Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Algarve

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Algarve

Fly til Algarve

Det å finne en flybillett til riktig pris kan utgjøre hele forskjellen hvis du har et stramt budsjett for ferien din. Benytter du Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Algarve – i tillegg til at vi har en rekke hoteller du kan velge mellom, bestiller du dem sammen har du muligheten til å skaffe deg en rimeligere ferie til Algarve.

Det er på ingen måte vanskelig å komme seg til Algarve. Det er mange forskjellige flyplasser og flyselskaper som kan frakte deg fra Norge og til den berømte Algarvekysten, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Algarve er den sørligste regionen i Portugal, og i regionen finner du byer som Faro, Lagos, Albufeira, Tavira og Silves, for å nevne noen. Det siste tiåret har Algarvekysten utviklet seg til å bli et av Europas mest populære ferieområder, blant annet på grunn av de fantastiske strendene du finner langs denne kysten.

Algarve har mye spennende å by på, enten du har lyst til å oppleve småbyer langs kysten eller bevege deg lenger innlands til for eksempel Monchique-fjellene. I dette området er det mange fantastiske gamle gårder med oliven-, mandel- og appelsinlunder.

Hotellene i Algarve varierer fra de mest luksuriøse, som fantastiske ferieanlegg helt ved vannet, til helt enkle overnattingssteder. Det er hundrevis av billige hoteller i området, noe som lar deg bruke pengene til å utforske de mange småbyene i stedet.

Når du bestiller fly til Algarve hos Expedia, er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du også leiebilen din under oppholdet i Algarve gjennom Expedia. Søk på nettstedet vårt i dag og finn de beste prisene på fly til Algarve og hotell under oppholdet. Planlegg turen din i dag!

Fly til Algarve fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Algarve fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Ryanair, Norwegian, SAS og KLM).

Reisetiden til Algarve fra Oslo er omtrent seks timer, men man må regne med å legge på noen timer hvis man flyr fra en av de andre flyplassene i landet. Du trenger ikke bekymre deg for visum når du reiser til Algarve som nordmann.

Fly til Faro Airport

Faro Airport er en mellomstor flyplass som primært brukes av turister som skal på ferie til Algarvekysten, men den er også viktig for næringslivet sørvest på den Iberiske halvøy. Flyplassen brukes mye av lavprisselskaper, og er faktisk en av Europas største innen dette segmentet.

I Norge er det ingen direkte flyvninger til Algarve, men reiser man fra Oslo kan man kommer seg til Faro med én mellomlanding. Velger man å fly fra en av de andre flyplassene i Norge, vil man ofte måtte regne med to mellomlandinger på vei til Faro Airport.

Faro Airport ligger omtrent 7 km vest for Faro i Portugal, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Det går jevnlig buss fra flyplassen, eller man kan benytte seg av en av de mange drosjene som står oppstilt utenfor flyplassen.

Siden Algarve er en region med flere byer det er verdt å besøke, er det mange som velger å leie bil, så de kan utforske byene og regionen enklere. Det er både enkelt og billig å leie bil i Algarve gjennom Expedia, og det vil garantert gjøre ferien din enda bedre. Hva venter du på? Bestill i dag!

Informasjon om flyreiser til Algarve

Ankomstflyplass Faro internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode FAO
Ankomstby Faro

Populære flyvninger til Algarve

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.