komme deg videre til Bergamo.

Orio al Serio lufthavn

Dette er knutepunktet for lavpristrafikk til Milano – og ikke minst Bergamo. Flyplassen har et moderne tilbud, med gode transportmuligheter til Milano, dersom du skulle ønske det. Vi anbefaler uansett anskaffelse av en leiebil gjennom Expedia.no. Bergamo er en forholdsvis liten by, men med en leiebil i Bergamo kan du utforske i ditt eget tempo og på din egen måte.

Malpensa lufthavn

Malpensa er den nest største flyplassen i Italia, ved siden av Leonardo da Vinci i Roma. Hit kan du fly med en rekke flyselskaper fra Norge. For øvrig er flyplassen utstyrt med restauranter, puber og butikker – alt man kan forvente av en så stor flyplass. Det er også utmerkede forbindelser videre til Bergamo, men vi anbefaler likevel å bestille en leiebil gjennom Expedia.no. Da kan du nyte ekstra frihet og mobilitet, og kanskje se litt av distriktene rundt Bergamo mens du er der.

Informasjon om flyreiser til Bergamo

Ankomstflyplass Bergamo
Ankomstflyplassens IATA-kode MIL

Populære flyvninger til Bergamo

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.