Finnsnes

Reiseguide
Finnsnes som viser luksushotell eller resort, fjell og innsjø
I tillegg til den vakre naturen Nord-Norge er kjent for, kan Finnsnes blant annet by på hvalsafari – en opplevelse du vil huske resten av livet.

Når du drar på weekendtur til Finnsnes, er det naturopplevelsene som står i sentrum. Se frem til mange minneverdige øyeblikk – og husk for all del å ta med deg kameraet. Du vil ikke gå glipp av blinkskuddet av en hval som bryter vannoverflaten på hvalsafari. Om sommeren kan du kose deg i fjellet, bli med en båt ut på sjøen eller få med deg den årlige festivalen.

Finnsnes anses som inngangsporten til Senja – en øy som ofte omtales som ”Norge i miniatyr”. Hurtigruten legger til havn i Finnsnes, noe som har gjort underverker for næringslivet. Det gir deg også mange flere muligheter. Du kan ta Hurtigruten til Finnsnes eller bli med den når du skal reise videre. Det er også hurtigbåtforbindelse til Tromsø og Harstad fra Finnsnes.

En hvalsafari må du rett og slett bare få med deg når du drar på ferie til Finnsnes. Å oppleve disse majestetiske dyrene på nært hold er noe du vil huske resten av livet. Det er også mange andre dyr du kan se i området, som reinsdyr, havørn og seler – for å nevne noen.

Opplev Finnfjorden i løpet av oppholdet, en sju kilometer lang fjord som byr på mange fine opplevelser. Siden den er såpass kort, kan du virkelig utforske hver krik og krok av den. Ta kontakt med Midt-Troms Turistinformasjon for å finne ut hvilke muligheter du har når det kommer til transport.

Hvert år arrangeres Finnsnes I Fest, en festival som varer en uke, i starten av august. I løpet av disse dagene arrangeres det konserter, kunstutstillinger, show, teater, aktiviteter for barn og mye annet spennende. Har du tenkt deg til Finnsnes i sommer, bør du legge reisen så du får med deg denne festivalen.

Selv om du kanskje ikke har tenkt på enn reise til Finnsnes som et opplagt reisemål før, bør du få med deg denne perlen av en by. Med så mange muligheter i umiddelbar nærhet av byen, er det bare å legge en plan for en aktiv ferie.

Senja Hotell
Senja Hotell
3 out of 5
8 Storgata, Lenvik, Troms
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 295 kr per natt fra 24. sep. til 25. sep.
1 295 kr
per natt
24. sep.–25. sep.
Hvis du bor på dette hotellet i Lenvik, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og ...
7,4/10 Good! (111 anmeldelser)
Sentralt greit hotell
"Ubetjent resepsjon ganske tidlig. Men: Det fungerte bra likevel! Stort rom, med to hvilestoler, god seng. Veldig bra frokost - står ikke tilbake for noe som helst! Frokostsalen egentlig en stilig klassisk engelsk pub. Aner: Rånerne på Finnsnes har for vane - virker det som - å frese att og fram i ..."

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2023

Senja Hotell
Finnsnes Hotell
Finnsnes Hotell
3 out of 5
Torggata 17, Box 38, Finnsnes, Lenvik, Troms
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Lenvik, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost ...
8,2/10 Very Good! (242 anmeldelser)
Helt greit.
"Rent og helt greit rom. Litt lite bad."

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2023

Finnsnes Hotell
Finsnes Gaard
Finsnes Gaard
2.5 out of 5
Innernest 7, Finnsnes, Lenvik, Troms
Fullt refunderbart
Prisen er 1 725 kr per natt fra 24. sep. til 25. sep.
1 725 kr
per natt
24. sep.–25. sep.
Du kan bo i dette gjestehuset under turen til Lenvik. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og terrasse. Populære ...
9/10 Wonderful! (83 anmeldelser)
Flott sjøhus med brygge
"Flott sjøhus med brygge. Stor plass og seks sengeplasser fordelt på to soverom og hems. Komfyr, mikro, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Enkel inn-og utsjekk. Matbutikker mm i umiddelbar nærhet. Ingen utskifting av håndkler under vårt tre netter lange opphold. Ikke mulig å få det mørkt ..."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2022

Finsnes Gaard
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
3 out of 5
Furøyveien 102, Sorreisa
Hvis du bor i denne leiligheten i Sørreisa, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
9/10 Wonderful! (44 anmeldelser)
"Mye rot i forb. med innsjekking, kommunikasjon og betaling"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2021

Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
Beautiful and cozy cabin with sauna and wonderful view in idyllic Malangen
Beautiful and cozy cabin with sauna and wonderful view in idyllic Malangen
Mestervik, Troms Og Finnmark
Du kan bo i denne hytta under turen til Balsfjord. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi, badstue og parkering på stedet. Populære severdigheter ...
10/10 Exceptional! (5 anmeldelser)
Traumhaftes Haus
"Dieses Haus hat uns begeistert. Victoria und Arvid haben uns herzlich empfangen und alles erklärt. Alles ist sehr schön eingerichtet und es fehlte uns an nichts. Die 2 Sessel am Kamin waren unser Lieblingsplatz am Abend. Für ausreichend Holz war gesorgt. Die Aussicht unglaublich. Wir hatten viel ..."

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2023

Beautiful and cozy cabin with sauna and wonderful view in idyllic Malangen
Elvestua House in Nature
Elvestua House in Nature
2 out of 5
Lenvik, Troms og Finnmark
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Lenvik. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: terrasse, hage og griller. Les anmeldelser fra gjester som ...
Elvestua House in Nature
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser av Finnsnes

3.5
Gjestevurdering
5 - Fantastisk
0
" "5 - Fantastisk 0%
4 - Bra
2
" "4 - Bra 50%
3 - OK
2
" "3 - OK 50%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
" "1 - Forferdelig 0%

Byer nær Finnsnes