Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Leiligheter i Dals Rostock

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Leiligheter i Dals Rostock 

Hotell Dalsland
2.5 out of 5
Strömstadsv. 2, Ed
Hent priser

Denne leiligheten ligger ved sjøen, 2,6 kilometer unna Dalslands Moose Ranch og 18,5 kilometer unna Tresticklan nasjonalpark. Dessuten ligger Sodra Bullaresjon ...

3.9/5Good! (14 anmeldelser)
Hjemmekoselig hotell!

"Hyggelig betjening. Hjemmekoselig hotell."…"

Anmeldelse skrevet 2. nov. 2018

Hotell Dalsland
Naturlig Feriehus, Leilighet i Tösse i Vest-sverige
Söderbodane 105, Åmål, Västra Götalands län
Hent priser

Denne leiligheten ligger i landlige omgivelser og 15 kilometer unna Fröskog Church, Not Quite Gallery og Åmål skisenter. Dessuten ligger Forsbacka Golfklubb ...

Naturlig Feriehus, Leilighet i Tösse i Vest-sverige
Holiday Flat, Bengtsfors
Strandstigen 2, Bengtsfors, Västra Götalands län
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Bengtsfors og 5 kilometer unna Pingstkyrkan, Lelång og Dalslands Turist. Dessuten ligger Bengtsfors kanalpark og Bengtsfors kyrka ...

Holiday Flat, Bengtsfors
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Dals Rostock
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Dals Rostock

Kroppefjäll Bed & Breakfast
Kroppefjäll Bed & Breakfast
3.5 out of 5
2 KROPPEFJÄLL, Dals Rostock, Västra Götalands län
Prisen er 1 020 kr per natt
4.6/5Wonderful! (22 anmeldelser)
Vakkert, stille, og hele familien er velkommen.

"Utrolig koselig mottagelse ved ankomst. Hotelleieren var så hjelpsom, og hyggelig. Fikk mye mer enn hva vi hadde håpet på, til denne rimelige prisen. Rene vakre rom, og tilgang på kaffe og te døgnet rundt. Frokosten var suverent nydelig, og personalet strålende hyggelige. Min kone, og jeg hadde 3 ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Kroppefjäll Bed & Breakfast
2 Roms Overnatting i Dals Rostock
2 Roms Overnatting i Dals Rostock
Brunnsvägen 47, Dals Rostock, Västra Götalands län
2 Roms Overnatting i Dals Rostock
3 Roms Overnatting i Dals Rostock
3 Roms Overnatting i Dals Rostock
Brunnsvägen, Dals Rostock, Västra Götalands län
3 Roms Overnatting i Dals Rostock
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Dals Rostock?
Det finnes 5 overnttaingssteder i Dals Rostock. Det er ikke så mange av dem som er leiligheter, men vi hjelper deg gjerne med å finne overnattingssteder som ligner. Når du leter etter et sted å bo på Expedia, kan du bruke filtrene til å finne fasiliteter som kjøkken eller vaskemaskin, bekvemmeligheter man ofte forbinder med leiligheter. Du kan også søke etter lignende overnattingssteder som gjestehus, ferieboliger eller hytter.
Hvordan kan du vite om en leilighet er et godt alternativ for oppholdet ditt?
En leilighet er ofte mye mer romslig enn et tradisjonelt hotellrom og har ofte kjøkken sånn at man kan lage maten sin selv. En leilighet passer like fint for familier som ønsker å ha tilgang til alle bekvemmelighetene de er vant til å hjemme og par som ønsker å bo litt utenfor turistfellene.
Hvilken leilighet er best for oppholdet mitt i Dals Rostock?
Nedenfor ser du en av de mest etterspurte leilighetene i området: Hotell Dalsland: ligger i I Ed, 32,8 km fra sentrum. Kan friste med wi-fi, balkong eller terrasse og flatskjerm-TV. Det er dessuten frokost (inkludert) og restaurant på stedet.
Hvordan er værsesongene i Dals Rostock?
Været er en faktor som kan ha betydning for reiseplanene dine, spesielt hvis du planlegger en lengre reise. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Dals Rostock er 808 mm.
Hva bør jeg få med meg Dals Rostock?
Når du reiser rundt i området, bør du besøke Dalslands Moose Ranch. Hvis du trives utendørs, kan du ta turen til Dalsland Canal. Evenstorps helleristninger og Strömmersvik er eksempler på andre severdigheter du finner i nærområdet.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Dals Rostock?
Fly til Trollhättan (THN-Vanersborg), som ligger 44,5 km unna. Hvis du vil bevege deg litt utenfor området, kan du vurdere en leiebil.