Kroatia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Dubrovnik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Dubrovnik

Finn de beste områdene og bydelene i Dubrovnik for aktivitetene du liker best. Les mer om Dubrovnik

Hoteller i Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik
5 out of 5
Marijana Blažića 2, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 417 kr per natt
0.52 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (986 anmeldelser)

"Fantastisk opphold. Sentral beliggenhet, eksepsjonelt bra service. Rommene er rene, vakre og nyoppussede. Seng og sengetøy er deilig å sove i. Jeg ble i tillegg oppgradert til en bedre romkategori enn det jeg hadde booket. Utsikten fra rommet er flott, med gamlebyen, borg og sjø. Sol på terrassen ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

Hilton Imperial Dubrovnik
Villa Dubrovnik
5 out of 5
Vlaha Bukovca 6, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 5 710 kr per natt
1.41 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (174 anmeldelser)

"Nydelig hotell og perfekt opphold! Flott beliggenhet i forhold til gamlebyen. Anbefales på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2017

Villa Dubrovnik
Rixos Premium Dubrovnik
5 out of 5
Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 144 kr per natt
1.69 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (954 anmeldelser)
Fantastisk sommerferie på Rixos Libertas,Dubrovnik

"Blide, hjelpsomme og serviceminded personale. Rent og pent. Fantastisk klart og rent hav rett ved solstolen. Utsøkt mat. Kort vei til hyggelige bilfrie Dubrovnik.Trenger flere vannflasker enn en på rommet, samt flere treningsmatter i gymmen."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Rixos Premium Dubrovnik
Valamar Collection Dubrovnik President Hotel
5 out of 5
Iva Dulčića 142, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 424 kr per natt
4.8 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (749 anmeldelser)

"Dette var et flott sted å bo 4 spisesteder med høg kvalitet på mat og drikke. Flotte uteområder med privat strand og basseng område Store fin rom med balkong og flott renhold."…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019

Valamar Collection Dubrovnik President Hotel
Villa Filaus
4 out of 5
Marka Marulica 6, Dubrovnik
Hent priser
3.32 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (33 anmeldelser)
Sentralt og rolig villahotell

"Vi fikk en 3-roms leilighet i øverste etasje. Rent, gode senger og kort vei til både gågate med mange restauranter og strand. Matvarebutikk rett over gaten med bakeri. Greit basseng utenfor til halvvoksne unger. Vi benyttet oss av Hotell More sine solstoler og badefasiliteter også - tok 10min å spasere ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Villa Filaus
Valamar Argosy Hotel
4 out of 5
Iva Dulcica 140, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 777 kr per natt
4.7 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (896 anmeldelser)
Nydelig hotell for par.

"Vi hadde et fantastisk opphold. Et flott hotell. Kjempe bra service. Renslig. God mat. Rimelige priser. God spa opplevelse."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Valamar Argosy Hotel
Dubrovnik Palace
5 out of 5
Masarykov Put 20, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 331 kr per natt
4.22 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (984 anmeldelser)
Anbefales!

"Flott hotell med super beliggenhet, rolig men alikevel kort vei til gamlebyen. Deilig frokost med godt utvalg av alt, også av grovt brød:). Flott bassengområde og gode bademuligheter i havet. Komfortable rom med gode senger og deilig sengetøy og håndklær."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Dubrovnik Palace
Hotel Villa Sigurata
3 out of 5
Stulina, 4, Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Hent priser
0.14 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (388 anmeldelser)

"SÆrdeles god personlig service. Hjelpsom vertinne som ringte flyselskapet morgen og kveld for å søke etter min bortkommne koffert. Fantastisk hjelpsom."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Hotel Villa Sigurata
Hotel Excelsior
5 out of 5
Frana Supila 12, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 4 949 kr per natt
0.74 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (496 anmeldelser)

"It is unique hotel with generally good service and a great location by the sea. The «beach» area you will have a hard time find something similar to. We did however have quite a few experienced that you wouldn’t expect from a hotel in this price range: - had to have a technician in our room three ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2018

Hotel Excelsior
Hotel Bellevue Dubrovnik
5 out of 5
Pera Cingrije 7, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 4 664 kr per natt
1.66 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (993 anmeldelser)
Nydelig rolig hotell med hyggelige ansatte!

"Ble oppgradert til en liten suite pga Expedia gull medlemskap, nydelig utsikt over havet fra den stille balkongen! Vennlig og hjelpsom stab, rene rom! :) Fint lite basseng/spa/boblebad, flott frokost i restauranten! Vi har hatt et hyggelig opphold på dette hotellet :) 10 minutter gange ned til ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. apr. 2018

Hotel Bellevue Dubrovnik
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Dubrovnik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Dubrovnik

Hotell Dubrovnik: Leter du etter overnatting i Dubrovnik? Expedia kan hjelpe deg med å finne ditt drømmehotell til en fantastisk god pris. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Turistvennlige Dubrovnik

Dubrovnik er en by I Kroatia, og en populær feriedestinasjon for mange. Dette gjenspeiles blant annet i byens store hotellutvalg, samt de utallige aktivtetene man kan være med på mens man er på besøk. Reiser du med vennegjengen kan du for eksempel bestille rom på et av Dubrovniks billigere hoteller og bruke dagene utenfor hotellet for å oppleve byen og alt den har å by på. En dagsutflukt kunne eksempelvis innebært klatring på morgenen, et par timer på stranden om formiddagen, og klippehopping utover ettermiddagen før du avslutter med et sunset and dinner cruise.

Natteliv i Dubrovnik

At dagen er omme betyr samtidig at kvelden er ung. Ta en kort tur innom hotellet for en dusj før dere igjen trer ut Dubrovniks hyggelige gater og prøver ut nattelivet. Det er nemlig ingen mangel på utesteder og hyggelige barer i denne byen, og dere vil garantert få sjansen til å danse og hygge dere ut i de små timer. Er dere i humør for dansing på en ekte nattklubb, vil det være en utmerket idé å besøke Revelin Tower like utenfor byveggene. Konstruksjonen har eksistert helt siden det 16de århundre, så denne klubben har en helt spesiell og historisk atmosfære. Om sommeren avholder klubben store sommerfester hvor flere internasjonale artister opptrer. Revelin Tower er absolutt et sted verdt å besøke dersom du vil slå ut håret!

Dubrovniks historie og kultur

Dubrovnik er en spennende by, også når det kommer til dens historie. Dette kan du selv skaffe deg et inntrykk av ved å besøke den gamle bydel. Når du vandrer gjennom de romantiske gatene vil du ikke kun se de fasinerende omgivelsene, men også kjenne på den mystiske atmosfæren mellom de eldgamle stenveggene. Den gamle bydelen er ekstremt godt bevart, og du vil få følelsen av å tre tilbake i tid. Gli inn i folkemengden som beveger seg langs gatene, og nyt en opplevelse du sent vil glemme. Dersom du reiser med kjæresten, utgjør gamlebyen det perfektet området å bo på hotell i når dere er i Dubrovnik.

Restauranter og matkultur i Dubrovnik

Underveis på din oppdagelsesferd gjennom og rundt Dubrovnik vil du selvsagt bli sulten, men fortvil ikke! Dubrovnik og Kroatia byr på fantastisk mat, og du vil aldri gå sulten lenge. Lokal sjømat topper menyen i Dubrovnik. Et eksempel på hvor du kan prøve ut denne er Bota Sushi & Oyster Bar. Spisestedet befinner seg på en terasse, og du sitter i høye stoler i skyggen av store parasoller mens du nyter måltidet. Dette kan eksempelvis bestå av ferske østers og champagne. Her anbefales det å reservere bord. Reiser du med barn som ikke muligens ikke er fan av sjømat, er det ingen grunn til å fortvile. Dubrovnik tilbyr også matretter som pizza, sandwiches og pasta.

Hotellbestilling i Dubrovnik

Som allerede nevnt finnes det utallige alternativer når det kommer til overnattingstilbud i Dubrovnik. Derfor kan det lett skje at man føler seg noe overveldet, og er usikker på hvor man burde starte. Heldigvis har Expedia flere søketjenester som kan gjøre søkeprosessen lettere! Ett alternativ er å angi reisedatoer slik at vi kan finne tilgjengelige hoteller i akkurat denne tidsperioden. Ett annet alternativ vil være å bruke kartet til å bestemme hvilket område i Dubrovnik du ønsker å bo på hotell. Som et tredje alternativ, kan du gjøre bruk av søkefiltrene på siden. Via disse har du mulighet til å filtrere ut alt fra type hotell og hotellklasse til hotellkjede.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Dubrovnik?
Villa Filaus er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis parkering. Det tar dessuten bare 6 minutter å gå til Lapad-stranden. Noen andre favoritter basert på anmeldelser fra reisende er Bova Luxury Rooms og Guest House Nikolina.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Dubrovnik hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Dubrovnik.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Dubrovnik?
Basert på anmeldelser er Dubrovnik Palace et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Royal Neptun og Hotel Villa Sigurata.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Dubrovnik?
Valamar Club Dubrovnik er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og gratis barneklubb. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Valamar Argosy Hotel og Sun Gardens Dubrovnik. Attraksjoner som Dubrovnik akvarium og Dubrovnik naturhistoriske museum passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Dubrovnik?
Dubrovnik Palace er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og spa med full service. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Hotel Bellevue Dubrovnik og Hotel Excelsior.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Dubrovnik?
Hilton Imperial Dubrovnik er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og en restaurant. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Valamar Club Dubrovnik og Hotel Zagreb.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Dubrovnik?
Hotel Bellevue Dubrovnik er et populært overnattingssted 5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og et innendørsbasseng. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Valamar Collection Dubrovnik President Hotel og Valamar Argosy Hotel. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Banje-stranden eller Lapad-stranden.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Dubrovnik?
Dubrovnik Palace har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 4 restauranter og 2 barer. Grand Villa Argentina og Hotel Bellevue Dubrovnik er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Dubrovnik?
Hotel Kazbek er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar. St. Joseph’s og The Pucic Palace er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet i Dubrovnik hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Bellevue Dubrovnik et hotell med 5 stjerner, spa og 2 restauranter, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er Dubrovnik Palace og Hilton Imperial Dubrovnik. Du kan også besøke kjente landemerker som Sponza-palasset, Rector-palasset og Walls of Dubrovnik.
Hvilke overnattingssteder i Dubrovnik har basseng?
Dubrovnik Palace er et hotell med 5 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, barnebasseng og 4 restauranter. To andre overnattingssteder med basseng er Valamar Argosy Hotel og Hotel Lapad.

Nylige anmeldelser av hoteller i Dubrovnik

Flere reisealternativer