Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Alcúdia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jun 24, 2019

Dårlig info fra flygere om hvor og hva vi fløy over langs turen nedover.

Fly til Alcúdia

Alcudia er et populært feriested som ligger på nordøst-kysten av Mallorca i Middelhavet. Stedet har opplevd en enorm utbygging innen turistsektoren som utgjør den største næringen. På 1990-tallet ble det innført en del reguleringer for å sikre kvaliteten på feriestedet. Hvis du ønsker en ferie i Middelhavet med fantastiske strandopplevelser, bør du absolutt prøve å finne billig overnatting i Alcudia for å oppleve dette området!

Flyreiser til Alcudia

Når du har bestilt flybilletter til Alcudia lander du på flyplassen i Palma. Dette er en stor flyplass med mange internasjonale flyvninger. Det er likevel greit å finne frem og orientere seg på flyplassen. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Alcudia, kan du leie bilen allerede på flyplassen. Det tar deg cirka 40 minutter å kjøre hit.

Ting å gjøre i Alcudia

Du bør absolutt legge en spasertur til gamlebyen når du skal fly til Alcudia. Det kan være en fordel å komme på formiddagen for å unngå den verste trengselen. Her kan du handle i de små butikkene, vandre i trange, koselige gater eller ta en matbit på ett av de mange spisestedene. Dagens gamleby er restaurert og omkranset av den gamle bymuren som ble reist på 1300-tallet.

Det er mange barnefamilier som velger å reise til Alcudia på ferie på grunn av den langgrunne sandstranden på hele 14 km. Her kan du kose deg dagen lang med sol og sand. Har du litt større barn, kan badelandet være et hyggelig avbrekk. Vær oppmerksom på at det meste koster ekstra her.

Billige fly til Alcudia

Med billige flybilletter til Alcudia og Palma internasjonale lufthavn, befinner du deg i varmere strøk i løpet av fem til seks timer med en god forbindelse. Dette er hovedflyplassen på Mallorca, og den befinner seg åtte km fra byen Palma.

Flyplassen er den tredje største flyplassen i Spania, og om sommeren er den en av de travleste flyplassene i hele Europa. Flyplassen ble etablert allerede på 1920-tallet da sjøfly ble brukt for å levere post til øyene i Middelhavet. I dag håndterer flyplassen i underkant av 25 millioner passasjerer i året.

Du finner et stort utvalg av butikker og spisesteder på flyplassen. Her kan du kjøpe alt fra lokale delikatesser til internasjonale merkevarer. Flyplassen har alt du ønsker deg av tjenester som minibanker, førstehjelpsstasjon, stellerom, postkontor og lekerom. Du kan også bestille tilgang til VIP-området og slappe av mens du venter på flyplassen. Flyplassen tilbyr i tillegg møte- og konferansefasiliteter. Der er tilgang til gratis trådløst Internett over hele flyplassen.

Hvis du ikke kjører bil selv, er det greiest å ta bussen når du skal videre fra flyplassen. Avhengig av når flyet ditt lander, kan du enten ta en direktebuss, eller du kan du ta bussen til Palma som går hvert 15. minutt, for deretter å ta en av rutebussene nordover. En flyreise til Alcudia garanterer nærmest en tur full av sandstrender og behagelig, varm sjø. God ferie!

Informasjon om flyreiser til Alcúdia

Ankomstflyplass Palma de Mallorca
Ankomstflyplassens IATA-kode PMI
Ankomstby Palma de Mallorca

Populære flyvninger til Alcúdia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.