Billige flybilletter til Austin

Fly til Austin

Om Austin

I den elektriske byen Austin finner du cowboyer og tatovører side om side med velkledde forretningsfolk og ekte husmødre. Med sin blanding av bryggerier, kunstmuseer, historiske bygninger, moderne arkitektur og varierte parker fanger Austin essensen av det erkeamerikanske som ingen annen by.

Fly til Austin

Trenger du hjelp til å vite hvilke steder du bør besøke når du leier bil i Austin? Start med en gratis tur til Texas State Capitol. Dra deretter til Austin Zoo, Austin Aquarium og Texas Natural Science Center. Nyt frisk luft mens du utforsker Hope Outdoor Gallery, Stevie Ray Vaughan-statuen og Lady Bird Lake. Besøk byens mest trendy butikker og restauranter ved å ta turen til South Congress Avenue. Lyden av teater og gitarstrenger vil lokke på nesten hvert gatehjørne her i livemusikkens hovedstad. Begynner det å bli på tide å planlegge turen til Texas? Sett på deg en stor cowboyhatt for å skjerme øynene dine fra de glinsende besparelsene på fly til Austin her på Expedia.no. Benytt deg av våre eksklusive tilbud i dag for å planlegge en budsjettvennlig ferie eller forretningsreise.

Skynd deg å bestille flyturen til Austin

Bruk de flotte reiseverktøyene her på Expedia.no til å finne de garantert laveste prisene på flybilletter. Det tar bare noen minutter å reservere billige billetter; du skriver bare inn dine ønskede reisedatoer, avreiseby og foretrukket flyselskap. Billige flyreiser til Austin, Texas vil dukke opp på skjermen raskere enn en okse på en Texas-rodeo.

Fly direkte til Austin til en billigere pris

Ikke kast bort dyrebar tid på flere ulike nettsteder på leting etter de billigste prisene på flyreiser til Austin Bergstrom International Airport (AUS). Bli hos oss ​​for å få de mest praktiske flyalternativene til de mest budsjettvennlige prisene. Før fingrene dine klisses til av Austins berømte grillsaus, kan du bestille en av våre flyreiser fra AUS lufthavn for å komme deg hjem igjen.

Spar masse penger på ferier til Austin, Texas

Du kommer deg ikke til vennlige Texas med mindre du begynner å lete etter flyreiser til Austin i dag. Legg inn en god natts søvn på reiseruten ved å benytte deg av våre gode tilbud for opphold på et av de beste hotellene i Austin. Pakketilbud og rabatter på populære attraksjoner venter på deg. Se gjennom alternativene for å finne de beste tilbudene her på Expedia.no. Opplev det beste av Austin uten å sprenge reisebudsjettet ved å sikre deg billetter før det er for sent.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Austin?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Austin, TX (AUS-Austin-Bergstrom internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Austin, TX (AUS-Austin-Bergstrom internasjonale flyplass) fra sentrum av Austin?
Det er 10 km fra Austin, TX (AUS-Austin-Bergstrom internasjonale flyplass) til sentrale Austin. Det kan være en god idé å finne ut hva som er det beste transportalternativet fra flyplassen til sentrum før ankomst.
Kan jeg fly til Austin nå?
Sørg for at turen til Austin går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Austin?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Austin, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Austin med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Austin, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Austin?
AUS ligger 10 km fra bykjernen, og er inngangsporten til Austin.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Austin?
Det finnes totalt 17 flyselskaper som forbinder Austin med 90 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Austin?
American Airlines tilbyr de fleste flyvningene til Austin. Den mest populære reisemåten, er å fly med American Airlines fra Dallas.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Austin?
Det går mye raskere å fly til et nytt sted når det ikke er mellomlandinger. Hvis du planlegger å dra til Austin, så finnes det rundt 1861 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Austin avreise fra?
Flyvninger til Austin med avreise fra flyplasser i Aurora, Glendale og Burlington, er svært populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Austin?
Hvis du skal fly til Austin fra Aurora, må du regne med en flytur på rundt 2 t og 28 min. De som reiser fra Glendale, kan forvente en reisetid på rundt 2 t og 29 min. Fra Burlington tar det omtrent 3 t og 11 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Austin?
Vi vet alle om noen som alltid drar i land grisebillige flybilletter uansett hvor ferden går. Har du lyst til å vite hvordan de klarer det? De venter ikke til siste øyeblikk med å bestille. En annen bra måte å få de beste prisene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva det koster å fly til en av de mindre. En annen måte du kan spare litt penger på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et utrolig tilbud, er det ingen tid å miste. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Austin?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Austin være helt smertefri eller bli en kjedelig affære. Nedenfor finner du noen tips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flyreise kan være en god opplevelse hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Det første som er lurt å pakke, er toalettsaker som deodorant og tannbørste samt ekstra klær og noe gøy å lese. Deretter kan du finne et sted i kofferten eller bagen til mobillader, daglige medisiner og kanskje en oppblåsbar nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og bankkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe gjenstander (som en lommekniv) som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er eksplosive eller lett antennelige kjemikalier som brennstoff og fyrverkeri samt gelé og væske i beholdere som rommer mer enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet ditt er å ha det så behagelig som mulig. Du bør kle deg lagvis med løse, naturlige klær og ha med deg en genserjakke hvis det skulle bli kaldt i kabinen. Det er også lurt å ha på et par romslige, flate sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge støvlene i bagasjen du sjekker inn.
  • Det er mange som har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodpropptilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere sjansene for å få det. Du kan bruke et par kompresjonssokker, drikke vann ofte samt bevege på ben og føtter. Gå litt rundt eller gjør øvelser i setet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Austin?
Det enkle svaret er – vær forberedt. Vi har samlet sammen nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Austin:

  • Du bør ha reisedokumenter og ID innen rekkevidde. Dette er det første du blir bedt om å vise i sikkerhetskontrollen.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene og fjern alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. PC, mobil og andre elektroniske enheter må også gjennomlyses.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som hårolje og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det er en god idé å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Fjellsko og tyngre fottøy må ofte gjennomlyses.
  • Flyselskapene tillater ikke lommekniver eller andre skarpe gjenstander i håndbagasjen. Hvis du må ta med deg slike ting, må du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Austin
Ankomstflyplass
Austin-Bergstrom internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
AUS
Ankomstby
Austin
Pris tur-retur
3 037 kr