Polen kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Luksushoteller i Brzeznica

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Luksushoteller i Brzeznica

Paszkowka Palace
4 out of 5
Paszkowka 37, Paszkowka, Brzeznica, Lesser Poland
Hent priser
4/5Very Good! (67 anmeldelser)
Flott palass

"Hotellet ligger litt gjemt ute på landsbygda, men det er dertil veldig deilig og fredelig. Bør ha leiebil om man overnatter her da bussforbindelser og drosjer visstnok var noe kronglete. Snaue 30 minutter til både Krakow sentrum og 40 minutter til Auschwitz. Rommet var ryddig og pent, men kan kanskje ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2013

Paszkowka Palace
Finner du ikke det du leter etter?
Luksushoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Luksushoteller - Hoteller i Brzeznica

Søk etter hoteller i Brzeznica på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Brzeznica ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Brzeznica.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Brzeznica.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Brzeznica. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Brzeznica.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Brzeznica – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Leter du etter et førsteklasses hotell for ferien din i Brzeznica?
Expedia kan hjelpe deg med å finne et fly til Krakow (KRK-Johannes Paul II - Balice), og du kan deretter velge blant et utvalg av overnattingssteder som har akkurat den luksusen du drømmer om. Fasilitetene som tilbys er avgjørende i reiseplanleggingen, så vi gjør det enkelt å få det du vil ha for å gjøre oppholdet ditt spesielt. Er du på leting etter et hotell i toppklasse med utmerkede restauranter, spa og mange bassenger, kan Expedia hjelpe deg å finne det beste luksushotellet som fins Brzeznica.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Brzeznica?
Paszkowka Palace har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. Fristelsene på dette hotellet inkluderer blant annet en restaurant og en bar.
Når kan jeg regne med bra vær i Brzeznica?
Ved å ta hensyn til været kan du gjøre ferien i Brzeznica til en suksess, særlig hvis du skal skjemme bort deg selv. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den årlige nedbørsmengden for Brzeznica er i snitt 689 mm.
Hva kan man se og gjøre i Brzeznica?
Nyt Brzeznica og besøk Energylandia, Wawel slott og Markedsplassen. Hvis du har ekstra tid når du er i området, er kanskje Oskar Schindlers fabrikk og Wieliczka saltgruve steder du har lyst å legge inn et stopp.

Flere reisealternativer