Billige flybilletter til Bergamo

Billige flyreiser til Bergamo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 679 kr for enveisflyvninger og 1 478 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
KLM
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
KLM

Fly til Bergamo

Flyvninger til Bergamo

Bergamo er den pittoreske hovedstaden i provinsen Bergamo, ca. 50 kilometer øst for Milano. Byen befinner seg i skjæringspunktet mellom Posletten og foten av Alpene, og har en befolkning på vel 120 000. Byen deles gjerne i øvre Bergamo (Bergamo alta) og nedre Bergamo (Bergamo bassa), og den ligger i regionen Lombardia i det nordlige Italia. Det er tre flyplasser i nærheten av byen. Linate og Malpensa ligger i Milano, mens Orio al Serio Internasjonale Flyplass er den nærmeste av dem. Med andre ord er oddsen god for å finne billige flybilletter til Bergamo. Bestilling av flybilletter kan også gjøres veldig enkelt, hvis du benytter deg av søkeverktøyet på Expedia.no. Du får opp en oversiktlig liste over billige flybilletter, så du enkelt kan finne et billig fly til Bergamo. Bestiller du flybilletter, leiebil og hotell i Bergamo samtidig, kan du spare enda mer penger.

Opplevelser i Bergamo

Bergamo er en spennende og vakker by. Start for eksempel med å ta banen fra nedre til øvre Bergamo. Derfra kan du ta en ny bane opp til San Vigillo-åsen, hvor det er spektakulær utsikt og en sjarmerende landsby. Du bør også orientere deg godt i den fascinerende gamlebyen, og ellers finnes det mange interessante severdigheter og museer i sentrum. En ferie til Bergamo bør for eksempel inkludere en tur innom arkeologisk museum, vitenskapsmuseet eller Donizetti-museet. Liket du kunst, bør du også sjekke ut GAMeC, byens kunstgalleri for samtidskunst.

Flyreiser til Bergamo fra flyplasser i Norge

Ryanair flyr direkteruter til Bergamo, noe som ofte betyr ekstremt billige flybilletter, mens de fleste flyselskapene har flyruter til Milano. Spesielt gunstig er det hvis du flyr fra Oslo-området. Ryanair fra Rygge er ofte billigst, mens du fra Gardermoen har mange flere avganger å velge mellom blant de andre flyselskapene.

Linate lufthavn

Denne flyplassen ligger sju kilometer fra Milano, og brukes hovedsakelig til innenlandsflyvninger og ruter til utvalgte europeiske storbyer. For øvrig er det mange fasiliteter på flyplassen; restauranter, puber og butikker. Du finner også lett gode transportmuligheter til Milan, slik at du kan komme deg videre til Bergamo.

Orio al Serio lufthavn

Dette er knutepunktet for lavpristrafikk til Milano – og ikke minst Bergamo. Flyplassen har et moderne tilbud, med gode transportmuligheter til Milano, dersom du skulle ønske det. Vi anbefaler uansett anskaffelse av en leiebil gjennom Expedia.no. Bergamo er en forholdsvis liten by, men med en leiebil i Bergamo kan du utforske i ditt eget tempo og på din egen måte.

Malpensa lufthavn

Malpensa er den nest største flyplassen i Italia, ved siden av Leonardo da Vinci i Roma. Hit kan du fly med en rekke flyselskaper fra Norge. For øvrig er flyplassen utstyrt med restauranter, puber og butikker – alt man kan forvente av en så stor flyplass. Det er også utmerkede forbindelser videre til Bergamo, men vi anbefaler likevel å bestille en leiebil gjennom Expedia.no. Da kan du nyte ekstra frihet og mobilitet, og kanskje se litt av distriktene rundt Bergamo mens du er der.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Bergamo?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Bergamo (BGY-Orio Al Serio).
Hvor langt er det til Bergamo (BGY-Orio Al Serio) fra sentrum av Bergamo?
Hvis du har base sentralt i Bergamo, går det raskt å komme seg dit etter å ha landet på BGY. Terminalen er bare 4 km fra sentrum.
Kan jeg fly til Bergamo nå?
Sørg for at turen til Bergamo går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Bergamo?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Bergamo, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Bergamo med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Bergamo, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Bergamo?
Bergamo er et viktig knutepunkt for reiser. Utallige reisende passerer gjennom MXP (75 km fra sentrum) og Milan (LIN-Linate) (40 km fra sentrum) hver måned. Bergamo (BGY-Orio Al Serio) (4 km fra sentrum) har også en god del trafikk.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Bergamo?
73 flyselskaper har flyvninger til Bergamo fra 188 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Bergamo?
Mange reisende velger easyJet, Wizz Air og British Airways for å dra til Bergamo. Mesteparten av disse flyvningene kommer inn fra London, og ruten betjenes oftest av easyJet.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Bergamo?
Med ca. 3401 direkteflyvninger hver uke, vil du befinne deg i Bergamo før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Bergamo avreise fra?
Flyvninger til Bergamo med avreise fra flyplasser i London, Gamlebyen og Ashford, er svært populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Bergamo?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra London til Bergamo tar det vanligvis ca. 1 t og 56 min. Fra Gamlebyen må du regne med omtrent 1 t og 41 min, mens det fra Ashford tar 2 t og 11 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Bergamo så rimelig som mulig?
Ikke vent for lenge med å bestille. Dette er et av triksene smarte jetsettere bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flybillettene er billigere. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan variere avhengig av hvilken flyplass du går for. Ikke glem å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Prisene kan nemlig endre seg raskt! Med litt kunnskap og hell kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Bergamo?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du har planlagt bra. Ta en titt på våre tips, slik at du kan få en bra start på ferien til Bergamo.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • En flytur kan gå som en drøm hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Først og fremst trenger du toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt rene klær og noe gøy å lese. Deretter kan du finne en lomme i håndbagasjen til telefon, lader, viktige medisiner og kanskje en oppblåsbar nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og bankkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, kan det være lurt å ikke ta med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, lommekniver, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som balltrær og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Det er lurt å kle seg i lag ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg varm hvis det blir litt for kjølig i kabinen. Sko som flippflopper og stiletthæler er det best å pakke i den innsjekkede bagasjen. Du bør heller ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Du kommer ikke til å angre!
  • En tilstand som kalles dyp venetrombose (DVT), er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å unngå utviklingen av denne tilstanden kan det være lurt å gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Du kan også redusere risikoen ved å bruke kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Bergamo?
Hemmeligheten er å klargjøre alt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten er du på plass på flyet til Bergamo før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en bra start på reisen:

  • Sørg for at du har ID og reisedokumenter i nærheten. Det er det første de spør deg om i kontrollen.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som laptoper og telefoner må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Du må kanskje også ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være smart å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Du kan ikke ha med skarpe eller spisse gjenstander (som kniver og sakser) inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Bergamo
Ankomstflyplass
Malpensa internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
MXP
Ankomstby
Milan
Pris for flyreisen
787 kr

Populære flyvninger til Bergamo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 679 kr for enveisflyvninger og 1 478 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle