Cadiz

Hoteller i Cadiz

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Cadiz

Hotel Argantonio
2 out of 5
Calle Argantonio, 3, Cadiz, Cádiz
859 kr
per natt
5. nov.–6. nov.
4.5/5Fantastisk! (112 anmeldelser)

"Beautiful hotel, furnishings diving, staff friendly and helpful"…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019

Hotel Argantonio
Hotel Best Costa Ballena
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
564 kr
per natt
29. okt.–30. okt.
4.3/5Utmerket! (52 anmeldelser)

"Great hotel,great staff.Only small disappointment was the quality of the towels in the room and pool towels. This really is only a small thing and overall great experience. Great food selection. Would highly recommend this hotel."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

Hotel Best Costa Ballena
Hotel Spa Cádiz Plaza
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
814 kr
per natt
2. nov.–3. nov.
4.3/5Utmerket! (143 anmeldelser)
Kjærestetur

"Fantastisk hotell om en planlegger spaweekend for 2 nær stranden! Lokale restauranter er tilgjengelige som barer,hotellet har også lite spa som er utrolig koselig, vi bestilte privat spa med massasje og angrer ikke ett sekund! Absolutt verdt pengene! valgte også utsikt mot havet som er kun 2 minutter ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2018

Hotel Spa Cádiz Plaza
Playa Victoria
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
833 kr
per natt
7. nov.–8. nov.
4.2/5Veldig bra! (320 anmeldelser)
Fabelaktig Opplevelse ved Hotel Playa de Victoria

"Vi hadde en veldig bra uke her,avslappende og trygt. Hadde vært enda bedre med en te/kaffemaskin i rommet så man kan betjene seg selv f eks midt på natte når man må være våken for å kommunisere med kolleger og medarbeidere i andre tidssoner, som f eks USA. Og mer info på engelsk (skriftlig) om lokale ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2015

Playa Victoria

Finner du ikke det du er ute etter?

Prøv å sortere med disse alternativene.

Ohtels Campo De Gibraltar
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
486 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
3.9/5Veldig bra! (1,590 anmeldelser)
Ok hotell

"Room ok, breakfast: food ok, but restaurant terrible and noisy"…"

Anmeldelse skrevet 13. apr. 2019

Ohtels Campo De Gibraltar
Globales Reina Cristina
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
549 kr
per natt
19. okt.–20. okt.
3.9/5Bra! (758 anmeldelser)

"Hotellet er en oase i havne- og industribyen Algeciras."…"

Anmeldelse skrevet 20. jan. 2019

Globales Reina Cristina
Hipotels Sherry Park
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
549 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.5/5Fantastisk! (358 anmeldelser)
Velhold og hyggelig, nær bysentrum.

"Pent og relativt moderne hotell beliggende i en pen park og med hyggelig bassengområde. Badevakt og håndklær tilgjengelig. Også tiltalende innendørsbasseng. Gratis parkering med god kapasitet. Litt små rom, med ca 4 kvm terrasse. Hyggelig og pen frokostrestaurant med rikholdig buffet og eggehjørne. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2018

Hipotels Sherry Park
Hotel Mir Octavio
4 out of 5
Calle San Bernardo, 1, Algeciras, Cádiz
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
468 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
4.1/5Veldig bra! (230 anmeldelser)
Perfekt for stopover

"Flott beliggenhet rett ved bussterminalen. 5 minutters gange til gamlebyen, 5 minutter til fergeterminalen. Hotellet er svært rent og betjeningen er hyggelige og hjelpsomme. Frokosten er enkel og grei, kaffen var veldig god. Perfekt for stopover mellom buss og ferge til Marokko."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2018

Hotel Mir Octavio
Hotel Jerez & Spa
4 out of 5
Gratis avbestilling
538 kr
per natt
17. nov.–18. nov.
4.3/5Utmerket! (324 anmeldelser)
Grei plassering i forhold til mitt oppdrag.

"Hotellet bar litt preg av sesongen ikke var startet. Manglende klargjøring og vask av utearealet. Veldig skuffet over at vi måtte betale for å benytte spa og innendørs basseng. At det var spa, var hovedgrunnen til at vi valgte dette hotellet. Ellers endel støy med banking på dører. Veldig lydt."…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2018

Hotel Jerez & Spa
Holiday Inn Express Campo De Gibraltar - Barrios
498 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.3/5Utmerket! (621 anmeldelser)
Godt drivethru hotell

"Passer best til drive thru overnatting, ligger midt i shopping område, mangler basseng men fine rom og gode senger. Rimelig hotell."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2016

Holiday Inn Express Campo De Gibraltar - Barrios
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Cadiz
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Cadiz

Hotell Cadiz:Cádiz er en provins sør i Spania i Andalucia. Hovedbyen het Cádiz og ligger på en halvøy ved den spanske Atlanterhavskysten. Cádiz er en av verdens eldste havnebyer og skal ha blitt anlagt allerede i år 1100 f.Kr. Cádiz tilbyr litt av alt for den ferierende: strender, arkitektur, historie, god mat og natur. Det finnes heldigvis et godt utvalg hoteller i Cádiz.

Overnatting i Cádiz

Du vil stort sett finne billig overnatting i Cádiz uten problem. Du kan bo i selve byen eller ved en av strendene, Cortadura, La Victoria, Santa Maria del Mar eller La Caleta. Her finner du et godt utvalg av sjarmerende overnattingssteder og restauranter med tapas og god spansk vin. Så, bestill ditt hotellrom i Cádiz og se frem til en hyggelig ferie.

Reise til Cádiz

For å komme til Cádiz kan du velge mellom tre flyplasser, Malaga lufthavn, Sevilla lufthavn, og Jerez lufthavn. Det går direktefly til Malaga fra Norge, skal du til Sevilla må du antakelig mellomlande. Du finner billige flyreiser til Cádiz om du søker på Malaga. Du kan leie bil i Cádiz eller på flyplassen. Det er ikke nødvendig med bil om du bor i byen, men det er mye fint å se i provinsen og i Andalucia om du har tid. Her er det koselige byer og landsbyer, vakker natur, og flotte strender med fin sand og få turister. De mest kjente byene i provinsen Cádiz er El Puerto de Santa Maria, Jerez, Chiclana, Tarifa, Conil, Sotogrande og Sanlucar. Du kan finne billige reiser til Cádiz her på Expedia.

Shopping, bading og vakre bygg

Har du hotellrom i Cádiz, så bør du ta en spasertur i den koselige havnebyen. Gamlebyen består av fire deler. Barrio del Pópulo, hvor katedralen ligger, har aner helt fra middelalderen. Det er et must å ta en tur inn i den storslagne katedralen fra 1838. Barrio de Santa Maria er det romerske kvarteret hvor flamenco-danserne holder til. Barrio de la Vina pleide å være en vingård, men er nå blitt en del av fiskehavnen. Også har du Barrio del Mentidero med sitt sydende natteliv og sine barer. Hele byen Cádiz er full av butikker og de viktigste kjedene er også til stede, side ved side med lokale småsjapper. Byen har også en filial av det spanske shoppingsenteret El Corte Inglés.

Cádiz har strender i verdensklasse. La Victoria og Cortadura er de lengste. La Caleta er en mindre strand som ligger ved sentrum av havnebyen, sammen med stranden Santa Maria. Tarifa er mest kjent for sine flotte forhold for surfing. I byene Jerez, El Puerto de Santa Maria og Sancular lages det vin, og du kan besøke bodegaene der. Landsbyene gir deg en følelse av hvor fredelig og pittoresk Andalucia kan være. Du bør også vurdere dagsturer til resten av Andalucia. Sevilla anbefales på det varmeste med sin bemerkelsesverdige arkitektur fra maurernes tid. Katedralen i Sevilla er verd denne reisen i seg selv, sammen med Alcazar, maurernes fort. Vil du se en riktig gammel by og utrolig natur? Sierra de Grazalema er en nasjonalpark full av plante- og dyreliv. En av Spanias eldste byer heter Ronda og det er fint å kombinere en tur hit med å dra gjennom “de hvite byene”, Pueblos Blancos, med sine hvitvaskede hus og fargerike blomster.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Cadiz

Nylige anmeldelser i Cadiz