Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Cala'n Bosch

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Cala'n Bosch

Villa Bon Sol - Strender og Gratis Wifi
Carrer Capdepera 34, Ciutadella de Menorca, Balearene
Hent priser
0.05 km fra sentrum
Villa Bon Sol - Strender og Gratis Wifi
Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only
Hent priser
0.28 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (220 anmeldelser)
Fin beliggenhet

"Greit hotel men er del mangler. Dårlig dusj som lekker masse, uoppmerksomme servitører, og dårlig dekning med wifi. Når vi sjekket inn på rommet var det gammel mat fra tidligere gjester som stod igjen på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2017

Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only
Valentin Star Hotel Adult Only
Hent priser
0.42 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (560 anmeldelser)
Hotell for voksene

"Flott hotell, veldig hyggelig betjening, hjelpsomme. Rommet vårt var veldig bra, bassengutsikt. Litt høy musikk frem til kl 2330 - i forhold til å sitte på verandaen og "slappe av". Veldig fornøyd og kan anbefale dette hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2016

Valentin Star Hotel Adult Only
Aparthotel Marinda Garden
Hent priser
0.18 km fra sentrum
3.3/5 (43 anmeldelser)

"De accommodatie ziet er erg gedateerd uit. De kamers zijn vrij simpel ingericht en worden niet goed schoongemaakt. De balkons zijn bij de kamers op de begaande grond niet bestaand omdat je dan midden op het looppad zit. We zaten all inclusive en het eten was prima voor de prijs die je er voor ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Aparthotel Marinda Garden
Flora Garden
2.5 out of 5
COVA DES MORO, URB. CALAN BOSCH,S/N, Ciutadella de Menorca, Balearene
Hent priser
0.47 km fra sentrum
Flora Garden
Calan Bosch Villas
3 out of 5
Calle Cap D´Artruix,88, Ciutadella de Menorca, Balearene
Hent priser
0.33 km fra sentrum
Calan Bosch Villas
Globales Apartamentos Marina
Hent priser
0.29 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (7 anmeldelser)

"Perfect location, cleanliness good, staff very friendly"…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Globales Apartamentos Marina
Villa Perez
3.5 out of 5
Carrer des Cap de Malpassar, 8-4, Ciutadella de Menorca
Hent priser
0.25 km fra sentrum
Villa Perez
Mar Hotels Paradise Club & Spa
Hent priser
0.48 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (94 anmeldelser)
Nice hotel with free parking

"Nice staff, free parking, family friendly. This is a nice hotel for families, with activities both daytime and in the evening."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2017

Mar Hotels Paradise Club & Spa
Villa Melody
4 out of 5
Carrer des Cap de Malpassar, Ciutadella de Menorca, Balearene
Hent priser
0.28 km fra sentrum
Villa Melody
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Cala'n Bosch
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Cala'n Bosch

Hotell Cala'n Bosch: Leter du etter overnatting i Cala'n Bosch? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Cala'n Bosch, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Cala'n Bosch eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Cala'n Bosch, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Cala'n Bosch?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only et av de beste valgene for turen din. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Noen andre muligheter for turen din er Valentin Star Hotel Adult Only og Globales Cala’n Bosch.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Cala'n Bosch hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Cala’n Bosch.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Cala'n Bosch?
Basert på anmeldelser er Valentin Star Hotel Adult Only et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Cala'n Bosch?
Globales Apartamentos Marina er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. en leilighet er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og vaskeritjenester. Valentin Star Hotel Adult Only er også en valgmulighet for en barnevennlig ferie. Aquarock vannpark er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Cala'n Bosch?
Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og en bassengbar. Et annet bra valg for en romantisk tur er Valentin Star Hotel Adult Only.
Hva er det beste hotellet med alt inkludert i Cala'n Bosch?
Aparthotel Marinda Garden er et overnattingssted 3 stjerner. et leilighetshotell kan dessuten friste med en restaurant samt en bassengbar – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Globales Cala’n Bosch er også et bra alternativ for turen din.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Cala'n Bosch?
Valentin Star Hotel Adult Only er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med sesongbasert utendørsbasseng og gratis frokostbuffé. Valentin Star Hotel Adult Only er også et bra alternativ nær stranden. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Cala Turqueta eller Macarelleta-stranden.
Hva er det beste spahotellet i Cala'n Bosch?
Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only er blant de beste spahotellene på stranden og har restaurant, utendørs basseng, treningssenter og bar/lounge. Unn deg ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger eller parbehandlinger på LAGO SPA. Mar Hotels Paradise Club & Spa er et annet populært spahotell i Cala’n Bosch.
Hvordan er det å overnatte i Cala'n Bosch?
Cala’n Bosch har flotte restauranter som de besøkende liker godt, og kan også skilte med en marina og underholdning. I tillegg til avslappende omgivelser og en hyggelig lokalbefolkning kan denne byen friste besøkende med barer. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Cala Turqueta, Macarelleta-stranden og Cala Macarella-stranden. I Cala’n Bosch kan du velge mellom 64 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Cala'n Bosch?
Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Cala Bosch. I området finner du også Cala Turqueta og Macarelleta-stranden.
Hvordan er været i Cala'n Bosch?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Cala’n Bosch er 505 mm.

Nylige anmeldelser i Cala'n Bosch

Flere reisealternativer