Fly til Århus

Flyvinger til Århus

Århus er Danmarks nest største by, etter København, og har alt det du ønsker for en byferie med en avslappet atmosfære. Det finnes flere førsteklasses restauranter, festivaler og hoteller i Århus, og med Expedia kan du raskt og enkelt finne flybilletter til Århus, slik at du kan få med deg alle de unike severdighetene og attraksjonene som finnes i den sjarmerende byen.

Flyreiser til Århus fra Oslo

Bruk Expedia til å finne billige flybilletter til Århus. Vi har en god oversikt flyselskapene som tilbyr flyreiser til Århus, for eksempel SAS og Widerøe fra Oslo Lufthavn, som er lett tilgjengelig med gode buss- og togforbindelser samt parkeringsmuligheter.

Med mellomlandinger i København kan du få enda mer ut av flyreisen din. Fra flyplassen i København kan du raskt ta deg videre til sentrum via tog, buss eller t-bane, få med deg alle de viktigste severdighetene og være tilbake før det neste flyet går videre til Århus. Se for eksempel den ikoniske statuen Den lille Havfrue eller ta turen innom Tivoli, som er full av attraksjoner for store og små.

Aarhus lufthavn ligger kort avstand unna bysentrum, og det finnes hyppige bussavganger som korresponderer med ankomst av flyene, slik at det blir liten ventetid. Bare hent bagasjen din, ta eventuelt en matbit på en av flyplassens restauranter og kafeer eller ta en titt i FLYBUY-butikken før du reiser videre. Det finnes også flere muligheter for bilutleie i Århus hvis du vil utforske videre på egenhånd.

Utforsk Århus

Hvis du skal reise til Århus, finnes det en rekke severdigheter og opplevelser for ethvert behov. Århus er en fantastisk by å utforske til fots eller sykkel. Det finnes til og med et tilbud for gratis utlån av sykler, slik at du kan komme deg rundt i byen uten å være avhengig av bil eller kollektivtrafikk. Mens du utforsker byen til fots eller på sykkel, kan du få med deg attraksjoner og severdigheter som er tilpasset familier, frilufts- og kulturinteresserte.

Besøk for eksempel folkemuseet Den gamle by i Århus, der du får et innblikk i dansk historie og kultur med over 70 danske bygninger fra 1597 til 1909. Århus kan også tilby en rekke morsomme utendørsopplevelser, fra Universtetsparken til Havreballe Skov, som er perfekt for turer i fantastiske omgivelser. ARoS kunstmuseum er også verdt å få med seg, og er et kunst- og opplevelsessenter for alle aldre. Se utstillinger og for eksempel Olafur Eliassons Your rainbow panorama på toppen av bygningen, der du får panoramautsikt over hele byen gjennom alle regnbuens farger.

Fly billig til Århus

Århus er et fantastisk reisemål for både familier og enslige. Den flotte byen gir en fantastisk dansk blanding av verdensby med all sjarmen du kan ønske. Byen er kjent som både smilets og cafeenes by – hvis du tar turen er det ikke vanskelig å vite hvorfor. Hvis du ønsker å oppleve alt dette og mer, kan du bestille i dag og finne fantastiske tilbud på din flyreise til Århus ved hjelp av Expedia.