Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Eskilstuna

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Eskilstuna

Hållsta Home Vandrarhem
1.5 out of 5
1 Industrivägen, Eskilstuna, Södermanlands län
Hent priser
9.36 km fra sentrum
2/5 (1 anmeldelse)
Billigt men välj nåt annat!

"Själva rummet var helt ok. Det fanns ett kylskåp i rummet och två sängar. På vandrarhemmet bodde massor av utländska arbetare som upptog kök och gemensamma utrymmen fram till läggdags. Personalen var vänlig mot mig men skrek åt varandra. På toaletten flöt ett par centimeter med vatten över hela golvet ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2018

Hållsta Home Vandrarhem
STF Vilsta Vandrarhem
2 out of 5
Vasavägen 80, Eskilstuna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 750 kr per natt
2.18 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)

"Var en jättebra vistelse. Samt närheten till sporthallen där vi ställde ut katt."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

STF Vilsta Vandrarhem
2 Roms Overnatting i Västra Näshulta
Västervik Sörbyholm, Eskilstuna, Södermanland landskap
Hent priser
25.86 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Västra Näshulta
Fin Hytte på Landsbygda, 8 km fra Sentrum
2 Södra Hagvägen, Gäststuga, Eskilstuna, Södermanland landskap
Prisen er 679 kr per natt
8.51 km fra sentrum
Fin Hytte på Landsbygda, 8 km fra Sentrum
Best Western Plaza Hotel
4 out of 5
Drottninggatan 9, Eskilstuna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 900 kr per natt
0.31 km fra sentrum
3.8/5Good! (713 anmeldelser)

"Mye lyder fra vann eller ventilasjon i perioder"…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Best Western Plaza Hotel
Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell
3 out of 5
Munktellstorget, Eskilstuna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 007 kr per natt
0.61 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (319 anmeldelser)

"Flott beliggenhet, med kort vei til det meste. God mat og hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 8. mai 2019

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell
Comfort Hotel Eskilstuna
3.5 out of 5
Hamngatan 9, Eskilstuna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 903 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (756 anmeldelser)

"Jobbovernatting. Fint hotellrom, rent og alt fint."…"

Anmeldelse skrevet 10. mai 2019

Comfort Hotel Eskilstuna
Elite Stadshotellet Eskilstuna
4 out of 5
Hamngatan 11, Eskilstuna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 855 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,094 anmeldelser)

"Dette var helt supert 👍"…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2020

Elite Stadshotellet Eskilstuna
Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell
3 out of 5
Vasavägen 80, Eskilstuna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 983 kr per natt
2.18 km fra sentrum
3.5/5Good! (52 anmeldelser)
Bra hotell

"Trevligt boende. Rent och trevlig personal. Inget att klaga på."…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell
Sundbyholms Slott
4 out of 5
Sundbyholms Slott, Eskilstuna
Prisen er 1 107 kr per natt
10.52 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (94 anmeldelser)

"Hotellet har en flott beliggenhet, med kort vei til sjøen. Rommet var fint og frokosten meget bra."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2018

Sundbyholms Slott
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Eskilstuna
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Eskilstuna

Hotell Eskilstuna: Eskilstuna er en mellomstor by i Sverige, med sine rundt 65 000 innbyggere. Byen ligger vest for Stockholm, og har mange spennende attraksjoner for turister som legger ferien til byen. Det er godt med hoteller i Eskilstuna å velge mellom, enten du er på jakt etter et billig hotell i Eskilstuna eller et eksklusivt hotell.

Overnatting i Eskilstuna

Det lønne seg å bruke Expedia til å bestille hotell når du skal på ferie til Eskilstuna. Hotellbooking hos oss er både raskt og enkelt, og vi gjør det enkelt for deg å finne billige hoteller i Eskilstuna. Du kan velge mellom dyrevennlige hoteller, familiehoteller og golfhoteller til ferien din – for å nevne noen typer.

Turen til ditt hotell i Eskilstuna

De fleste nordmenn velger å fly til Eskilstuna, selv om det selvfølgelige også er mulig å kjøre eller ta tog. Eskilstuna har en flyplass, men denne brukes ikke til kommersielle flyvninger. Du vil derfor måtte fly til Arlanda lufthavn, for deretter å komme deg de rundt 150 kilometerne fra flyplassen til ditt hotell i Eskilstuna. Det er mulig å ta tog, men dersom du allikevel skal ha leiebil i Eskilstuna, kan det være lurt å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Da kan du kjøre strekningen selv, noe som sparer deg en del tid.

Hotellweekend i Eskilstuna – Opplevelser

Det er mye spennende å oppleve i Eskilstuna for alle som er interessert i kultur. Start med å se Sigurdsristningen, som er en tre meter lang stein med helleristninger fra vikingetiden. Helleristningene illustrerer historien om dragedreperen Sigurd. Selve steinen ligger omtrent 12 km nordøst for byen, og du kan enten kjøre dit i egen bil eller benytte deg av kollektivtransport. Hvis du liker å besøker museer, kan du ta turen til Munktellmuseet. Dette er virkelig et fascinerende museum, og det huser alle oppfinnelsene til Bolinder Munktell. De fleste motorene du ser utstilt fungerer den dag i dag, og er du heldig starter de opp dampmotoren mens du er der. Avslutt dagen med en tur til Rothoffsparken, hvor du kan nyte synet av de vakre blomstene mens du rusler langs elven. Hvis du reiser til Eskilstuna med barn, bør du ta turen innom Parken Zoo. I dyreparken kan du se mange spennende dyr, blant annet leoparder, geparder og løver. Det er også mange andre eksotiske dyr, og du kan være trygg på at barna vil kose seg her hele dagen lang.

Hotell i Eskilstuna nær golfbane

For mange er det viktig å holde seg i aktivitet når de er på ferie, og da kan en runde golf være et supert alternativ. Flere av hotellene i byen ligger i nærheten av golfbaner, så velg et av disse hotellene hvis golf er formålet med turen din. Hvis du ikke har spilt golf før, kan du se om det er noen kurs på en av golfbanene under oppholdet ditt. De som allerede har gjennomført kurset ”Veien til golf” i Norge, kan kose seg på de flotte banene. De fleste banene har klubbhus med kafé, så du kan kjøpe deg både mat og drikke i løpet av dagen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Eskilstuna?
Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra reisende er Sundbyholms Slott og Elite Stadshotellet Eskilstuna også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Eskilstuna hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Eskilstuna.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Eskilstuna?
Comfort Hotel Eskilstuna er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og vaskeritjenester. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Elite Stadshotellet Eskilstuna og Sundbyholms Slott. Attraksjoner som Parken zoologiske hage og Eskilstuna bowlingsenter passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Eskilstuna?
Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er First Hotel City Eskilstuna og Comfort Hotel Eskilstuna.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Eskilstuna?
Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell er et populært overnattingssted med strand i nærheten. en hytte kan dessuten friste med en restaurant og et boblebad. Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell er også et bra alternativ nær stranden. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Skjulstabadet eller Skogtorp badplats.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Eskilstuna?
Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Elite Stadshotellet Eskilstuna og Best Western Plaza Hotel. Du kan spille golf på Eskilstuna golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste hotellet i Eskilstuna for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell er et populært overnattingssted 3 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med frokost (inkludert) og kabel-TV. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er Comfort Hotel Eskilstuna og Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell. Eskilstuna klosterkirke og Rademachersmedjorna er to kjente landemerker som også er verdt et besøk.
Hva er det beste hotellet for en skiferie i Eskilstuna?
Basert på reisestatistikken vår er First Hotel City Eskilstuna er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre gode alternativer for vinterferien er Sundbyholms Slott og Elite Stadshotellet Eskilstuna. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Vilstabacken eller Vilstabacken.
Hvordan er det å overnatte i Eskilstuna?
Eskilstuna har mye å tilby sine besøkende, blant annet museene, fornøyelsesparken og dyrehagen. Turister som besøker byen, kan også glede seg over fjellene, golfmulighetene og barene. I Eskilstuna kan du velge mellom 28 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Eskilstuna?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Munktellmuseet og Eskilstuna kunstmuseum. Attraksjoner som Parken zoologiske hage, Eskilstuna bowlingsenter og Klosters Kyrka er moro for barn i alle aldre. Kjente severdigheter som Eskilstuna klosterkirke og Rademachersmedjorna er også verdt et besøk.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Eskilstuna?
Hvis du vil utforske resten av regionen, kan du ta toget fra Eskilstuna centralstation. Transporttilbudet i Eskilstuna er muligens litt begrenset, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er værsesongene i Eskilstuna?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Eskilstuna er 595 mm.

Nylige anmeldelser i Eskilstuna

Flere reisealternativer