Dubrovnik

Hoteller i Dubrovnik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Dubrovnik

Bilde av Hilton Imperial Dubrovnik
5 out of 5
Marijana Blažića 2, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
3 454 kr
per natt
15. okt.–16. okt.
4.7/5Enestående! (1,355 anmeldelser)

"Fantastisk opphold. Sentral beliggenhet, eksepsjonelt bra service. Rommene er rene, vakre og nyoppussede. Seng og sengetøy er deilig å sove i. Jeg ble i tillegg oppgradert til en bedre romkategori enn det jeg hadde booket. Utsikten fra rommet er flott, med gamlebyen, borg og sjø. Sol på terrassen ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

Hilton Imperial Dubrovnik
Bilde av Royal Blue Hotel
5 out of 5
Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
1 857 kr
per natt
7. okt.–8. okt.
4.5/5Fantastisk! (156 anmeldelser)

"Superb property in a perfect location. The bedrooms are amazingly spacious and the view is to die for."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Royal Blue Hotel
Bilde av Hotel Bellevue Dubrovnik
5 out of 5
Pera Cingrije 7, Dubrovnik
3 815 kr
per natt
6. okt.–7. okt.
4.8/5Enestående! (1,267 anmeldelser)
Nydelig rolig hotell med hyggelige ansatte!

"Ble oppgradert til en liten suite pga Expedia gull medlemskap, nydelig utsikt over havet fra den stille balkongen! Vennlig og hjelpsom stab, rene rom! :) Fint lite basseng/spa/boblebad, flott frokost i restauranten! Vi har hatt et hyggelig opphold på dette hotellet :) 10 minutter gange ned til ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. apr. 2018

Hotel Bellevue Dubrovnik
Bilde av Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel
4 out of 5
Iva Dulčića 34, Dubrovnik
1 397 kr
per natt
15. okt.–16. okt.
4.5/5Fantastisk! (576 anmeldelser)

"Roleg, reint og flott beliggehet. God service. ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel
Bilde av Dubrovnik Palace
5 out of 5
Masarykov Put 20, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
2 307 kr
per natt
18. okt.–19. okt.
4.6/5Enestående! (1,629 anmeldelser)
Fantastisk utsikt og fint bassengområde.

"Hotellet hadde fantastisk utsikt fra rommet, samt alle fellesrom. Gode senger, rent rom og balkong med sjøutsikt. Stor frokostsal med god mat. Bassengområdet var nydelig. Poolbar og restauranten var bra, god service. Tilgang til sjøen via bassengområdet. Enkelt å komme seg til gamlebyen, da bussen ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2019

Dubrovnik Palace
Bilde av Valamar Collection Dubrovnik President Hotel
5 out of 5
Iva Dulčića 142, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
1 695 kr
per natt
13. okt.–14. okt.
4.7/5Enestående! (664 anmeldelser)
Supert hotell! I Dubrovnik

"Fantastisk hotell, med god service og hyggelig betjening! Er nok det beste hotellet jeg har vært på! Glimrende utgangspunkt for dagturer til gamlebyen med lokalbussen nr.6 som har endestasjon rett utafor resepsjonen! Gunstig å bestille utafor sesong, da er prisene betydelig lavere! Bra mat var det ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2019

Valamar Collection Dubrovnik President Hotel
Bilde av Hotel Excelsior
5 out of 5
Frana Supila 12, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
3 593 kr
per natt
7. okt.–8. okt.
4.7/5Enestående! (403 anmeldelser)

"It is unique hotel with generally good service and a great location by the sea. The «beach» area you will have a hard time find something similar to. We did however have quite a few experienced that you wouldn’t expect from a hotel in this price range: - had to have a technician in our room three ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2018

Hotel Excelsior
Bilde av Hotel Kompas
4 out of 5
Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
1 331 kr
per natt
15. okt.–16. okt.
4.7/5Enestående! (678 anmeldelser)
Fint hotell med det meste i umiddelbar nærhet

"Meget fint hotell, strand og basseng i umiddelbar nærhet. Mange restauranter. Et lite stykke fra byen, ca 10 min med taxi rundt 100kuna."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2018

Hotel Kompas
Bilde av Hotel Lapad
4 out of 5
Lapadska obala 37, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
1 075 kr
per natt
16. okt.–17. okt.
4.5/5Fantastisk! (1,507 anmeldelser)

"Generelt bra. Fine rom, god frokost, hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 28. jun. 2019

Hotel Lapad
Bilde av Sun Gardens Dubrovnik
5 out of 5
Na Moru 1, Orasac, Dubrovnik
Gratis avbestillingBetal senere
1 331 kr
per natt
6. okt.–7. okt.
4.6/5Enestående! (660 anmeldelser)
Et sikkert valg

"Her blir ingen skuffet, høy komfort til fornuftig pris."…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2018

Sun Gardens Dubrovnik
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Dubrovnik fra 1 075 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Dubrovnik

Hotell Dubrovnik: Leter du etter overnatting i Dubrovnik? Expedia kan hjelpe deg med å finne ditt drømmehotell til en fantastisk god pris. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Turistvennlige Dubrovnik

Dubrovnik er en by I Kroatia, og en populær feriedestinasjon for mange. Dette gjenspeiles blant annet i byens store hotellutvalg, samt de utallige aktivtetene man kan være med på mens man er på besøk. Reiser du med vennegjengen kan du for eksempel bestille rom på et av Dubrovniks billigere hoteller og bruke dagene utenfor hotellet for å oppleve byen og alt den har å by på. En dagsutflukt kunne eksempelvis innebært klatring på morgenen, et par timer på stranden om formiddagen, og klippehopping utover ettermiddagen før du avslutter med et sunset and dinner cruise.

Natteliv i Dubrovnik

At dagen er omme betyr samtidig at kvelden er ung. Ta en kort tur innom hotellet for en dusj før dere igjen trer ut Dubrovniks hyggelige gater og prøver ut nattelivet. Det er nemlig ingen mangel på utesteder og hyggelige barer i denne byen, og dere vil garantert få sjansen til å danse og hygge dere ut i de små timer. Er dere i humør for dansing på en ekte nattklubb, vil det være en utmerket idé å besøke Revelin Tower like utenfor byveggene. Konstruksjonen har eksistert helt siden det 16de århundre, så denne klubben har en helt spesiell og historisk atmosfære. Om sommeren avholder klubben store sommerfester hvor flere internasjonale artister opptrer. Revelin Tower er absolutt et sted verdt å besøke dersom du vil slå ut håret!

Dubrovniks historie og kultur

Dubrovnik er en spennende by, også når det kommer til dens historie. Dette kan du selv skaffe deg et inntrykk av ved å besøke den gamle bydel. Når du vandrer gjennom de romantiske gatene vil du ikke kun se de fasinerende omgivelsene, men også kjenne på den mystiske atmosfæren mellom de eldgamle stenveggene. Den gamle bydelen er ekstremt godt bevart, og du vil få følelsen av å tre tilbake i tid. Gli inn i folkemengden som beveger seg langs gatene, og nyt en opplevelse du sent vil glemme. Dersom du reiser med kjæresten, utgjør gamlebyen det perfektet området å bo på hotell i når dere er i Dubrovnik.

Restauranter og matkultur i Dubrovnik

Underveis på din oppdagelsesferd gjennom og rundt Dubrovnik vil du selvsagt bli sulten, men fortvil ikke! Dubrovnik og Kroatia byr på fantastisk mat, og du vil aldri gå sulten lenge. Lokal sjømat topper menyen i Dubrovnik. Et eksempel på hvor du kan prøve ut denne er Bota Sushi & Oyster Bar. Spisestedet befinner seg på en terasse, og du sitter i høye stoler i skyggen av store parasoller mens du nyter måltidet. Dette kan eksempelvis bestå av ferske østers og champagne. Her anbefales det å reservere bord. Reiser du med barn som ikke muligens ikke er fan av sjømat, er det ingen grunn til å fortvile. Dubrovnik tilbyr også matretter som pizza, sandwiches og pasta.

Hotellbestilling i Dubrovnik

Som allerede nevnt finnes det utallige alternativer når det kommer til overnattingstilbud i Dubrovnik. Derfor kan det lett skje at man føler seg noe overveldet, og er usikker på hvor man burde starte. Heldigvis har Expedia flere søketjenester som kan gjøre søkeprosessen lettere! Ett alternativ er å angi reisedatoer slik at vi kan finne tilgjengelige hoteller i akkurat denne tidsperioden. Ett annet alternativ vil være å bruke kartet til å bestemme hvilket område i Dubrovnik du ønsker å bo på hotell. Som et tredje alternativ, kan du gjøre bruk av søkefiltrene på siden. Via disse har du mulighet til å filtrere ut alt fra type hotell og hotellklasse til hotellkjede.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Dubrovnik

Nylige anmeldelser av hoteller i Dubrovnik