Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Peter Hof på trover

Hoteller i Egmond aan Zee

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Egmond aan Zee

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee
3 out of 5
Parallelweg 2, Egmond aan Zee
Prisen er 1 195 kr per natt
0.97 km fra sentrum
3/5 (73 anmeldelser)

"Leuk kleinschalig hotel, heerlijk rustig gelegen vlakbij strand en winkelstraat. Mooie kamer, goed ontbijt, prettige bediening, Gelukkig geen liften en dat soort modern ongemak."…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee
Beach House Egmond aan Zee
3 out of 5
Kennedyboulevard 232, Egmond aan Zee
Hent priser
1.06 km fra sentrum
Beach House Egmond aan Zee
Hotel Sonnevanck
2.5 out of 5
Wilhelminastraat 114 - 116, Egmond aan Zee
Hent priser
0.86 km fra sentrum
3.8/5Good! (139 anmeldelser)

"Lekker huiselijk en vriendelijk personeel, centrale locatie."…"

Anmeldelse skrevet 18. jan. 2020

Hotel Sonnevanck
B&B de Zandtaart
3 out of 5
42 Voorstraat, Egmond aan Zee, NH
Hent priser
0.26 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Geweldig

"Kan niet beter."…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019

B&B de Zandtaart
Roompot Kustpark Egmond Aan Zee
3 out of 5
Nollenweg 1, Egmond aan Zee
Hent priser
0.44 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (21 anmeldelser)

"we gaan al jaren naar Roompotparken en zijn zeer tevreden, zeker gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer er iets niet goed is wordt het doorgaans direct opgelost."…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2019

Roompot Kustpark Egmond Aan Zee
Hotel Mare Liberum
3 out of 5
Voorstraat 66, Egmond aan Zee
Prisen er 975 kr per natt
0.38 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (25 anmeldelser)

"Sehr freundliches Personal, gut gelegen und viele gute Tipps bekommen"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Hotel Mare Liberum
Hotel Neptunus
3 out of 5
Zeeweg 42, Egmond aan Zee
Hent priser
0.55 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (12 anmeldelser)

"Clean, comfortable, spacious, convenient location. Outstanding service! Great value!"…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Hotel Neptunus
Hotel De Dennen
2.5 out of 5
Pastoor Van Kleefstraat 23, Egmond aan Zee
Prisen er 1 030 kr per natt
0.5 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (12 anmeldelser)

"Parkplatz im Haus. Balkon oder Terrasse vorhanden."…"

Anmeldelse skrevet 20. mai 2019

Hotel De Dennen
Luxes Studio Happy by the Sea: 100 Meter fra Stranden med Privat Parkering
Boulevard Ir de Vassy 56, Gelukkig aan Zee, Egmond aan Zee, Nord-Holland
Hent priser
0.93 km fra sentrum
5/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Paar dagen naar Zee

"De locatie is perfect, je loopt zo het strand op. De ontvangst was zeer hartelijk. De studio is superleuk ingericht. Het grote bed slaapt heel fijn. En alles was kraakhelder, netjes schoon. De keuken was compleet. Lekker makkelijk dat er op beide etages een waterkoker en koffieapparaat zijn. Koffie ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. mai 2020

Luxes Studio Happy by the Sea: 100 Meter fra Stranden med Privat Parkering
Hotel De Vassy
3 out of 5
Boulevard Ir De Vassy 3, Egmond aan Zee
Hent priser
0.94 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (8 anmeldelser)
Hübsches Hotel in Strandnähe

"4 Tage Auszeit Hotel liegt zentral alles kurz und Fuss läufig zu erreichen"…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2014

Hotel De Vassy
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Egmond aan Zee
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Egmond aan Zee

Hotell Egmond aan Zee

:

Hoteller i Egmond aan Zee

Egmond aan Zee er det ideelle reisemålet for familien. På stranden får du alt du ønsker fra en strandferie. Lei solsenger, parasoller og vindskjermer og spis is på en av de mange strandpaviljongene. Ta et flott bilde av Jan van Speijk (fyrtårn), sykle gjennom fargerike blomsterenger om våren og besøk middelalderlandsbyen bak sanddynene.

Overnatt på stranden i Egmond

Hotellene i Egmond aan Zee er spredt utover hele tettstedet, men de som er ute etter den optimale ferien ved kysten, ønsker sikkert å bo på stranden. Her finner du fyrtårnet Jan van Speijk, som med sine 37 meter er ganske iøynefallende. Det hvite tårnet har uheldigvis begrenset adgang for små grupper. I juli og august kan du komme inn i tårnet på fredagskvelder kun etter avtale.

De tre Egmonden

Bak sanddynene finner du Egmond-Binnen og Egmond aan den Hoef fra middelalderen, som sammen med Egmond aan Zee er kjent som de tre Egmonden. Egmond-Binnen ble bygget av munker, og i dag har den en livlig hovedgate der butikker og utekafeer er åpne hver dag. Egmond klosterkirke er en av de mest populære severdighetene. Du kan bestille en omvisning i kirken, keramikkverkstedet, lysfabrikken og museet.

Egmond aan den Hoef er et vakkert sted, og har et gammelt sentrum med vakre fasader. Det er ikke overraskende at det er avmerket som et høydepunkt på sykkel- og gårutene.

Og når det kommer til sykling, anbefales det å følge ”bollenruten” (ruten gjennom blomsterengene) om våren. Denne 40 kilometer lange ruten (det finnes også en rute på 20 kilometer) tar deg gjennom fargerike blomsterenger. Sykle gjennom det vakre sanddynelandskapet. Du kan få et kart over sanddynene hos den lokale VVV (turistinformasjonskontor), og pass på å få med deg alle severdighetene før du drar.

Vil du besøke Egmond aan Zee, men ønsker ikke å bo der? Ta en titt på hoteller i byer i nærheten, for eksempel Alkmaar.

Velg dine foretrukne fasiliteter for hoteller i Egmond aan Zee

Mens noen synes det er viktig å lese en gratis avis om morgenen, mener noen at rask wi-fi er viktigere. Er det noen tjenester eller fasiliteter som er ekstra viktig for deg? Bruk filtrene og søkefunksjonene på Expedia.no for å finne det perfekte hotellet for deg.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Egmond aan Zee?
Strandhotel Golfzang er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre muligheter for turen din er Hotel Zuiderduin og Hotel Sonnevanck.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Egmond aan Zee hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Egmond aan Zee.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Egmond aan Zee?
Happy House ved Sjøen, 100 Meter fra Stranden, med Privat Parkering! er et populært valg for familier på Expedia. Dette resort-hotellet kan blant annet friste med kjøkken på rommet. Andre valgmuligheter for familieturen er Hotel Mare Liberum og Fletcher Badhotel Egmond aan Zee. Attraksjoner som Vlindertuin Vlindorado og Playcenter Silverstone ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Egmond aan Zee?
Happy House ved Sjøen, 100 Meter fra Stranden, med Privat Parkering! er en favoritt blant parreisende. en resort kan blant annet friste med kjøkken på rommet og en hage. Et annet bra valg for en romantisk tur er Luxes Studio Happy by the Sea: 100 Meter fra Stranden med Privat Parkering.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Egmond aan Zee?
Strandhotel Golfzang er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Roompot Kustpark Egmond Aan Zee er et annet bra valg hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Egmond aan Zee?
Hotel Zuiderduin er et bra valg for strandferien. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Hotel Sonnevanck og Hotel De Vassy. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Egmond aan Zee-stranden eller Bergen aan Zee strand.
Hva er det beste spahotellet i Egmond aan Zee?
Hotel Zuiderduin er blant de beste spahotellene med restaurant, innendørs basseng, treningssenter og bar/lounge. Tilbring en ettermiddag på Wellness Center Zenmoodz med blant annet ansiktsbehandlinger, svensk massasje og massasje med varme steiner. Strandhotel Golfzang er et annet populært spahotell i Egmond aan Zee.
Hvordan er det å overnatte i Egmond aan Zee?
Egmond aan Zee kan by på strender og spisesteder, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over parkene, barene og de guidede turene. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Circuit Park Zandvoort og Zandvoort strand. I Egmond aan Zee kan du velge mellom 134 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Egmond aan Zee?
Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Egmond aan Zee-stranden og Noordhollands Duinreservaat. I området finner du også Circuit Park Zandvoort og Zandvoort strand.
Hvordan er værsesongene i Egmond aan Zee?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Egmond aan Zee er 1933 mm.

Nylige anmeldelser i Egmond aan Zee

Flere reisealternativer