Costa Brava

Hoteller i Costa Brava

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Costa Brava

Prestige Mar y Sol
3 out of 5
Plaza Catalunya, 20, Roses, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
605 kr
per natt
3. des.–4. des.
4/5Veldig bra! (332 anmeldelser)
Nydelig service - men kan frokost bli bedre?

"Hotellet ligger veldig bra til midt i roses, 20 sekunder fra strand og hundrevis av utevafeer. Veldig god service, nydelig rom, veldig rent, god service. Men frokosten var ikke så god som keg håpet, eggerøre smakte papp, kaffen var grei, men siden prisen på hotellet er ganske høy ventet jeg litt ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2017

Prestige Mar y Sol
Hotel Delamar - Adults Only
4.5 out of 5
Av. Just Marlés Vilarrodona, 21-23, Lloret de Mar, Girona
Hent priser
4.7/5Enestående! (472 anmeldelser)

"Hva jeg likte var hotellets beliggenhet og hotellets standard,Et stort og lyst rom med stor altan og ett innbydende bad,"…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019

Hotel Delamar - Adults Only
URH Hotel Excelsior
3 out of 5
Passeig Verdaguer 16, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
384 kr
per natt
22. nov.–23. nov.
3.7/5Bra! (163 anmeldelser)
Flott hotell rett ved stranden

"Enkelt men fint hotell rett ved stranden. Vi var 2 voksne og 2 barn og fikk et stort og greit rom. Flott frokost lokale i andre etasje med utsikt mot strandpromenaden. Bor her gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2018

URH Hotel Excelsior
Aqua Hotel Silhouette & Spa - Adults Only
4 out of 5
C/ Roger De Flor, Malgrat de Mar, Barcelona
Hent priser
4.4/5Fantastisk! (330 anmeldelser)

"Die Lage des Hotels ist nicht besonders. Das Frühstück und das Abendessen waren super lecker Personal sehr , sehr freundlich und hilfsbereit"…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2019

Aqua Hotel Silhouette & Spa - Adults Only
Aqua Hotel Onabrava & Spa
4.5 out of 5
Avinguda del Mar, 6, Santa Susanna, Barcelona
Hent priser
4.3/5Utmerket! (682 anmeldelser)
Flott hotell

"Flott hotell. Komfortable rom og veldig god service. Halvpensjon var inkludert i prisen, og vi spiste på hotellet hver dag. Togstasjonen lå like ved, så Barcelona var kun en times togtur unna. Eneste minus var altfor mange solsenger på et ganske lite bassengområde. Likevel, rett over veien var en ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Aqua Hotel Onabrava & Spa
Aqua Hotel Promenade
4 out of 5
Passeig Maritim, 7, Pineda de Mar, Barcelona
Hent priser
4.3/5Utmerket! (308 anmeldelser)
Bra hotell med fin beliggenhet

"Flott sted i en liten og rolig by. Sengene var litt harde, men ellers var det et fint hotell."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2017

Aqua Hotel Promenade
Hotel Samba
3 out of 5
Francesc Cambo,10, Lloret de Mar, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
394 kr
per natt
21. nov.–22. nov.
3.1/5 (246 anmeldelser)
Billig, ikke så bra.

"tynne vegger og høylytt hotell. Rom var uten AC og kjøleskap. Safe fungerte ikke. utdatert bad, dusjforheng var såvidt festet. Dårlige engelsk kunnskaper i resepsjonen, måtte gjerne vente til riktig person var på jobb. Passer bra om du er et par dager på partyferie, skal man være mer enn 5 dager, ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2013

Hotel Samba
Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
4 out of 5
Constanti Ribalaigua 7, Lloret de Mar, Girona
444 kr
per natt
3. des.–4. des.
3.1/5 (129 anmeldelser)

"Har litt vanskelig å forstå hva som gir hotellet et firestjerners klassifisering. Gitt prisen vi betalte for hotellet var erfaringen sånn cirka som forventet. Vi hadde all inclusive. Var litt spesielt at all drikke i all inclusive ble tilbudt i grove gjenbruks plastglass. Var litt rart å drikke Cava ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*
Hotel Marsol
4 out of 5
Passeig Jacint Verdaguer, 7, Lloret de Mar, Girona
552 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
4.4/5Utmerket! (79 anmeldelser)

"L'emplacement, la magnifique vue sur la mer tant à partir du balcon de la chambre que de la piscine."…"

Anmeldelse skrevet 17. nov. 2019

Hotel Marsol
Park Hotel San Jorge & Spa
4.5 out of 5
Avenida Andorra 28, Platja d'Aro, Calonge, Girona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
583 kr
per natt
3. des.–4. des.
4.4/5Fantastisk! (1,062 anmeldelser)
Fint hotell med god beliggenhet utenfor byen

"Hotellet ligger vakkert til i stille område med utsikt over havet. Kjempefin strand nedenfor med herlig lunsjrestaurant. Vi hadde rom med balkong og sjøutsikt og det var vakkert. Deilig frokost og fine uteområder med utsikt. Synes forøvrig plastkrus på rommet burde vært byttet med glass. Litt vond ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Park Hotel San Jorge & Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Costa Brava
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Costa Brava

Hotell Costa Brava: Costa Brava er et av Spanias aller vakreste kystområder, med krystallklart vann og dramatiske klipper. En badeferie på Costa Brava blir lett en fantastisk opplevelsesferie, for her er det mye å se og gjøre. Du finner hoteller på Costa Brava i alle prisklasser, fra luksuriøse til enkle, mer rustikke.

Costa Brava – det beste av Spania

Den enkleste starten på en solreise til Costa Brava er å fly til Barcelona eller Girona. Mange reisearrangører tilbyr fly til Costa Brava, men også for de som heller vil finne overnatting på Costa Brava på egen hånd, er det enkelt å leie bil på Costa Brava. Mange velger å kombinere badeferie på hotell på Costa Brava med kjøreturer langs den flotte kysten og utflukter til hyggelige småbyer.

Skreddersydd ferie

Costa Brava ligger i Spanias nordøstlige hjørne, i regionen Katalonia. På denne kyststrekningen kan du få akkurat den ferien som passer deg best. Hvis du vil bo på store ferieanlegg med alt inkludert, er det nok av dem, og hvis du foretrekker små, bortgjemte hoteller på Costa Brava, er det også utrolig mye å velge mellom. Strender med sand eller småstein? Valget er ditt. Er du en barsking som gjerne stuper fra bratte klipper? På Costa Brava er det mulig.

Landskap med variasjoner

På Costa Brava kan du ligge i solstol i rekke, men du finner også øde bukter og noen av Spanias beste dykkeområder rundt øygruppen Illes Medes. Sjarmerende landsbyer med steinhus ligger ved grønne furulunder på den sørlige delen av kysten. Lengre mot nord blir landskapet goldere og brunere. Hotellene på Costa Brava ligger både på kysten og litt innover i landet, for eksempel i nærheten av det imponerende klosteret Sant Pere de Rodes .

Et eldorado for matglade

Maten på Costa Brava er like variasjonsrik som landskapet. Velsmakende tapas finnes overalt, noen av fiskerestaurantene har fantastisk utsikt. Flere av de bedre hotellene på Costa Brava har også egne, meget gode restauranter. Det katalanske kjøkkenet er en oppdagelse i seg selv, med deilige kjøtt- og fiskeretter som gjerne følges av en god dessert, som den berømte crema catalana med brent sukker på toppen. «Pa amb tomaquet» betyr brød med tomat og er en av katalanernes favoritter. Tomaten knuses og smøres på brødet, ofte med hvitløk. På toppen legges ofte små biter av røkt skinke eller krydret pølse.

En reise i surrealismen

Helt nord i Katalonia kan du tre inn i Salvador Dalis merkelige verden. Den verdensberømte surrealistiske maleren ble født i byen Figueres, og i Teatre-Museu Dalí i denne koselige lille byen kan du se mange av mesterens mest kjente kunstverker. Ikke alle synes kunsten hans er vakker, men et selvportrett med stekt bacon får i det minste de fleste til å trekke på smilebåndet. I småbutikkene rundt museet kan du kjøpe Dali-suvenirer som ofte er minst like spesielle som originalene. Det overrasker neppe ingen at Salvador Dali også hadde helt spesielle ideer om boliginnredning. På Casa Museu Salvador i Cadaqués kan du se hvordan kunstneren bodde i huset sitt, med et stort, hvitt egg på taket.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Costa Brava

Nylige anmeldelser i Costa Brava