Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

M Mullen på trover

Hoteller i Chulilla

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Chulilla

Casa Rural La Rocha
3 out of 5
CALLE SANTA BARBARA, 28, Chulilla
Hent priser
2.97 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Lovely house in excellent location.

"Excellent location and great views. Good facilities. We were here for rock climbing which is all very close. Loved the wood fire!"…"

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2019

Casa Rural La Rocha
Casa Rural El Castillo
Hent priser
2.97 km fra sentrum
Casa Rural El Castillo
Casa Rural Ca Tona
3 out of 5
Calle Eras, 1, Chulilla, Valencia
Hent priser
2.86 km fra sentrum
Casa Rural Ca Tona
La Bodega
3 out of 5
C/ Bodegas de Vanacloig, Chulilla
Hent priser
3.05 km fra sentrum
2.5/5 (4 anmeldelser)

"Lugar bastante mediocre, en medio de la nada. Muy caro para los servicios que ofrecen. Por ejemplo, anuncian “desayuno continental” y te encuentras cuatro madalenas de bollería infustrial, un brick de leche de marca blanca y una botella de agua, todo eso para 3 adultos y 2 días. Para no volver."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

La Bodega
Los Cinglos
3.5 out of 5
Calle Fernando Catolico, 4, Chulilla, Valencia
Hent priser
2.01 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"El alojamiento es excelente, esta muy bien equipado y muy limpio. La atención también muy buena, Dolores es muy amable. Volveremos.."…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Los Cinglos
Turia Valley House
Hent priser
2.84 km fra sentrum
Turia Valley House
Prisbelønnet Bed & Breakfast i Chulilla
Prisen er 786 kr per natt
2.88 km fra sentrum
Prisbelønnet Bed & Breakfast i Chulilla
La Muela 2 Apartment
Hent priser
2.83 km fra sentrum
La Muela 2 Apartment
Casa DEL Arte Casa Landlig
Hent priser
3.02 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
De vraies vacances...!!!

"Merci layla et bénédickt de nous faire partager votre univers d’artistes... Dépaysement et art de vivre....!!! On a adoré ...!!! Et très confortable de vous sentir si proche.....quoiqu’il arrive....malgré la distance.... On reviendra ...c’est sur.... Et chulilla et son escalade ...c’est juste du ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Casa DEL Arte Casa Landlig
La Baranda
3 out of 5
Calle Venerable José Cervera, 24, Chulilla
Hent priser
2.96 km fra sentrum
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Very special. Beautiful, intimate place in dramatic small town. Thoughtful staff and delicious breakfast."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2018

La Baranda
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Chulilla
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Chulilla

Hotell Chulilla: Leter du etter overnatting i Chulilla? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Chulilla, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Chulilla eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Chulilla, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Chulilla?
Los Cinglos er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. En hytte 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre muligheter for turen din er Prisbelønnet Bed & Breakfast i Chulilla og Casa Rural Ca Tona.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Chulilla hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Chulilla.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Chulilla?
La Bodega er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et B&B-hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og gratis frokost. Attraksjoner som Cheste skytebane ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Chulilla?
La Bodega er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et B&B-hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi.
Hvordan er det å overnatte i Chulilla?
Det finnes mye å se og oppleve for reisende som drar til Chulilla. En av områdets mest populære attraksjoner er Circuit Ricardo Tormo. I Chulilla kan du velge mellom 21 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Chulilla?
Circuit Ricardo Tormo er en populær severdighet i området. Du finner også Chera slott og Pena Cortada-akvedukten i området.
Hvordan er værsesongene i Chulilla?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Chulilla er 391 mm.

Nylige anmeldelser i Chulilla

Flere reisealternativer