Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Dubrovnik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Dubrovnik

Finn de beste områdene og bydelene i Dubrovnik for aktivitetene du liker best. Les mer om Dubrovnik

Hoteller i Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik
5 out of 5
Marijana Blažića 2, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 782 kr per natt
0.52 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (1,419 anmeldelser)

"Fantastisk opphold. Sentral beliggenhet, eksepsjonelt bra service. Rommene er rene, vakre og nyoppussede. Seng og sengetøy er deilig å sove i. Jeg ble i tillegg oppgradert til en bedre romkategori enn det jeg hadde booket. Utsikten fra rommet er flott, med gamlebyen, borg og sjø. Sol på terrassen ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

Hilton Imperial Dubrovnik
Villa Dubrovnik
5 out of 5
Vlaha Bukovca 6, Dubrovnik
Prisen er 6 514 kr per natt
1.41 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (174 anmeldelser)

"Nydelig hotell og perfekt opphold! Flott beliggenhet i forhold til gamlebyen. Anbefales på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2017

Villa Dubrovnik
Hotel Perla
3 out of 5
Setaliste Kralja Zvonimira 20, Dubrovnik
Hent priser
3.56 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (210 anmeldelser)
Hotel med god service og perfekt plassering

"Vi var en gruppe som leide flere rom og alle i gruppen var fornøyd. Samtlige rom har balkong, kjøleskap og safe.Personalet var serviceinnstilte og hyggelige under hele oppholdet. Hotellet ligger i en relativt rolig gate (promenade) med restauranter og noen barer, kun 2 minutter fra stranden. Tips: ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2018

Hotel Perla
Hotel Splendid
3 out of 5
Masarykov put 6, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 879 kr per natt
3.91 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (494 anmeldelser)

"Stedet hadde en flott beliggenhet for personer uten barn, litt vekk fra den verste støyen. Rolig og deilig utsikt mot sjøen, bare å ta på seg sandalene og spassere noen etasjer ned til vannet og flere restauranter tilgjengelig i løpet av dagen. Buss til gamlebyen gikk rett utenfor hotellet og kostet ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019

Hotel Splendid
Dubrovnik Palace
5 out of 5
Masarykov Put 20, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 086 kr per natt
4.22 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (1,717 anmeldelser)
Anbefales!

"Flott hotell med super beliggenhet, rolig men alikevel kort vei til gamlebyen. Deilig frokost med godt utvalg av alt, også av grovt brød:). Flott bassengområde og gode bademuligheter i havet. Komfortable rom med gode senger og deilig sengetøy og håndklær."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Dubrovnik Palace
Sun Gardens Dubrovnik
5 out of 5
Na Moru 1, Orasac, Dubrovnik
Prisen er 2 160 kr per natt
9.87 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (740 anmeldelser)

"Ufattelig god service og fantastiske leiligheter. Vi kommer tilbake 😊"…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

Sun Gardens Dubrovnik
Hotel Kompas
4 out of 5
Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 835 kr per natt
3.76 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (763 anmeldelser)
Fint hotell med det meste i umiddelbar nærhet

"Meget fint hotell, strand og basseng i umiddelbar nærhet. Mange restauranter. Et lite stykke fra byen, ca 10 min med taxi rundt 100kuna."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2018

Hotel Kompas
Hotel Villa Sigurata
3 out of 5
Stulina, 4, Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Prisen er 717 kr per natt
0.14 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (388 anmeldelser)

"SÆrdeles god personlig service. Hjelpsom vertinne som ringte flyselskapet morgen og kveld for å søke etter min bortkommne koffert. Fantastisk hjelpsom."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Hotel Villa Sigurata
Hotel Excelsior
5 out of 5
Frana Supila 12, Dubrovnik
Prisen er 3 280 kr per natt
0.74 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (487 anmeldelser)

"It is unique hotel with generally good service and a great location by the sea. The «beach» area you will have a hard time find something similar to. We did however have quite a few experienced that you wouldn’t expect from a hotel in this price range: - had to have a technician in our room three ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2018

Hotel Excelsior
Apartments More Dubrovnik
3 out of 5
Petilovrijenci 1, Old Town, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 868 kr per natt
0.14 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (117 anmeldelser)

"Very central, very roomy, clean and plenty of towels, toiletries as well. Was disappointed as we booked a room with two beds and a kitchen area which we weren’t given on arrival. Could be noisy morning and night due to a bar in the street."…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Apartments More Dubrovnik
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Dubrovnik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Dubrovnik

Hotell Dubrovnik: Leter du etter overnatting i Dubrovnik? Expedia kan hjelpe deg med å finne ditt drømmehotell til en fantastisk god pris. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Turistvennlige Dubrovnik

Dubrovnik er en by I Kroatia, og en populær feriedestinasjon for mange. Dette gjenspeiles blant annet i byens store hotellutvalg, samt de utallige aktivtetene man kan være med på mens man er på besøk. Reiser du med vennegjengen kan du for eksempel bestille rom på et av Dubrovniks billigere hoteller og bruke dagene utenfor hotellet for å oppleve byen og alt den har å by på. En dagsutflukt kunne eksempelvis innebært klatring på morgenen, et par timer på stranden om formiddagen, og klippehopping utover ettermiddagen før du avslutter med et sunset and dinner cruise.

Natteliv i Dubrovnik

At dagen er omme betyr samtidig at kvelden er ung. Ta en kort tur innom hotellet for en dusj før dere igjen trer ut Dubrovniks hyggelige gater og prøver ut nattelivet. Det er nemlig ingen mangel på utesteder og hyggelige barer i denne byen, og dere vil garantert få sjansen til å danse og hygge dere ut i de små timer. Er dere i humør for dansing på en ekte nattklubb, vil det være en utmerket idé å besøke Revelin Tower like utenfor byveggene. Konstruksjonen har eksistert helt siden det 16de århundre, så denne klubben har en helt spesiell og historisk atmosfære. Om sommeren avholder klubben store sommerfester hvor flere internasjonale artister opptrer. Revelin Tower er absolutt et sted verdt å besøke dersom du vil slå ut håret!

Dubrovniks historie og kultur

Dubrovnik er en spennende by, også når det kommer til dens historie. Dette kan du selv skaffe deg et inntrykk av ved å besøke den gamle bydel. Når du vandrer gjennom de romantiske gatene vil du ikke kun se de fasinerende omgivelsene, men også kjenne på den mystiske atmosfæren mellom de eldgamle stenveggene. Den gamle bydelen er ekstremt godt bevart, og du vil få følelsen av å tre tilbake i tid. Gli inn i folkemengden som beveger seg langs gatene, og nyt en opplevelse du sent vil glemme. Dersom du reiser med kjæresten, utgjør gamlebyen det perfektet området å bo på hotell i når dere er i Dubrovnik.

Restauranter og matkultur i Dubrovnik

Underveis på din oppdagelsesferd gjennom og rundt Dubrovnik vil du selvsagt bli sulten, men fortvil ikke! Dubrovnik og Kroatia byr på fantastisk mat, og du vil aldri gå sulten lenge. Lokal sjømat topper menyen i Dubrovnik. Et eksempel på hvor du kan prøve ut denne er Bota Sushi & Oyster Bar. Spisestedet befinner seg på en terasse, og du sitter i høye stoler i skyggen av store parasoller mens du nyter måltidet. Dette kan eksempelvis bestå av ferske østers og champagne. Her anbefales det å reservere bord. Reiser du med barn som ikke muligens ikke er fan av sjømat, er det ingen grunn til å fortvile. Dubrovnik tilbyr også matretter som pizza, sandwiches og pasta.

Hotellbestilling i Dubrovnik

Som allerede nevnt finnes det utallige alternativer når det kommer til overnattingstilbud i Dubrovnik. Derfor kan det lett skje at man føler seg noe overveldet, og er usikker på hvor man burde starte. Heldigvis har Expedia flere søketjenester som kan gjøre søkeprosessen lettere! Ett alternativ er å angi reisedatoer slik at vi kan finne tilgjengelige hoteller i akkurat denne tidsperioden. Ett annet alternativ vil være å bruke kartet til å bestemme hvilket område i Dubrovnik du ønsker å bo på hotell. Som et tredje alternativ, kan du gjøre bruk av søkefiltrene på siden. Via disse har du mulighet til å filtrere ut alt fra type hotell og hotellklasse til hotellkjede.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Dubrovnik?
Villa Orsula er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 5 minutter å gå til Banje-stranden. Noen andre favoritter basert på anmeldelser fra reisende er St. Joseph’s og Hotel Kompas.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Dubrovnik hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Dubrovnik.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Dubrovnik?
Basert på anmeldelser er Hotel Villa Sigurata et populært overnattingssted med 3 stjerner. et gjestehus passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Valamar Argosy Hotel og Valamar Collection Dubrovnik President Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Dubrovnik?
Valamar Club Dubrovnik er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og gratis barneklubb. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Sun Gardens Dubrovnik og Hotel Kompas. Attraksjoner som Dubrovnik akvarium og Dubrovnik kabelbane passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Dubrovnik?
Villa Dubrovnik er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med massasje på rommet og sengetøy av topp kvalitet. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Hotel Excelsior og Hotel Lapad.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Dubrovnik?
Villa Orsula er et populært overnattingssted 5 stjerner og strand. et hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og et spa med full service. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Valamar Argosy Hotel og Hotel Kompas. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Banje-stranden eller Lapad-stranden.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Dubrovnik?
Dubrovnik Palace har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 4 restauranter og 2 barer. Grand Villa Argentina og Hotel Ariston er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Dubrovnik?
Villa Allure of Dubrovnik er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et gjestehus kan blant annet friste med både en hage og treningssenter. Stari Grad og Hotel More er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet i Dubrovnik hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Bellevue Dubrovnik er et populært overnattingssted 5 stjerner, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med spa med full service og 2 restauranter. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er Hilton Imperial Dubrovnik og Hotel Excelsior. Du kan også besøke kjente landemerker som Sponza-palasset, Rector-palasset og Walls of Dubrovnik.
Hva er det beste spahotellet i Dubrovnik?
Grand Villa Argentina er blant de beste spahotellene på stranden og kan friste med restaurant. Unn deg massasje på Energy Clinic. Dubrovnik har også andre populære spahoteller, som Berkeley Hotel & Day Spa og Rixos Premium Dubrovnik.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Dubrovnik?
Par som søker romantiske omgivelser, kommer til å like Dubrovnik, og reisemålet byr dessuten på sjøutsikt, som de besøkende liker godt. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet monumentene. Noen av byens mest populære attraksjoner er Banje-stranden, Lapad-stranden og Sponza-palasset. I Dubrovnik kan du velge mellom 3011 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Dubrovnik?
Museet for den kroatiske uavhengighetskrigen, Rommet til minne om Dubrovniks forsvarere og Marin Drzic-teateret er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten historiske plasser og severdigheter som Sponza-palasset, Rector-palasset og Walls of Dubrovnik. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet kystområder og steder som Banje-stranden, Lapad-stranden og Copacabana strand.

Nylige anmeldelser av hoteller i Dubrovnik

Flere reisealternativer